19 de des. 2008

Breus 19 - 12 - 2008

Eleccions
L'1 de març se celebraran les eleccions gallegues, cap al juny les europees i encara està per decidir la data exacta de les eleccions al Parlament d'Euskadi, encara que sembla que també estan previstes pel mes de març.
Rajoy, missing in action

Ahir tocava votar els pressupost de l'Estat que va sortir endavant amb els vots del PSOE, BNG i PNB. El PP va votar en contra. Tot el PP?. Tot no, el líder peper no va votar, en el moment d'anar a tocar el botó en el seu escó Rajoy estava desaparegut en combat.

Inversors catalans compren Spanair

La companyia aèria Spanair podria ser comprada a SAS per un grup d'inversors catalans format per Catalana d'Iniciatives i Turisme de Barcelona que es convertirien en socis majoritaris. SAS conservaria però un 20% .

Elecciones

EL 1 de marzo se celebrarán las elecciones gallegas, hacia el junio las europeas y aún está por decidir la fecha exacta de las elecciones al Parlamento de Euskadi, aunque parece que también están previstas por el mes de marzo.

Rajoy, missing in action

Ayer tocaba votar los presupuesto del Estado que salió adelante con los votos del PSOE, BNG y PNV. El PP votó en contra. ¿Todo el PP?. Todo no, el líder pepero no votó, en el momento de ir a tocar el botón en su escaño Rajoy estaba desaparecido en combate.

Inversores catalanes compran Spanair

La compañía aérea Spanair podría ser comprada a SAS por un grupo de inversores catalanes formado por Catalana de Iniciativas y Turismo de Barcelona que se convertirían en socios mayoritarios. SAS conservaría pero un 20% .