3 de des. 2008

Convocatòria per reivindicar una nova Constitució Catalana

Diverses entitats fan una crida a concentrar-se el 5 de desembre per reivindicar una nova Constitució Catalana
Font de l'article: Vilaweb

Barcelona.- Diverses entitats catalanes han fet una crida a la ciutadania per a manifestar-se el pròxim dia 5 de desembre per commemorar el 80è aniversari de la Constitució Catalana, redactada el 1929 a l'Havana, Cuba, i per a 'reivindicar un estat propi i, per tant, una nova Constitució catalana', ha explicar Roser Gaitano, membre de Sobirania i Progrés. El manifest que es llegirà a la concentració del proper dia 5, i que portarà per títol 'Per una nova Constitució Catalana', recull tres idees principals, segons Josep Castany, membre de Catalunya Acció. 'S'ha de recordar que fa segles els catalans teníem constitucions que ens van ser arrabassades per la força de les armes', ha dit Castany.
5 de desembre de 2008 a les 19:00 h. Plaça Sant Jaume, Barcelona.Varias entidades hacen una llamada a concentrarse el 5 de diciembre por reivindicar una nueva Constitución Catalana
Fuente del artículo: Vilaweb

Barcelona.- Varias entidades catalanas han hecho una llamada a la ciudadanía para manifestarse el próximo día 5 de diciembre por conmemorar el 80º aniversario de la Constitución Catalana, redactada el 1929 a la Habana, Cuba, y para 'reivindicar un estado propio y, por lo tanto, una nueva Constitución catalana', ha explicado Roser Gaitano, miembro de Sobirania i Progrés. El manifiesto que se leerá en la concentración del próximo día 5, y que llevará por título 'Por una nueva Constitución Catalana', recoge tres ideas principales, según Josep Castany, miembro de Catalunya Acció. 'Se debe recordar que hace siglos los catalanes teníamos constituciones que nos fueron arrebatadas por la fuerza de las armas', ha dicho Castany.

5 de diciembre de 2008 a las 19:00 h. Plaça Sant Jaume, Barcelona.