8 de des. 2008

Fatxes i lerrouxistes contra Tardà

Reaccions hipòcrites de fatxes i lerrouxistes contra TardàLes reaccions de diversos partits contra Joan Tardà per haver dit allò de "Visca la República, mori el Borbó!!!" son excessives i més venint de la gent que ve. El PP ara convertit en defensor de la monarquia en una mostra de llepaculisme monàrquic demanant la intervenció de la Fiscalia només és un exemple de la pel tant fina i la cara de ciment que tenen els dirigents del PP. Alberto Fernández Díaz demana a la fiscalia que investigui si les paraules de Tardà són constitutives de delicte. I que pinta Alberto Fernández Díaz en aquest funeral?. D'una altra banda sorprén que apareguin els pallassos de C's exigint a ERC que abandoni les institucions si no creuen en elles. I això ho fa un partit que demanava que deixés de commemorar-se la Diada i que denuncia l'excessiva presència de la llengua catalana a Catalunya. Qui no accepta les institucions són els de C's. Que les deixin ells. I de pas ja que no els agrada Catalunya com és ja saben on és la porta.

Soraya Sáenz de Santamaría ha fet un dels seus habituals exercici de pocavergonya acusant a Esquerra d'atacar els model de convivència i ha vingut a demanar que es posi fi al Tripartit. Per començar, Tardà no és membre del govern de Catalunya, és diputat d'ERC en el Congrés. Si no sap veure les diferències vol dir que no està capacitada per ocupar el càrrec que ocupa. A Esquerra algú amb tantes limitacions com Soraya no hi hauria arribat mai ni tant sols a formar part de les llistes electorals, encara menys ser la portaveu. Té la barra d'exigir al PSOE que acabi amb el Tripartit afirmant que ERC ataca la convivència a Espanya i té uns mètodes que res té a veure amb la democràcia. I això ho diu la portaveu del partit que defensa el cop d'Estat de Franco i l'assassinat del President Companys. El PP és el mateix partit que porta anys intentant destruir la convivència a Catalunya i que quan hi ha eleccions ens fa ataca amb arguments que podrian firmar ells nazis. Aquí l'única amenaça a la convivència a la democràcia i a la convivència és el Partit Popular del qual Soraya Sáenz de Santa María n'és la portaveu.

A Soraya li haig de dir que el govern de Catalunya l'escollim els catalans. Si encara no sap com funcionen les eleccions li recomano que estudii. I no es preocupi tant del cotxe de Benach ni de les ambaixades catalanes. Si la merda l'interessa en el seu partit - el Partit Popular - en té molta i molt pudent (vols il·legals a Guantànamo, corrupció urbanística, defensa del franquisme, etc). El cotxe ja no està "tunejat" i en el tema de les ambaixades catalanes espero que no siguin tant hipòcrites com per copiar-les com sempre fan amb totes les coses que fem els catalans després de posar-nos a parir. I per si algú no sap de que parlo ho diré. Quan el president Pujol va iniciar els viatges a l'estranger el van criticar i ara ho fan tots. Us enrecordeu d'Esperanza Aguirre a Bombai?. Doncs no fa gaires anys el PP criticava aquests viatges. Ara també en fan.

Tardà ha aclarit el sentit de la seva frase però el PP continua engreixant la bola amb un tema que ja està acabat. "Visca la República, mori el Borbó"


Reacciones hipócritas de fachas y lerrouxistas contra TardàLas reacciones de varios partidos contra Joan Tardà por haber dicho aquello de "Viva la República, muera el Borbón!!!" son excesivas y más viniendo de la gente que viene. El PP ahora convertido en defensor de la monarquía en una muestra de lameculismo monárquico pidiendo la intervención de la Fiscalía solo es un ejemplo de la piel un tanto fina y la cara de cemento que tienen los dirigentes del PP. Alberto Fernández Díaz pide en la fiscalía que investigué si las palabras de Tardà son constitutivas de delito. ¿Y que pinta Alberto Fernández Díaz en este entierro?. Por otro lado sorprende que aparezcan los payasos de C s exigiendo a ERC que abandone las instituciones si no creen en ellas. Y eso lo hace un partido que pedía a que dejase de conmemorarse la Díada y que denuncia la excesiva presencia de la lengua catalana en Catalunya. Quien no acepta las instituciones son los de C s. Que las dejen ellos. Y de paso ya que no les gusta Catalunya como es ya saben donde está la puerta.


Soraya Sáenz de Santamaría ha hecho uno de sus habituales ejercicio de sinvergüenza acusando a Esquerra de atacar al modelo de convivencia y ha venido a pedir que se ponga fin al Tripartito. Por empezar, Tardà no es miembro del gobierno de Catalunya, es diputado de ERC en el Congreso. Si no sabe ver las diferencias quiere decir que no está capacitada por ocupar el cargo que ocupa. En Esquerra alguien con tantas limitaciones como Soraya no habría llegado nunca ni tan siquiera a formar parte de las listas electorales, menos aún ser la portavoz. Tiene la carade exigir al PSOE que acabé con el Tripartito afirmando que ERC ataca la convivencia a España y tiene unos métodos que nada tiene que ver con la democracia. Y eso lo dice la portavoz del partido que defiende el golpe de Estado de Franco y el asesinato del Presidente Compañeros. El PP es el mismo partido que lleva años intentando destruir la convivencia a Catalunta y que cuando hay elecciones nos ataca con argumentos que podrian firmar los nazis. Aquí la única amenaza a la convivencia a la democracia y a la convivencia es el Partido Popular del que Soraya Sáenz de Santa María es la portavoz.

A Soraya le tengo que decir que el gobierno de Catalunya lo escogemos los catalanes. Si aún no sabe como funcionan las elecciones le recomiendo que estudie. Y no se preocupe tanto del coche de Benach ni de las embajadas catalanas. Si la mierda le interesa en su partido - el Partido Popular - tiene mucha y muy maloliente (vuelos ilegales a Guantanamo, corrupción urbanística, defiende del franquismo, etc). El coche ya no está "tuneado" y en el tema de las embajadas catalanas espero que no sean tanto hipócritas como por copiarlas como siempre hacen con todas las cosas que hacemos los catalanes después de ponernos a parir. Y por si alguien no sabe de que hablo lo diré. Cuando el presidente Pujol inició los viajes al extranjero le criticaron y ahora lo hacen todos. ¿Os acordáis de Esperanza Aguirre en Bombay?. Pues no hace muchos años el PP criticaba estos viajes. Ahora también los hacen.

Tardà ha aclarado el sentido de su frase pero el PP continúa engordando la bola con un tema que ya está acabado. "Visca la República, mori el Borbó""Viva la República, muera el Borbón"


Articles d'interés / Artículos de interés:


El PP fica a Santa Maravillas en el Congrés


C's lanza una campaña para trasladar la Diada de Catalunya al día de Sant Jordi
"Que tenga cuidao* que igual le tumbo del gobierno", paraules d'Aznar dedicades a Pasqual Maragall. Llenguatge propi d'un macarra colpista.Nota: cuidao; I aquest és el defensor de la llengua castellana quan ni ell sap parlar-la?