12 de des. 2008

Temes judicials

El TSJA obliga a dur còfia i faldilla a unes infermeres d'una clínica de Cadis
Les infermeres d'una clínica de Cadis hauran de vestir faldilla, davantal i còfia segons una sentència del Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia. La sentència no considera que aquest uniforme sigui sexista ni discriminatori. Les infermeres i els sindicats com CCOO si que consideren que ho és. Una cosa és que en una empresa hi hagi una uniformitat, lògic en el cas del personal sanitari com és aquest cas, però estem en el segle XXI i cap empresa té dret a humiliar el seu personal amb uniformes ridículs i sexistes. Dir que aquesta és la imatge que ha de donar l'empresa demostra que a la direcció d'aquesta empresa els importa una merda els drets dels seus treballadors, treballadores en aquest cas.
El TSJA obliga a llevar cofia y falda a unas enfermeras de una clínica de Cádiz
Las enfermeras de una clínica de Cádiz deberán vestir falda, delantal y cofia según una sentencia del Tribunal Superior de Justicia de Andalucía. La sentencia no considera que este uniforme sea sexista ni discriminatorio. Las enfermeras y los sindicatos como CCOO si que consideran que lo es. Una cosa es que en una empresa haya una uniformidad, lógico en el caso del personal sanitario como es este caso, pero estamos en el siglo XXI y ninguna empresa tiene derecho a humillar su personal con uniformes ridículos y sexistas. Decir que esta es la imagen que dar la empresa demuestra que a la dirección de esta empresa les importa una mierda los derechos de sus trabajadores, trabajadoras en este caso.
Jutgen els agressor de la petita Alba
Alba tenia 5 anys quan va ser ingressada d'urgència a la Vall d'Hebron amb greus lesions causades per la pallissa que va rebre a casa seva. Ara tres anys després estan sent jutjats la mare de la nena i el company sentimental d'aquesta. La fiscalia demana 19 anys per a tots dos. En un primer moment la mare d'Alba va acusar al pare biològic que vivia a Fraga de ser el responsable dels maltractaments però un parell de mesos després l'exesposa del company sentimental de la mare de la petita Alba va informar la policia que el responsable dels maltractaments era el seu exmarit. Aquesta declaració no va ser tinguda en consideració fins que el 5 de març Alba entrava a l'hospital de la Vall d'Hebron amb un diagnòstic de traumatisme cranioencefàlic. Alba a dia d'avui pateix greus seqüeles com la de necessitar estar connectada a un respirador artificial i haver de necessitar ajuda per a qualsevol activitat. I aquesta situació serà per sempre, tot perquè la seva mare no només no la va defensar sinó que va ser col·laboradora de l'agressor d'Alba. 19 anys per aquests dos personatges em semblen pocs anys per dos individus que han destruït la vida de la petita i fràgil persona a qui tenien l'obligació de protegir.
Juzgan los agresor de la pequeña Alba
Alba tenía 5 años cuando fue ingresada de urgencia al Vall d'Hebron con graves lesiones causadas por la paliza que recibió en su casa. Ahora tres años después están siendo juzgados la madre de la niña y el compañero sentimental de ésta. La fiscalía pide 19 años para los dos. En un primer momento la madre de Alba acusó al padre biológico que vivía a Fraga de ser el responsable de los malos tratos pero un par de meses después el exesposa del compañero sentimental de la madre de la pequeña Alba informó a la policía que el responsable de los malos tratos era su exmarido. Esta declaración no fue tenida en consideración hasta que el 5 de marzo Alba entraba al hospital del Vall d'Hebron con un diagnóstico de traumatismo craneoencefálico. Alba a día de hoy sufre graves secuelas como la de estar conectada a un respiradero artificial y necesitar ayuda para cualquiera actividad. Y esta situación será para siempre, todo porque su madre no solo no la defendió sino que fue colaboradora del agresor de Alba. 19 años para estos dos personajes me parecen pocos años para dos individuos que han destruido la vida de la pequeña y frágil persona a quien tenían que proteger.