30 d’oct. 2009

Rajoy es fa el dur... o potser no tant

Rajoy es fa el dur... o potser no tant
PP valencià

Fa dues setmanes Ricardo Costa va ser destituït del seu càrrec de secretari general del PP valencià però ahir va presentar-se a les Corts Valencianes com a tal secretari general. Això a la direcció central del PP no li ha agradat gens ni mica i ha suspès Costa de militància per la seva implicació en el cas Gürtel.

Mariano Rajoy a qui li estan creixent els nans per tots costats – té d'una banda el PP valencià que no li fa cas i el PP de Madrid que tampoc - s'ha fartat que el PP de València li prengui el pèl i ha decidit fer fora provisionalment el díscol (ex)secretari general del PP valencià. El que li ha tocat més la pera a Rajoy és que es presenti Costa en les Corts vanagloriant-se del càrrec del que teòricament estava suspès i retant a Rajoy amb les següents paraules: “Com a militant i com a secretari general considero que és important que la direcció

nacional ratifique la meva gestió com a secretari general i també posi en valor la meva honradesa”. El president de la Generalitat Valenciana Francisco Camps ha sortit en defensa de Costa dient que “tots en el partit, a la Comunitat Valenciana i a Espanya tenim per Ricardo Costa el major respecte, i a més també avalem la seva excepcional gestió com a secretari general i com a portaveu durant aquests anys”. Que ha de dir ell del seu subordinat?.

PP madrileny

A Mariano Rajoy les baralles entre Esperanza Aguirre y Alberto Ruíz Gallardón comencen a preocupar-li, ara el motiu principal de l'enfrontament, no és l'únic, és el control polític de Caja Madrid. La senyora Aguirre vol col·locar a algú de la seva confiança, és a dir, algú a qui ella pugui manegar, però Gallardón s'hi oposa. A Rajoy li ha costat agafar el timó de la situació, ara caldrà veure que fa per redreçar la situació. De moment no està gens encertat quan per dir que ha perdut la paciència afirma que “la paciència és una de les més importants virtuts que ha de tenir un polític, sant Job només hi ha hagut un en la història”. Be, Job és un personatge bíblic que destacava per tenir molta paciència, segons diuen, se li atribueix a Job haver escrit bona part del llibre de Job que forma part de l'Antic Testament. No s'ha de confondre amb la paciència que s'ha de tenir per aguantar discursets tan quecos com aquest, però Job no és un personatge històric. Ja sé que la història no és un punt fort de Rajoy, sembla que la religió tampoc malgrat que té molt bones relacions amb l'Església, tan bones que organitzen manifestacions junts. No sé si tothom té la mateixa sensació que jo quan escolta parlar a Rajoy. Jo tinc la sensació que parla però no diu absolutament res perquè no sap res del que passa al seu voltant. Fixeu-vos en la següent frase de Rajoy on diu: “Jo sé lo que estan pensant avui els militants del partit, els càrrecs electes, els alcaldes, els regidors, els diputats, ho sé, ho sé perfectament, i dimarts que ve tindran resposta a lo que estan pensant”. Amb el merder que hi ha en el seu partit ha trigat molt en saber que passava, i ara diu que sap que pensa la gent del seu partit. Segur?. El més sorprenent és què, i això no surt en l'àudio que podeu escoltar, és que segons Rajoy cap corrupte pot pertànyer al PP. Que no passi res si aquest home arriba a ser president del govern espanyol, algun país podria declarar-li la guerra a Espanya o produir-se una hecatombe i ell ni ho sabria.

Vídeo: COSTA I CAMPS A LA RECERCA DEL RECONEIXEMENT PÚBLIC

Vídeo: MARIANO RAJOY DE SANTO JOB A MENTALISTA

Rajoy se hace el duro... o quizá no tanto

PP valenciano

Hace dos semanas Ricardo Costa fue destituido de su cargo de secretario general del PP valenciano pero ayer presentó en las Corts Valencianes como secretario general. Eso a la dirección central del PP no le ha gustado nada de nada y ha suspendido Costa de militancia por su implicación en el caso Gürtel.

Mariano Rajoy al que le están creciendo los enanos por todos lados – tiene por una parte el PP valenciano que no le hace caso y el PP de Madrid que tampoco - se ha hartado que el PP de Valencia le tome el pelo y ha decidido echar provisionalmente al díscolo (ex)secretario general del PP valenciano. Lo que le ha tocado más la pera a Rajoy es que se presente Costa en las Corts vanagloriándose del cargo del que teóricamente estaba suspendido y retando a Rajoy con las siguientes palabras: “Como militante y como secretario general considero que es importante que la dirección nacional ratifique mi gestión como secretario general y también ponga en valor mi honradez”. El presidente de la Generalitat Valenciana Francisco Camps ha salido en defensa de Costa diciendo que “todos en el partido, en la Comunidad Valenciana y en España tenemos para Ricardo Costa el mayor respeto, y además también avalamos su excepcional gestión como secretario general y como portavoz durante estos años”. ¿Que va a decir él de su subordinado?.

PP madrileño

A Mariano Rajoy las peleas entre Esperanza Aguirre y Alberto Ruíz Gallardón comienzan a preocuparle, ahora el motivo principal del enfrentamiento, no es el único, es el control político de Caja Madrid. La señora Aguirre quiere colocar a alguien de su confianza, es decir, alguien a quien ella pueda manejar, pero Gallardón se opone. A Rajoy le ha costado coger el ttimón de la situación, ahora habrá que ver que hace para enderezar la situación. De momento no está nada acertado cuando para decir que ha perdido la paciencia afirma que “la paciencia es una de las más importantes virtudes que debe tener un político, santo Job solo ha habido uno en la historia”. Bien, Job es un personaje bíblico que destacaba por tener mucha paciencia, según dicen, se le atribuye a Job haber escrito buena parte del libro de Job que forma parte del Antiguo Testamento. No se debe confundir con la paciencia que se ha de tener para aguantar discursitos tan cursis como éste, pero Job no es un personaje histórico. Ya sé que la historia no es un punto fuerte de Rajoy, parece que la religión tampoco a pesar de que tiene muy buenas relaciones con la Iglesia, tan buenas que organizan manifestaciones juntos. No sé si todo el mundo tiene la misma sensación de que yo cuando escucha hablar a Rajoy. Yo tengo la sensación de que habla pero no dice absolutamente nada porque no sabe nada del que pasa a su alrededor. Fijaos en la siguiente frase de Rajoy donde dice: “Yo sé lo que están pensante hoy los militantes del partido, los cargos electos, los alcaldes, los regidores, los diputados, lo sé, lo sé perfectamente, y el próximo martes tendrán respuesta a lo que están pensando”. Con el follón que hay en su partido ha tardado mucho en saber que pasaba, y ahora dice que sabe que piensa la gente de su partido. ¿Seguro?. Lo más sorprendente es qué, y eso no está en el audio que podéis escuchar, es que según Rajoy ningún corrupto puede pertenecer al PP. Que no pase nada si este hombre llega a ser presidente del gobierno español, algún país podría declararle la guerra en España o producirse una hecatombe y él ni lo sabría.

3 comentaris:

Patric ha dit...

Per a una persona estrangera com jo és més difícil ubicar-se en les intimitats dels vostres partits polítics, especialment coses negatives, i no és que vulgui evadir el problema. Simplement em fas pensar en com ha de o hauria de ser l'enfrontament polític / interessos / ideologies entre les dretes i les esquerres.

Reconec que quan apareix un polític corrupte hi ha molt tema per atacar i rebutjar o posar-lo en evidència.
El que no m'agrada dels enfrontaments polítics és que semblen no tenir una solució.

No aconsegueixo ubicar-se en la forma d'enfrontar.

Diuen:

"Camps és víctima de la mentida i la insídia; Fabra és un ciutadà exemplar i Zaplana estava en política per forrar uns llibres de l'escola dels seus fills.".

Se suposa que si jo sóc contrària a ells he de trobar arguments per demostrar que Camps és corrupte, o demostrar que no és corrupte si sóc part d'ells. O simplement no interessen els arguments, sinó només les afirmacions positives o negatives. Em fa la impressió que no interessen els arguments en alguns casos.

Jaume C. i B. ha dit...

No pateixis, és normal que tu no sàpigues com funciona el PP, Mariano Rajoy que és el seu cap tampoc sap que passa dins del seu partit.

Jaume C. i B. ha dit...

Carlos Fabra és un cacic local que des de la Diputació de Castelló ho controla tot. Nou jutges han intentat empaperar-lo i han hagut de deixar-ho córrer.