26 d’oct. 2009

Si us plau, insulta'm

Si us plau, insulta'm

Si Federico Jiménez Losantos segueix en la seva línia habitual d'atacs contra els dirigents d'Esquerra podria donar-se la paradoxa d'acabar convertint-se en un dels grans contribuents a la causa del foment del català, fins i tot, ell que és un catalanòfob visceral podria acabar fent-se mereixedor d'una creu de Sant Jordi per les seves generoses aportacions pecuniàries a les campanyes de foment de la llengua que més odia, la catalana.

Octubre de 2007

Losantos va ser condemnat a pagar 60000 euros per acusar reiteradament al Josep-Lluís Carod-Rovira i Joan Puigcercós de terroristes. Acusa a Carod de pactar amb el terrorista d'ETA Josu Ternera per que “els etarres atemptaran a tot Espanya menys a Catalunya”. També va acusar als dos dirigents d'Esquerra de “pistolers no penedits”.

Losantos va titllar a Puigcercós de “terrorista reciclat” i va acusar a Esquerra de ser un “partit separatista aliat amb l'ETA” o “un partit paranoic semblant al feixisme”.

La sentència condemna a Losantos a pagar 60000 euros als dirigents d'Esquerra que aquests han anunciat que destinaran al foment de l'aprenentatge i ús de la llengua catalana. També està obligat a publicar la sentència en l'AVUI, El País, Catalunya Ràdio i la cadena SER.

S'ha de reconèixer que la sentència té un cert punt de crueltat amb el petit carxofaire ultradretà. Li obliguen a pagar 60000 euros, fet que no crec que li hagi fet gaire gràcia, no només pel fet d'haver de pagar sinó perquè aquests diners es destinaren al foment d'una llengua, la catalana, contra la que ell s'ha significat públicament des de fa quasi trenta anys. És irònic que algú que fa trenta anys que insulta als catalans acusi a Esquerra de partit paranoic semblant al feixisme, venint d'algú que com he dit destaca per haver-se passat 30 anys atacant qualsevol cosa que li fes olor a catalana, començant per la llengua, personalitats e institucions del nostre país, i que a més el personatge defensa i justifica el franquisme i donar cobertura mediàtica a tota una patuleia de personatges coneguts pels seus articles i llibres revisionistes que tracten de legitimar el franquisme amb els arguments més inversemblants. I entre aquests sinistres apologistes del franquisme n'hi ha un que si que va ser terrorista reciclat, parlo de Pío Moa, que de terrorista del GRAPO va passar a ser revisionista profranquista.

4 d'octubre de 2009

Errare humanum est, perseverare autem diavolicum. Haven sigut condemnat un cop semblaria absurd que es reiteri en acusar a les mateixes persones dels mateixos fets sabent que no són certes. Però ningú ha dit que Losantos destaqui per la seva intel·ligència ni que sigui capaç d'aprendre dels seus errors passats.

Losantos va publicar en el diari del seu amic Pedrojota Ramírez, El (in)Mundo un article titulat “Requisa de armas” Losantos diu “si d'una reunió en una seu d'Esquerra Republicana surten dos assassinots en projecte o dos projectets d'assassí amb una bala sense percudir acanada en una foto d'Albert Rivera just al mig del front i amb un aragall de mercromina figurant sang, sinistre muntatge que empaqueten i porten a casa del parlamentari català, cal extraure quatre conclusions obligades: la primera és que en les seus d'Esquerra hi ha o pot haver-hi armes, ja que ningú té munició sense pistoles ni pistoles sense munició".

Després acusar a Esquerra de voler acovardir als seus adversaris polítics i després acusa la policia de complicitat amb Esquerra per no entrar en les seus d'Esquerra i realitzar un escorcoll a la recerca d'armes. No és nou que el tàndem Losantos–Pedrojota acusi a la policia de formar part de complots terroristes. Exemple seria el cas de l'atemptat de l'11-M que el diari de Pedrojota va aprofitar per acusar la policia de manipular proves per exculpar a ETA segons tota aquesta camarilla formada per Losantos, Pedrojota i altres personatges realment peculiars.

El Jutjat núm.17 ha desestimat el recurs presentat pel petit aprenent de Queipo de Llano contra la sentència en què se l'acusa d'”intromissió, il·legítima en l'honor d'ERC” i per extensió dels seus dirigents, militants i simpatitzants.

Vídeo: Losantos y Jaime Bayly en Miami

Vídeos meus:

Video: FEDERICO JIMÉNEZ LOSANTOS AMENAÇA AL POLÒNIA

Video: LOSANTOS, BLANCO I AGUIRRE

Por favor, insúltame

Si Federico Jiménez Losantos sigue en su línea habitual de ataques contra los dirigentes de Esquerra podría darse la paradoja de acabar convirtiendose en uno de los grandes contribuyentes a la causa del fomento del catalán, incluso, él que es un catalanófobo visceral podría acabar haciendose merecedor de una cruz de Sant Jordi por sus generosas aportaciones pecuniarias a las campañas de fomento de la lengua que más odia, la catalana.

Octubre de 2007

Losantos fue condenado a pagar 60000 euros por acusar reiteradamente al Josep-Lluís Carod-Rovira y Joan Puigcercós de terroristas. Acusa a Carod de pactar con el terrorista de ETA Josu Ternera para que “los etarras atentaran en toda España menos en Catalunya”. También acusó a los dos dirigentes de Esquerra de “pistoleros no arrepentidos”.

Losantos tildó a Puigcercós de “terrorista reciclado” y acusó a Esquerra de ser un “partido separatista aliado con la ETA” o “un partido paranoico semejante al fascismo”.

La sentencia condena a Losantos a pagar 60000 euros a los dirigentes de Esquerra que estos han anunciado que destinarán al fomento del aprendizaje y uso de la lengua catalana. También está obligado a publicar la sentencia en el Avui, El País, Catalunya Ràdio y la cadena SER.

Se ha de reconocer que la sentencia tiene un cierto punto de crueldad con el pequeño alcachofero ultraderechista. Le obligan a pagar 60000 euros, hecho que no creo que le haya hecho mucha gracia, no solo por el hecho de tener que pagar sino para que este dinero se destine al fomento de una lengua, la catalana, contra la que él se ha significado públicamente desde hace casi treinta años. Es irónico que alguien que hace treinta años que insulta a los catalanes acuse a Esquerra de partido paranoico semejante al fascismo, viniendo de alguien que como he dicho destaca por haberse pasado 30 años atacando cualquiera cosa que le hiciese olor a catalana, comenzando por la lengua, personalidades e instituciones de nuestro país, y que además el personaje defiende y justifica el franquismo y da cobertura mediática a toda una patulea de personajes conocidos por sus artículos y libros revisionistas que tratan de legitimar el franquismo con los argumentos más inverosímiles. Y entre estos siniestros apologistas del franquismo hay un que si que fue terrorista reciclado, hablo de Pío Moa, que de terrorista del GRAPO pasó a ser revisionista profranquista.

4 de octubre de 2009

Erraré humanum est, perseverare autem diavolicum. Habiendo sido condenado una vez parecería absurdo que se reitere en acusar a las mismas personas de los mismos hechos sabiendo que no son ciertas. Pero nadie ha dicho que Losantos destaque por su inteligencia ni que sea capaz de aprender de sus errores pasados.

Losantos publicó en el diario de su amigo Pedrojota Ramírez, El (in)Mundo un artículo titulado “Requisa de armas” Losantos dice “si de una reunión en una sede de Esquerra Republicana salen dos assassinotes proyecto o dos proyectitos de asesino con una bala sin percutir clavada en una foto de Albert Rivera justo en medio de la frente y con un reguero de mercromina figurando sangre, siniestro montaje que empaqueten y llevan a casa del parlamentario catalán, hay que extraer cuatro conclusiones obligadas: la primera es que en las sedes de Esquerra hay o puede haber armas, ya que nadie tiene munición sin pistolas ni pistolas sin munición".

Después acusar a Esquerra de querer acobardar a sus adversarios políticos y después acusa a la policía de complicidad con Esquerra por no entrar en las sedes de Esquerra y realizar un registro a la búsqueda de armas. No es nuevo que el tándem Losantos–Pedrojota acuse a la policía de formar parte de complots terroristas. Ejemplo sería el caso del atentado del 11-M que el diario de Pedrojota aprovechó para acusar la policía de manipular pruebas para exculpar a ETA según toda esta camarilla formada por Losantos, Pedrojota y otros personajes realmente peculiares.

El Juzgado núm.17 ha desestimado el recurso presentado por el pequeño aprendiz de Queipo de Llano contra la sentencia en la que se le acusa de ”intromisión, ilegítima en el honor de ERC” y por extensión de sus dirigentes, militantes y simpatizantes.

2 comentaris:

Antoniatenea ha dit...

Jiménez Losantos tien una monomanía que le va a ocasionar con tanta prepotencia lo contrario de lo que él pretende, a veces tu arma se vuelve boumerang. ¿Por qué no vive y deja vivir a las culturas que no conoce ni le interesan?...Un poco patético.

Jaume C. i B. ha dit...

Hasta ahora nadie se había atrevido a tocarle pero ahora ya ha sido condenado cuatro veces, una de ellas por la vía penal.