28 d’oct. 2009

Cinc minuts de glòria

Cinc minuts de glòria

Qualsevol carallot pot aconseguir els seus cinc minuts de glòria si està disposat a perdre la seva integritat personal per quatre euros i uns minuts davant d'una càmera. Recordareu la notícia del nen i el globus?. Un nen en els Estats Units va ficar-se dins d'un globus meteorològic que va enlairar-se. Immediatament les autoritats i els mitjans van posar-se a seguir el globus. Finalment va descobrir-se que el nen s'havia amagat en un altell i que tot havia sigut un muntatge. Pel que va saber-se després els pares eren experts en “muntar shows” per aconseguir els seus cinc minuts de glòria televisiva.

La graella televisiva està plena de programes que donen l'oportunitat a tota mena d'impresentables d'aconseguir els seus cinc minuts de glòria. N'hi ha que ho fan atemptant contra l'oïda dels pobres televidents llençant esgarips horribles que deixen a la gent paralitzada en els sofàs amb por d'apagar la tele no sigui que aquell ésser surti de la pantalla i els xucli. N'hi ha que són capaços de sortir a la tele humiliant-se fins a nivells increïbles declarant que han cardat amb un famós al que en realitat mai han vist en persona o amb el seu gos. No importa que sigui fals, per a poder aconseguir aquests cinc minuts de glòria la gent pot arribar a caure lo més baix possible. Si cal i el guió ho requereix dues persones es diran mútuament el nom del porc i es donaran mastegots en nom de l'audiència.

N'hi ha una persona que amb l'únic mèrit conegut d'haver-hi tingut una rebolcada amb un torero ha aconseguit una feina fixa d'entrevistadora-entrevistada i opinant sobre lo diví, l'humà i lo diabòlic.

Quan era nen m'havien dit que per treballar a la tele calia ser intel·ligent i tenir un cert domini del llenguatge, ara és evident que per treballar a la tele només cal estar disposats a humiliar-se fins a l'infinit.

Video 1: diario de patricia-mirame er coño

Vídeo 2: las niñas en el diario de patricia

Vídeo 3: Niño del globo era todo un montaje de los padres !!!

Vídeo 4: BELEN ESTEBAN ES LLAMADA DROGATA POR EL PADRE DE LA CAMPANARIO

Cinco minutos de gloria

Cualquiera tonto puede lograr sus cinco minutos de gloria si está dispuesto a perder su integridad personal por cuatro euros y unos minutos ante una cámara. ¿Recordáis la noticia del niño y el globo?. Un niño en los Estados Unidos se metió dentro de un globo meteorológico que despegó. Inmediatamente las autoridades y los medios se pusieron a seguir el globo. Postreramente descubrió que el niño se había escondido en un altozano y que todo había sido un montaje. Por lo que supo después los padres eran expertos en “montar shows” para lograr sus cinco minutos de gloria televisiva.

La parrilla televisiva está llena de programas que dan la oportunidad a toda variedad de impresentables de lograr sus cinco minutos de gloria. Hay que lo hacen atentando contra el oído de los pobres televidentes lanzando graznidos horribles que dejan a la gente paralizada en los sofás con miedo de apagar la tele no sea que aquel ser salga de la pantalla y los absorba. Hay que son capaces de salir a la tele humillandose hasta niveles increíbles declarando que han cardado con un famoso al que en realidad nunca han visto en persona o con su perro. No importa que sea falso, para poder lograr estos cinco minutos de gloria la gente puede llegar a caer lo más abajo posible. Si es necesario y el guión lo requiere dos personas se dirán mutuamente el nombre del cerdo y se darán tortazos en nombre de la audiencia.

Hay una persona que con el único mérito conocido de haber tenido un revolcón con un torero ha logrado una faena fija de entrevistadora-entrevistada y opinando sobre lo divino, lo humano y lo diabólico.

Cuando era niño me habían dicho que para trabajar a la tele hay que ser inteligente y tener un cierto dominio del lenguaje, ahora es evidente que para trabajar a la tele solo hay que estar dispuestos a humillarse hasta el infinito.

4 comentaris:

zel ha dit...

Fan pena, però molta pena...però el més fotut és que tenen aquesta efímera glòria pels babaus que s'ho creuen i escolten i miren...

Jaume C. i B. ha dit...

L'arribada de la TDT només ha servit perquè aquesta mena de programes es multipliquin i que per tant requereixin de personatges d'aquests que busquen els seus "cinc minuts de glòria" televisiva.

Patric ha dit...

La notícia del nen i el globus em sembla una notícia per veure-la una sola vegada i això. No li trobo res d'especial. Llevat que hagin dit que el nen anava en el globus, i resulta que després eren mentides i només buscaven fama.

Quant a les altres notícies, no se si aquí a Xile col · locarien alguna cosa com això. Pel que sembla, com tu dius, la gent està curada d'espant. Però jo ho considero una falta de respecte per a les persones que ho veuen - i també és trist com va opinar una altra persona al bloc.

Jaume C. i B. ha dit...

He encontrado otro ejemplo en este caso de una televisión sudamericana cuya presentadora se llama Laura Bozzo. La locutora incluso incitaba a la gente que acudía a pegarse y a insultarse. En un programa similar que emite un canal privado español se han producido varios casos de ese tipo, incluso dos mujeres fueron asesinadas tras ir a ese programa.

http://www.youtube.com/watch?v=9NGhFBUJCwo

http://www.youtube.com/watch?v=Uit2-0rCzDc

http://www.youtube.com/watch?v=1aFjcR7goH8