30 d’oct. 2009

Felix Bitllet

Felix Bitllet

Hi ha gent que té un gran sentit de l'humor, molta mala baba i molt poca feina. Ha aparegut a internet un joc semblant al clàssic menjacocos en el que el personatge de Felix Bitllet ha d'anar arreplegant bitllets de 500 euros i creus de Sant Jordi mentre es empaitat pels Mossos d'Esquadra. Si l'enganxen apareix un exemplar del diari Trola que diu que Bitllet va a la garjola per haver robat x milions, x són els punts que heu aconseguit. Podeu fer una ullada entrant en la web www.tentacle.cat.


Félix Bitllet, el videojoc

Felix Bitllet

Hay gente que tiene un gran sentido del humor, mucha mala baba y mucho poca faena. Ha aparecido a internet un juego semejante al clásico comecocos en el que el personaje de Felix Bitllet va recogiendo billetes de 500 euros y cruces de Sant Jordi mientras es acosado por los Mossos d'Esquadra. Si le pillan aparece un ejemplar del diario Trola que dice que Bitllet va a la trena por haber robado x millones, x son los puntos que habéis logrado. Podéis hacer una ojeada entrante en la web www.tentacle.cat.

1 comentari:

Patric ha dit...

No m'agraden els jocs amb persones ni amb figures d'animals.
Jo joc mahjong en totes les seves versions, Free cell que és un joc de cartes molt entretingut, Cube Crush i similars, alguns jocs de Poker solitari i Bouncing Ball.