24 d’oct. 2009

Carregadors de mòbils estandard

Carregadors de mòbils estandard

Els meus mòbils

Fa dotze anys que vaig comprar un telèfon mòbil, el primer terminal era un Nokia 1610, un aparell enorme que pesava ¼ de quilo, amb aquell aparell només es podia trucar i enviar SMS. Molta diferència amb ara que amb el mòbil que tinc, també un Nokia, un 6267 concretament, puc fer fotos, gravar vídeos, connectar-me a internet i moltes altres coses, i a més puc trucar i enviar SMS, i l'aparell és molt més petit i lleuger que el primer.

Carregadors

La majoria de nosaltres tenim mòbil i molts cops ens hem trobat que el mòbil s'ha descarregat i ningú té un mòbil com el nostre per deixar-nos el seu carregador. Ara ens anuncien que des d'ara els carregadors estaran estandaritzats.

UIC

La Unió Internacional de Telecomunicacions va aprovar abans d'ahir les normes del futur carregador universal. Suposant que s'apliquin aquestes normes noves qualsevol carregador servirà per a qualsevol mòbil independentment del model i/o la marca de l'aparell. Segons aquestes normes el nou carregador estandaritzat no només servirà per a tots els mòbils sinó que també estalviarà el 50% d'energia.

Video: BUENAFUENTE 378 - LOS MÓVILES (12.02.2008)

Vídeo: Telenor Mobil Commercial

Cargadores de móviles estándar

Mis móviles

Hace doce años que compré un teléfono móvil, el primer terminal era un Nokia 1610, un aparato enorme que pesaba ¼ de kilo, con aquel aparato solo se podía llamar y enviar SMS. Mucha diferencia con ahora que con el móvil que tengo, también un Nokia, un 6267 concretamente, puedo hacer fotos, grabar vídeos, conectarme a internet y muchas otras cosas, y además puedo llamar y enviar SMS, y el aparato es mucho más pequeño y ligero que el primero.

Cargadores

La mayoría de nosotros tenemos móvil y muchas veces nos hemos encontrado que el móvil se ha descargado y nadie tiene un móvil como el nuestro para dejarnos su cargador. Ahora nos anuncian que desde ahora los cargadores estarán estandarizados.

UIC

La Unión Internacional de Telecomunicaciones aprobó antes de ayer las normas del futuro cargador universal. Suponiendo que se apliquen estas normas nuevas cualquier cargador servirá para cualquiera móvil independientemente del modelo y/o la marca del aparato. Según estas normas el nuevo cargador estandarizado no solo servirá para todos los móviles sino que también ahorrará un 50% de energía.

2 comentaris:

Patric ha dit...

Molt graciosa la publicitat comercial del mòbil ... l'altre acudit sobre el fet que si algú et demana el telèfon mòbil o l'e-mail és perquè li agrades o vol alguna cosa amb tu també té la seva gràcia.
No m'agraden els mòbils prefereixo el telèfon fix, quan no és públic, és confidencial, perquè detesto que em truqui qualsevol persona que no conec només perquè et busquen en la guia. Encara que reconec que un mòbil ha de ser molt útil per a persones que tenen molts contactes o amistats o que ho necessita per la seva feina.
He vist alguns mòbils nous i semblen entretinguts perquè tenen moltes funcions; sembla bona idea que els carregadors siguin de tipus universal, si és que això és possible.

Jaume C. i B. ha dit...

És una bona mesura que s'unifiquin els carregadors dels mòbils. En el terreny de l'electrònica es tendeix a estandaritzar els connectors, això simplifica molt la vida dels usuaris que no necessiten un cable per cada aparell. Els ports USB són un gran invent.