23 d’oct. 2009

Canviem l'hora la matinada del diumenge

Canviem l'hora la matinada del diumenge

La matinada de diumenge toca endarrerir una hora els rellotges, quan siguin les tres haurem de posar les manetes del rellotge novament a les dues. Aquest canvi d'horari es fa dos cops l'any a tota la UE, ara s'endarrereix, el mes de març s'avança. Diuen que amb aquest canvi d'hora s'estalvia a la UE uns 300 milions d'euros. Desconec si és cert que amb aquest canvi d'hora la UE estalvia diners però el que si és cert és que s'aconsegueix que durant uns dies el nostre ritme biològic no estigui gaire centrat.

Cambiamos la hora la madrugada del domingo

La madrugada del domingo toca atrasar una hora los relojes, cuando sean las tres deberemos poner las agujas del reloj nuevamente en las dos. Este cambio de horario se hace dos veces al año en toda la UE, ahora se atrasa, el mes de marzo se avanza. Dicen que con este cambio de hora se ahorra en la UE unos 300 millones de euros. Desconozco si es cierto que con este cambio de hora la UE ahorra dinero pero lo que si es cierto es que se consigue que durante unos días nuestro ritmo biológico no esté muy centrado.

2 comentaris:

Patric ha dit...

Aquí a Xile ja es va canviar l'hora, són les 17:14 hrs i m'imagino que allà són les 10:14 o 11:14 de la nit. Sento que el matí es fa més curta.

Jaume C. i B. ha dit...

Aquesta nit treballo una hora més.