21 d’oct. 2009

Aturen una operació per un rebut no pagat

Aturen una operació per un rebut no pagat

Un home s'havia d'operar de cataractes en la clínica VISSUM de Madrid. L'home ja estava preparat en el quiròfan, li havien posat l'anestèsia local i ell esperava la intervenció. Quan havia de començar el metge va rebre l'avís que no operés el seu pacient perquè la companyia d'assegurances SANITAS havia ordenat aturar la intervenció ja que no havien cobrat l'últim rebut trimestral de 166,44 euros.. La portaveu de VISSUM ha dit que “és la primera vegada que estan un pacient preparat la companyia denega l'operació”, no s'expliquen que va passar. Doncs que algú l'ha cagat en el servei administratiu de SANITAS. Hi ha coses amb les que no s'hauria de poder jugar i la salut n'és una d'elles. L'home va haver de tornar a casa sense operar-se. La seva dona ha dit que “han tractat al meu marit com un gos per 166 euros”. Té raó.

Documental:

Recomano veure “SICKO” de Michael Moore un documental que ens pot vacunar contra la privatització del sistema sanitari.

Vídeo: Sicko - Tráiler español (doblado)

Paran una operación por un recibo no pagado

Un hombre se tenía que operar de cataratas en la clínica VISSUM de Madrid. El hombre ya estaba preparado en el quirófano, le habían puesto la anestesia local y él esperaba la intervención. Cuando debía empezar el médico recibió el aviso que no operase su paciente porque la compañía de seguros SANITAS había ordenado parar la intervención ya que no habían cobrado el último recibo trimestral de 166,44 euros.. La portavoz de VISSUM ha dicho que “es la primera vez que están un paciente preparado la compañía deniega la operación”, no se explican que pasó. Pues que alguien la ha cagado en el servicio administrativo de SANITAS. Hay cosas con las que no se debería poder jugar y la salud es una de ellas. El hombre debió volver a casa sin operarse. su mujer ha dicho que “han tratado a mi marido como un perro por 166 euros”. Tiene razón.

Documental:

Recomiendo ver “SICKO” de Michael Moore un documental que nos puede vacunar contra la privatización del sistema sanitario.

4 comentaris:

Patric ha dit...

Jo vaig veure fa temps un vídeo com aquest, i fins i tot el vaig afegir a l'espai de Jugurta a un tema sobre desenvolupament humà en USA.Y tot i que està en to de broma ... és seriós el que ells reclamen ... atenció mèdica i gratuïts ... la mateixa atenció que els donen gratis als terroristes a Guantánamo. També vaig sentir que ells ironitzaven quan deien que volien una atenció mèdica gratuïta com la que tenien els terroristes a Guantánamo, encara que tu dius que la pel.lícula - que jo no he vist - és de debò.

Si així va ser a Espanya, no respecten els drets humans de les persones, i $ 166 euros són més importants que la salut i la vida d'una persona.

Jaume C. i B. ha dit...

La indústria farmacèutica creu estar al marge de la llei, només actuen si veuen una oportunitat d'obtindre enormes guanys. La grip a no és cap emergència ni cap catàstrofe, ells amb la connivència de l'OMS i dels governs han creat l'alarma. Amèrica del sud ha posat en evidència als que anunciaven l'apocalipsi gripal, ja que heu eixit de l'hivern sense que es produeixi cap catàstrofe, a Espanya començaran a vacunar el dia 16 de novembre i continuen donant missatges poc tranquil·litzadors sobre la vacuna, encara que ells intenten demostrar que és segura. La malària si que és una verdadera amenaça mortal i les farmacèutiques no fan res, salvar negrets famèlics no és rendible, vendre una vacuna contra la grip del tot innecessària si que és rendible.
El cas d'aquest home a qui havien d'operar de cataractes encén les alarmes del que pot acabar succeint si privatitzem la sanitat, és una clara advertència que ens ha de fer reflexionar a tots sobre si estem disposats a vendre la nostra salut a les corporacions sanitàries, el servei del qual acostuma a ser car i moltes vegades ineficient, a més de classista.

Patric ha dit...

Entenc, jo no em vaig a vacunar, mai ho he fet contra l'altra grip, tampoc ho faré contra aquesta. Crec que el nostre organisme ha de crear les nostres pròpies defenses, o. .. adéu.
No es el que és veritable o no respecte a la nova vacuna però la veritat no m'interessa, ni encara que fos suau i sense efectes secundaris.

Jaume C. i B. ha dit...

Hi ha persones que si que requereixen crear una immunitat que de forma natural no tenen, és el cas de les persones que viatgen a països tropicals. En aquest cas, però, es tracta d'una grip que en realitat té unes conseqüències menors a la grip comú.