7 d’oct. 2009

Cotxes

Cotxes
Enganxats
Al matí vaig deixar el cotxe aparcat al carrer on visc. Quan a la nit vaig baixar per a emportar-me'l em vaig trobar amb una desagradable sorpresa. Els dos cotxes que tenia davant i darrere m'impedien sortir perquè estaven literalment enganxats al meu impedint completament la maniobra. Costa entendre el perquè el cotxe de darrere tenint espai més que sobrat va decidir enganxar tant el seu cotxe al què tenia al davant fins A tocar-lo amb el para-xocs.
Un cotxe, dues places
L'aparcament no és una cosa de què Barcelona estigui sobrada, moltes vegades hi ha conductors que aparquen de manera que amb un sol cotxe ocupen dues places. Els importa un rave si perjudiquen als altres, Un exemple seria el típic cretí que arriba a un aparcament i aparca el seu cotxe en diagonal ocupant dues places.
El tot terreny per portar el marrec a l'escola
I també trobo una absoluta estupidesa la proliferació de vehicles tot terreny dels grans en una ciutat com Barcelona sense places d'aparcament o sobrada de vehicles. És ridícul veure a la porta de les escoles una llarga llista de tot terrenys amb mares que portaran els seus marrecs. És necessari vehicles d'aquelles Dimensions només per a portar als marrecs a l'escola?. Crec que no.

Vídeo: Aparcamiento (una mica d'humor)






Coches
Pegados
Por la mañana dejé el coche aparcado a la calle donde vivo. Cuando por la noche bajé para llevármelo me encontré con una desagradable sorpresa. Los dos coches que tenía delante y detrás me impedían salir porque estaban literalmente pegados al mío impidiendo completamente la maniobra. Cuesta entender el porque el coche de detrás teniendo espacio más que sobrado decidió pegar tanto su coche al que tenía al ante hasta tocarlo con el parachoques.
Un coche, dos plazas
El aparcamiento no es una cosa de la que Barcelona esté sobrada, muchas veces hay conductores que aparcan de manera que con un solo coche ocupan dos plazas. Les importa un pepino si perjudican a los otros, Un ejemplo sería el típico cretino que llega a un aparcamiento y aparca su coche en diagonal ocupando dos plazas.
El todoterreno por llevar el niño a la escuela
Y también encuentro una absoluta estupidez la proliferación de vehículos todoterreno de los grandes en una ciudad como Barcelona carente de plazas de aparcamiento o sobrada de vehículos. Es ridículo ver en la puerta de las escuelas una larga lista de todo terrenos con madres que van a llevar sus niños. ¿Es necesario vehículos de aquellas dimensiones solo para llevar a los niños a la escuela?. Creo que no.

3 comentaris:

Patric ha dit...

Ha de ser bastant molest trobar tancat entre dos vehicles i no poder sortir des del front de la seva pròpia casa.

Crec que hi ha persones a les quals no els importen les altres persones i estacionen com a ells els resulti més còmode.

M'imagino que al centre de Barcelona, on hi ha edificis residencials tenen preferència a aparcar les persones que hi viuen.

Certament quan hi ha tants vehicles els estacionaments subterranis semblen necessaris.



Jo crec que un vehicle gran és un vehicle familiar i que no serveix només per portar els nens a l'escola, sinó per sortir de passeig tota la família.



- Si, és graciós el conductor que tractava d'estacionar el seu acte on evidentment no hi havia espai, en el video situat.

Antoniatenea ha dit...

En el fondo esta sociedad está poco motivada para actuar para el beneficio colectivo. Cada uno anda solo, dispone solo y preocupado solamente por sus pequeños problemas propios, casi nunca se piensa en el otro, se motiva a la gente para que actúe asi,de forma competitiva y personal incluso desde la publidcidad, mostrando de qué manera puedes triunfar o atraer al sexo opuesto o endiosarte llevando tal marca de coche, que a su vez es el emblema de éxito, por tanto un todoterreno es lo que cualquier
comprador puede adquirir para manifestar su ego y mostrarse a sí mismo y a los demás cuan aventurero y poderoso puedes ser, y eso es lo que vende...es igual que tú para llevar a tu hijo ocupes y consumas más del triple de lo que necesitas, y por supuesto eso pasa a muchos niveles.

Jaume C. i B. ha dit...

Patricia: Per sort no necessitava el cotxe per anar a treballar però tenia intenció d'emportar-me'l a la feina i deixar-lo al matí al meu aparcament. No m'agrada deixar el cotxe al carrer de nit.
Hi ha gent que va per la vida sense adonar-se que ells no són els únics que existeixen. Si tothom fes el mateix aparcar seria impossible.
A Barcelona no es pot aparcar al carrer si no és pagant i això vol dir haver de baixar al carrer cada dues hores a ficar monedes en el parquímetre. De nit és de franc. De dia em sembla que són 4 euros cada dues hores. El meu cotxe habitualment dorm en un aparcament subterrani que tinc llogat.
Des de fa uns quants anys s'han posat de moda el 4x4 de grans dimensions amb els quals la gent es mou per una ciutat que pateix greus problemes de trànsit i d'aparcament. L'espectacle més al·lucinant és veure a les mares portant els marrecs a l'escola. Fan servir un vehicle de dues tones per anar a portar un marrec. Amb això aconsegueixen que a les portes de les escoles es formi un col·lapse circulatori impressionant.

Antonia: Y ciertamente hay que decir que a veces el ego la gente lo demuestra con el tamaño del coche.