16 d’oct. 2009

Un pet islamista

Un pet islamista



L'ingeni per fer el mal sembla no tenir límits. Llegeixo que AlQaeda planeja usar supositoris explosius per a cometre atemptats terroristes. No cal dir que són indetectables pel fer d'anar introduïts al cul, com els supositoris normals, i que això permet als terroristes evitar la detecció pels mitjans de seguretat. Ara es preocupen per l'ampolla d'aigua i l'aftershave, ens miren els equipatges i es preocupen de les piles – com va passar-me a mi a París - mentre que algú podria passar davant dels agents de seguretat dels aeroports per poder fer – i disculpeu-me per la broma de mal gust i pitjor olor – un pet monumental i mortal. Els supositoris s'activen amb una trucada de mòbil.




Un pedo islamista



El ingenio para hacer el mal parece no tener límites. Leo que AlQaeda planea usar supositorios explosivos para cometer atentados terroristas. No es preciso decir que son indetectables por el hecho de ir introducidos en el culo, como los supositorios normales, y que eso permite a los terroristas evitar la detección por los medios de seguridad. Ahora se preocupan por la botella de agua y el aftershave, nos miran los equipajes y se preocupan de las pilas – como me pasó a mí en París - mientras que alguien podría pasar ante los agentes de seguridad de los aeropuertos para poder hacer – y disculpadme por la broma de mal gusto y peor olor – un pedo monumental y mortal. Los supositorios se activan con una llamada de móvil.

2 comentaris:

Patric ha dit...

Et crec que "l'enginy per fer el mal sembla no tenir límits" i per inventar aburdos també. Se suposa que la persona explota juntament amb el seu supositori. Em sembla res més ridícul per a un terrorista morir d'aquesta manera.
Crec que hi ha molta propaganda cinematogràfica al respecte.

Jaume C. i B. ha dit...

Patricia: I això que no fa gaire temps va apareixen en la premsa que un grup ultrareligiós refusava l'ús dels supositoris perquè, segons ells, era semblant a practicar la sodomia. I aquest es foten un supositori explosiu al cul. Perdona per la següent grolleria, a aquests islamistes si que els donaran pel cul ben donats.