27 de febr. 2009

Rajoy dóna protecció a un imputat



Rajoy dóna protecció a un imputat

Deia ahir que Rajoy acusava al jutge Garzón de ser socialista, ahir també deia, el mateix Rajoy que "no sóc un inquisidor i no puc acusar ningú sense proves". No pot acusar ningú sense proves, declara això per justificar la seva inoperància a l'hora d'acabar amb la corrupció del PP. Be, no és que sigui inoperant per acabar amb la corrupció, simplement ni ho prova, més aviat on posa més esforç en impedir que s'investigui i a donar protecció als corruptes. Se li ha demanat des de les files d'altres partits que faci alguna cosa, ell només respon: "¿Que és necessari prendre mesures?.¿Contra qui?. ¿I basant-nos en què?. ¿A qui he de fer fora ara, als que apareixen esmentats (a la premsa)?". És a dir, que no mostra cap interés a acabar amb la corrupció del PP. Un fet que demostra de que va Rajoy ha dit que donarà la cara pel tresorer del PP Luís Bárcenas, un dels aforats implicats en la causa. Bárcenas va arribar a aquest càrrec de la ma d'en Rajoy. Rajoy està molt segur que tot aquest assumpte quedarà en no res. Jo també n'estic segur però per diferents raons que les de Rajoy.
Rajoy da protección a un imputado
Decía ayer que Rajoy acusaba al juez Garzón de ser socialista, ayer también decía, el mismo Rajoy que "no soy un inquisidor y no puedo acusar nadie sin pruebas". No puede acusar nadie sin pruebas, declara eso para justificar su inoperancia a la hora de acabar con la corrupción del PP. Bien, no es que sea inoperante para acabar con la corrupción, simplemente ni lo prueba, más bien donde pone más esfuerzo es en impedir que se investigue y a dar protección a los corruptos. Se le ha pedido desde las filas de otros partidos que haga alguna cosa, él solo responde: "¿Que es necesario tomar medidas?. ¿Contra quien?. ¿Y basandonos en qué?. ¿A quien debo echar ahora, a los que aparecen mencionados (a la prensa)?". Es decir, que no muestra ningún interès a acabar con la corrupción del PP. Un hecho que demuestra de que va Rajoy es que ha dicho que dará la cara por el tesorero del PP Luís Bárcenas, uno de los aforados implicados en la causa. Bárcenas llegó a este cargo de la mano de Rajoy. Rajoy está muy seguro que todo este asunto quedará en nada. Yo también estoy seguro pero por diferentes razones que las de Rajoy.


2 comentaris:

Patric ha dit...

Jo crec que és important insistir que s'ha de respectar la presumpció d'innocència dels impuitados, però això no vol dir que no es puguin fer acusacions i investigacions per aclarir si els imputats són culpables o no del que se'ls acusa.
Crec que Mariano Rajoy no pot fer absolutament res fins que acabi la investigació de la Justícia i es comprovi que les acusacions contra determinades persones són veritables o no. En aquell moment el PP podrà prendre totes les mesures que corresponguin dins de la seva organització.
Però el que no ha de fer Rajoy és impedir que hi hagi judici. Si Rajoy fa això em sembla greu.

Jaume C. i B. ha dit...

Hi ha precedents en els que el PP ha donat suport a persones condemnades. És cert, tothom és innocent fins que es demostri el contrari però el PP està per sobre del be i del mal.