3 de febr. 2009

Comissio parlamentària per "investigar" la merda del PP



El vodevil dels espies de la Comunitat de Madrid es tractarà en una comissió parlamentària del Parlament de Madrid. Això vol dir que el tema quedarà en no res. Per això serveixen les comunitats parlamentàries. Quan els assumptes térbols són investigats per una comissió parlamentària és per tapar-los. Rajoy ha decidit aturar totes les investigacions internes. D'aquesta manera Rajoy intenta treure de la campanya per a les eleccions a Galícia i Euskadi que se celebraran el mes de febrer. Hi ha preocupació en el PP que aquest tema intern pugui afectar-los de cara a les properes eleccions, especialment preocupa a Rajoy que sap que damunt del seu cap penjar la destralpepera de tallar caps de líders pepers que no aconsegueixen els resultats electorals esperats. I Rajoy tem que el tema dels espies de Madrid els faci mal en els resultats electorals de febrer (Euskadi i Galícia) i juny (europarlament). Rajoy ja ha perdut directament dues eleccions generals (2004 i 2008). Sap que no li queden gaires oportunitats més. D'aquesta manera Rajoy tracta d'estendre la merda interna del seu partit a tots posant-la davant del ventilador de manera que acabi esquitxant a tothom i a veure si distreu al personal de qualsevol intent de discutir-li el lideratge, un lideratge que li discuteix entre d'altres la principal implicada i responsable del vodevil madrileny: Esperanza Aguirre.
-----
El vodevil de los espías de la Comunidad de Madrid se tratará en una comisión parlamentaria del Parlamento de Madrid. Eso quiere decir que el tema quedará en no nada. Por eso sirven las comunidades parlamentarias. Cuando los asuntos turbios son investigados por una comisión parlamentaria es por taparlos. Rajoy ha decidido parar todas las investigaciones internas. De esta manera Rajoy intenta sacar de la campaña para las elecciones a Galicia y Euskadi que se celebrarán el mes de febrero. Hay preocupación en el PP que este tema interno pueda afectarlos de cara a las próximas elecciones, especialmente preocupa a Rajoy que sabe que encima de su cabeza cuelga el hacha pepera de cortar cabezas de líderes peperos que no consiguen los resultados electorales esperados. Y Rajoy teme que el tema de los espías de Madrid les haga daño en los resultados electorales de febrero (Euskadi y Galicia) y junio (europarlamento). Rajoy ya ha perdido directamente dos elecciones generales (2004 y 2008). Sabe que no le quedan muchas oportunidades más. De esta manera Rajoy trata de extender la mierda interna de su partido a todos poniéndola delante del ventilador de manera que acabe salpicando a todo el mundo y a ver si distrae al personal de cualquier intento de discutirle el liderazgo, un liderazgo que le discute entre otros la principal implicada y responsable del vodevil madrileño: Esperanza Aguirre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

que os hodan

Jaume C. i B. ha dit...

Al anónimo: Yo soy el único con permiso para decir palabrotas en este blog, si alguien las quiere decir debe pedir permiso. Pero otra cosa que pido es que cuando me deseen algo procuren escribirlo correctamenta. ¿Que es hoder?. Quin trepa, ni insultar ho saben fer.