28 de febr. 2009

No n'hi ha un pam de net

No n'hi ha un pam de net
A aquesta conclusió arribem veient que també en el PSOE hi ha corruptes. L'alcalde d'Alcaucín (Màlaga) José Manuel Martín ha sigut detingut amb 12 persones més per un delicte de corrupció urbanística. Pero la diferència entre PP i PSOE és que mentre el PP defensa els seus corruptes i ataca al jutge instructor de la causa, el PSOE ha procedit a l'expulsió d'aquest alcalde corrupte. Allò que si que s'haurien de plantejar tots els partits, perquè a tots els poden sortir bolets verinosos sense excepció és que cap partit ha de tolerar ni protegir aquesta els corruptes. Un fet sorprenent és que mentre era detingut els veins l'aplaudien. Aquest és un tema que fa pensar que hi ha molts ciutadans que consideren acceptable la corrupció.
-----
No hay un palmo limpio
A esta conclusión llegamos viendo que también en el PSOE hay corruptos. El alcalde de Alcaucín (Málaga) José Manuel Martín ha sido detenido con 12 personas más por un delito de corrupción urbanística. Pero la diferencia entre PP y PSOE es que mientras el PP defiende a sus corruptos y ataca al juez instructor de la causa, el PSOE ha procedido a la expulsión de este alcalde corrupto. Aquello que si que se deberían plantear todos los partidos, porque a todos les pueden salir setas venenosas sin excepción es que ningún partido puede tolerar ni proteger a los corruptos. Un hecho sorprendente es que mientras era detenido los vecinos le aplaudían. Este es un tema que hace pensar que hay muchos ciudadanos que consideran aceptable la corrupción.

8 comentaris:

Cristina ha dit...

No crec que els ciutadans considerin acceptable la corrupció. Potser si inevitable. De fet que el poder corromp no es diu perquè sí!!! La diferència, com bé dius rau en el tractament que es dona als corruptes. I és clar, als sistemes per evitar que el personal es deixi corrompre!!
Salut.
(em sap greu però en el teu blog jo continuo veient elements en castellà!?)

Patric ha dit...

No tinc paraules. Penso que és dolorós per a un poble que les persones que el representen siguin corruptes. Crec que és important conèixer el tipus de delictes comesos, i tant de bo poguéssim saber per què els han comès, encara que està clar que els diners és una raó principal. Crec que les persones que cometen un delicte pensen que mai els van sorprendre, o sinó no farien el que fan. Em va cridar l'atenció que diguis que ho van aplaudir quan va ser detingut. Aquí es aplaudeix a vegades en els funerals. Crec que aquesta detenció significa un funeral polític per l'alcalde PSOE corrupte

Jaume C. i B. ha dit...

Imagino que et refereixes al fet que el mateix text està escrit en català i en castellà. La raó és que em llegeixen també des d'altres països.

Jaume C. i B. ha dit...

En alguns sectors polítics rebre diners a canvi de favors és acceptable, això ha estat així. No és rar en el sud d'Europa que els nivells de corrupció siguin més alts que al nord d'Europa. La gent considerava normal portar-li una gallina al secretari de l'ajuntament a canvi d'un tramit, eren les petites corrupcions d'abans que tothom acceptava. Ara si no deixes un sobre ple de bitllets ja te'n pots obldar.
A més, entre el votant de dretes no hi ha la mateixa consideració de la corrupció. El votant d'esquerra si el seu alcalde és corrupte és segur que no el votaran, el de dretes si que votarà un polític corrupte. Però corruptes hi a ha tots els partits.

Anònim ha dit...

No cal que publiquis això. El que veig en castellà són elements com: "ver todo mi perfil", o els mesos del calendari de l'arxiu. potsre ho deixes així expressament. perdona que m'hi hagi ficat, però vaig pensar que si no n'eres conscient potsre et sabria greu. Aprofito per agraïr-te la dedicació al blog, t'animo a seguir. M'agrada malgrat la radicalitat.i sovint m'obre els ulls, que ja està bé. T'he enviat el comentari dos cops perque mentre l'enviava el primer l'ordinador se m'ha penjat i no sé si t'haurà arribat o no. I és que de vegades, pel que fa a l'ordinador i la conexió, em sembla que visc a l'edat de pedra!!!Ja,ja,ja!!
salut!

Jaume C. i B. ha dit...

Aquests elements que cites venen configurats així.

Cristina ha dit...

No a tots els blogs. Mira aquesta per exemple: http://lectoracorrent.blogspot.com/

Jaume C. i B. ha dit...

Patrícia: Hauria de ser motiu de vergonya però en alguns sectors de la política espanyola n'hi ha gent que fins i tot considera normal cert nivell de corrupció. Entre la dreta espanyola especialment la corrupció no està mal vista.

Cristina: He trobat quin era el problema, ja ho he modificat. Quan vaig canviar la configuració creia que canviaria tot, no que hagués d'anar modificant element per element.