25 de febr. 2009

Carlos Fabra, "polític exemplar" del PP segons Rajoy

Aquestes han estat declaracions fetes per Carlos Fabra, president de la Diputació de Castelló i dirigent del PP valencià. Recomano llegir la seva biografia. Hi ha gent a qui la pocavergonya li ve en els gens i ell n'és un exemple.
Estas han sido declaraciones hechas por Carlos Fabra, presidente de la Diputación de Castelló y dirigente del PP valenciano. Recomiendo leer su biografía. Hay gente a quien la sinvergonzonería le viene en los genes y él es un ejemplo.
"Porque el que gana las elecciones coloca a un sinfín de gente. Y toda esa gente es un voto cautivo. Ese es un voto cautivo. Supone mucho poder en un ayuntamiento, en una diputación. Yo no sé la cantidad de gente que habré colocado en doce años, no lo sé. Pero entre Penveta, Hospital, Instituto de Promoción Cerámica, Escuela Taurina, la diputación, el puerto... ni sé. Tonterías... Madre que quiere entrar en el colegio de la Consolación de Burriana... que está muy difícil... y esa señora es un voto agradecido. Por lo tanto, no hace falta que me extienda mucho más"

Biografia del model a seguir. Segons Mariano Rajoy, Carlos Fabra és un polític i model exemplar. Biografía del modelo a seguir. Según Mariano Rajoy, Carlos Fabra es un político y modelo ejemplar.

VIDEO: Rajoy llama a Carlos Fabra "político ejemplar"

Veient que és considerat com a exemplar per Mariano Rajoy no ens hem de sorprendre que els casos de corrupció en el PP siguin els que són.

Viendo que es considerado como ejemplar por Mariano Rajoy no nos debemos sorprender que los casos de corrupción en el PP sean los que son.

2 comentaris:

Patric ha dit...

En primer lloc jo respecte el dret a presumir innocència de les persones. Però, si el senyor Fabra va fer declaracions com les que se li atribueixen, crec que el que ell pensava o pensa sobre com aconseguir "vots agraïts", té a veure exactament amb el delicte de "corrupció electoral".
"Els delictes electorals són els actes o omissions que afecten la neteja, llibertat i transparència d'un Procés Electoral, i tenen una sanció per l'autor prevista per Llei La sanció va des de la imposició d'una multa, pagament d'una certa quantitat de diners , pena privativa de llibertat, o inhabilitació de l'exercici de certs drets. ".
Es produeix el delicte de corrupció electoral quan una persona "mitjançant donacions, avantatges o promeses tracta d'induir a un elector a no votar oa votar en un sentit determinat.".
¿El senyor Fabra feia favors per aconseguir vots? Per les seves declaracions sembla ser així.
El delicte de corrupció electoral està penat amb penes de privació de llibertat d'1 a 4 anys de presó. Estic parlant de lleis en altres països. Per exemple en Michoacán - Mèxic tenen tipificació de delictes electorals, també a Xile. No se si a Espanya tenen aquestes mateixes lleis.

Jaume C. i B. ha dit...

Es tracta de delictes econòmics, frau electoral, urbanisme, delictes ecològics, etc. Crec que menys l'assassinat i la pederàstia aquest cavaller ha aconseguit passar pel forro tot el codi penal espanyol. És delicte, crec que està penat amb uns 3 anys de presó i inhabilitació per a l'exercici de càrrec públic durant alguns anys-Si a Fabra li apliquessin el codi penal no tornaria a sortir al carrer abans de l'apocalipsi.