22 de febr. 2009

Vidal-Quadras, el traïdor

Vidal-Quadras

Vidal-Quadras és un personatge miserable. D'algú que traeix la seva pròpia gent i els insulta per voler que les institucions parlin en català no podem esperar res de bo. És una vergonya que aquest personatge nascut a la nostra terra sigui el principal opositor a l'ús de la nostra llengua en les institucions europees i que sigui el principal opositor a l'ensenyament de la llengua catalana a Catalunya. El nostre país pateix una epidèmia pitjor que la de les rates que transmetien la pesta, la plaga dels botiflers, de la que a dia d'avui Vidal-Quadras és el referent més conegut. Segons Vidal-Quadras el candidat d'ERC, l'Oriol Junqueras farà el ridícul defensant els drets de la seva terra. No, Alejo, qui fa el ridícul és vostè, el ridícul no el fa qui defensa la seva terra si no qui es ven com una puta barata. Amb la diferència que les putes tenen honor, els traïdors no. Defensant la pròpia terra, la llengua i el país no es fa el ridícul. Però explicar-li això a una persona sense honor com l'Alejo Vidal-Quadras no val la pena, ell no ho pot entendre.

Vidal-Quadras

Vidal-Quadras es un personaje miserable. De alguien que traiciona su propia gente y los insulta por querer que las instituciones hablen en catalán no podemos esperar nada bueno. Es una vergüenza que este personaje nacido a nuestra tierra sea el principal opositor al uso de nuestra lengua en las instituciones europeas y que sea el principal opositor a la enseñanza de la lengua catalana en Catalunya. Nuestro país sufre una epidemia peor que la de las ratas que transmitían la peste, la plaga de los botiflers, de la que a día de hoy Vidal-Quadras es el referente más conocido. Según Vidal-Quadras el candidato de ERC, Oriol Junqueras hará el ridículo defendiendo los derechos de su tierra. No, Alejo, quien hace el ridículo es usted, el ridículo no lo hace quien defende su tierra si no quien se vende como una puta barata. Con la diferencia que las putas tienen honor, los traidores no. Defendiendo la propia tierra, la lengua y el país no se hace el ridículo. Pero explicarle eso a una persona sin honor como Alejo Vidal-Quadras no vale la pena, él no lo puede entender.

Vilaweb: El govern francès condecora a Alejo Vidal-Quadras

Racó català: Vidal-Quadras insulta una delegacio nord-catalana

Racó català: Vidal-Quadras veu 'provincià' demanar l'oficialitat del català al Parlament Europeu

Traductor de Google

5 comentaris:

Jaume Pros ha dit...

El cas de Vidal-Quadras és paradigmàtic. A diferència de Jiménez Losantos o Albert Boadella, no sabem què motiva el seu enorme auto-odi.

Jiménez Losantos, encara que aragonés, era professor d'institut a Santa Coloma de Gramenet i TLL li va fer un tret en una cama, davant el seu proselitisme anticatalà.

Boadella, ens va començar a agafar mania, als catalans, quan vam deixar d'anar a veure les seves obres i les administracions van decidir retallar-li les subvencions.

Però Vidal-Quadras... Hi ha poca gent a cap partit polític, fins i tot en el PP, que fomenti tant anticatalanisme. És estrany i digne d'estudi, el que li passa a aquest home.

Jaume C. i B. ha dit...

Conec el cas de Losantos. Losantos ja era anticatalà abans del tret a la cama. Va ser un dels signants del Manifiesto de los 2300- Per tant, que no vingui dient que odia Catalunya perquè TLL li va etzibar un tret.

Boadella hauria d'haver pensat potser la gent no l'anava a veure perquè ja no feia gràcia i es repetia. La Generalitat no pot obligar-nos a anar a veure espectacles dolents Boadella hauria d'entendre que el problema no és dels catalans, és d'ell. Només cal veure que altres han omplert els teatres de Barcelona i de Catalunya: Joan Pera, Pepe Rubianes o Flotats han estat èxit cada vegada que tenen una obra en cartellera. I moltes altres espectacles que tenen totes les seves entrades venudes.

És cert, costa d'entendre les raons de perquè en Vidal-Quadras odia el nostre país i molt especialment la llengua. El seu nom apareix en totes les plataformes contra l'ensenyament en català i la immersió lingüística, apart de diversos grups d'ultradreta com DENAES.

Cristina ha dit...

Només volia fer-te adonar que estàs utilitzant el blogger en castellà. Si vols pots canviar l'idioma!!!!
Salut!!!

Jaume C. i B. ha dit...

Jo veig els menús en català. Vaig canviar-lo quan van afegir el català a la llista.

Patric ha dit...

Estic d'acord amb la primera posició: "salvaguardar i mantenir vives com a riqueses les diferències, i certs drets humans a començar pels culturals i lingüístics".

Però estic en contra dels epítets utilitzats per caracteritzar Vidal Quadras els quals considero molt violents i insultants, innecessàriament.
Crec que un pot enfrontar ideològicament a altres utilitzant un altre llenguatge, ja que al cap ia la fi es tracta de diferents idees i interessos de persones que s'enfronten, i tu no pots obligar a una persona a pensar igual a tu. Existeix la diversitat d'idees i d'interessos ens agradi o no. Com convencerà una persona que el que jo dic és millor, insultant és impossible.