5 de febr. 2009

Als fatxes d'Intereconomía se l'han ficat doblegada

A l'emissora ultradretana Intereconomía se l'han ficat doblegada i quan s'han adonat que així havia estat han carregat contra La Sexta i el programa El Intermedio que va enviar-los un vídeo on el Gran Wyoming, presentador del programa - crec que també n'és el director - escridassa a una becària. Doncs be, tota l'escena era un muntatge, una broma, com es demostra en un altre vídeo. Si el primer vídeo deixa en evidència el poc control d'Intereconomía a l'hora d'emetre material audiovisual sense comprovar les fonts, en un altre vídeo corresponent a un programa d'Intereconomía lluny de reconèixer que eren uns cretins i uns imbècils que s'havien deixat enredar van dirigir una dura crítica contra La Sexta i El Intermedio que havien posat en evidència que els d'Intereconomia a més de fatxes i molt poc educats són imbècils.
-----
A la emisora ultraderechista Intereconomía se la han metido doblada y cuando se han percatado que así había sido han cargado contra La Sexta y el programa El Intermedio que les envió un vídeo donde el Gran Wyoming, presentador del programa - creo que también es el director - abronca a una becaria. Pues bien, toda la escena era un montaje, una broma, como se demuestra en otro vídeo. Si el primer vídeo deja en evidencia el poco control de Intereconomía a la hora de emitir material audiovisual sin comprobar las fuentes, en otro vídeo correspondiente a un programa de Intereconomía lejos de reconocer que eran unos cretinos y unos imbéciles que se habían dejado enredar dirigieron una dura crítica contra La Sexta y El Intermedio que habían puesto en evidencia que los de Intereconomía además de fachas y muy poco educados son imbéciles.
Vídeo 1

Vídeo 2

Vídeo 3


Crítiques a un fals vídeo en què Wyoming denigra una becària
• 'El intermedio', de La Sexta, va idear la broma perburlar-se dels censors

EL PERIÓDICO
BARCELONA MADRID
El president de l'Associació de la Premsa de Madrid (APM), Fernando González Urbaneja, ha criticat la broma d'El intermedio (La Sexta), en què el presentador, Gran Wyoming, insultava i denigrava una becària en un assaig. La gravació, que simulava realitzar-se amb càmera oculta, es va filtrar a internet i la van reproduir diversos mitjans. Dilluns passat, a La Sexta van evitar precisar si era un muntatge, i es van limitar a dir que s'aclariria en l'emissió d'El intermedio d'aquesta nit. En el programa es va reconèixer la broma, dirigida al canal de TDT Intereconomía, que sol criticar Gran Wyoming i La Sexta. Intereconomia va reproduir el vídeo per mostrar la verdadera cara del còmic. L'APM també hi va caure: com que l'afectada per les vexacions era una becària, es va interessar per defensar-la.Per Urbaneja, la broma suposa "la utilització de la trampa i l'engany" i és un "desprestigi" per al periodisme, i va criticar el comportament de La Sexta i Intereconomía: "Revela un menyspreu i una enorme ignorància de les regles de l'ofici".Urbaneja va considerar que els periodistes han de mesurar les conseqüències del que fan. "No es pot enganyar la gent. Això no revela sinó l'estat deplorable de la professió en aquests moments, i amb comportaments així només s'entra en una dinàmica que condueix al desprestigi de tots". En la seva opinió, el vídeo també posa en evidència que "en les redaccions no hi ha mecanismes d'alerta".Un portaveu del programa de La Sexta (que ahir va anunciar que El intermedio va batre dilluns el seu rècord d'audiència amb 1.549.000 seguidors), es va mostrar sorprès per la reacció d'Urbaneja i va recordar que en situacions més greus, "com la campanya de certs mitjans contra el Govern sobre la suposada trama de l'11-M, l'APM no va dir res".
Críticas a un falso vídeo en el que Wyoming denigra a una becaria
• 'El intermedio', de La Sexta, ideó la broma para mofarse de sus censores
EL PERIÓDICO

BARCELONA / MADRID
El presidente de la Asociación de la Prensa de Madrid (APM), Fernando González Urbaneja, ha criticado la broma de El intermedio (La Sexta), en la que el presentador, Gran Wyoming, insultaba y denigraba a una becaria en un ensayo. La grabación, que simulaba realizarse con cámara oculta, se filtró en internet y lo reprodujeron varios medios. El pasado lunes, en La Sexta evitaron precisar si era un montaje, y se limitaron a decir que se aclararía en la emisión de El intermedio de esa noche. En el programa se reconoció la broma, dirigida al canal de TDT Intereconomía, que suele criticar a Gran Wyoming y La Sexta. Intereconomía reprodujo el vídeo para mostrar la verdadera cara del cómico. La APM también cayó: como la afectada por las vejaciones era una becaria, se interesó para salir en su defensa.Para Urbaneja, la broma supone "el empleo de la trampa y el engaño" y es un "desprestigio" para el periodismo, y criticó el comportamiento de La Sexta e Intereconomía: "Revela un desprecio y una enorme ignorancia de las reglas de este oficio".Urbaneja consideró que los periodistas tienen que medir las consecuencias de lo que hacen. "No se puede engañar a la gente. Esto no revela más que el estado deplorable en que está la profesión en estos momentos, y con comportamientos así solo se entra en una dinámica que conduce al desprestigio de todos". En su opinión, el vídeo también pone en evidencia que "en las redacciones no hay mecanismos de alerta".Un portavoz del programa de La Sexta (que ayer anunció que El intermedio batió el lunes su récord de audiencia con 1.549.000 seguidores), mostró su sorpresa por la reacción de Urbaneja y recordó que en situaciones más graves, "como la campaña de ciertos medios contra el Gobierno sobre la supuesta trama del 11-M, la APM no dijo nada".