23 de febr. 2009

Bermejo ha dimitit

El ministre de Justícia Mariano Fernández Bermejo ha presentat la seva dimissió i hi ha estat substituït per Francisco Caamaño que fins ara era secretari d'Estat de relacions amb les Corts. Crec que ha estat una baixada de pantalons de Zapatero davant els lladrucs dels dirigents del PP. Ara els pepers ja han anunciat que van a per Garzón. Mentrestant la corrupció continua en el PP, Rajoy i la seva camarilla estan més preocupats a acabar amb els que han posat en evidència la corrupció que en acabar amb la corrupció del seu partit.
-----
El ministro de Justicia Mariano Fernández Bermejo ha presentado su dimisión y hay sido sustituido por Francisco Caamaño que hasta ahora era secretario de Estado de relaciones con las Cortes. Creo que ha sido una bajada de pantalones de Zapatero delante los ladridos de los dirigentes del PP. Ahora los peperos ya han anunciado que van a por Garzón. mientras tanto la corrupción continúa en el PP, Rajoy y su camarilla están más preocupados a acabar con los que han puesto en evidencia la corrupción que en acabar con la corrupción de su partido.

2 comentaris:

Patric ha dit...

Entenc que el Ministre de Justícia ha renunciat per "la polèmica sorgida després del passeig de cacera en el qual va participar al costat del jutge Baltazar Garzón el qual investigava una presumpta corrupció a l'interior del PP".
Se suposa que no haurien d'haver estat junts un membre del govern de Rodríguez Zapatero i el jutge que investiga els delictes de corrupció. Molta gent s'ha preguntat per què el Ministre no va renunciar quan va ser la vaga dels jutges i renunciar ara. Es pensa que l'assumpte de la cacera ha tingut major impliacions política.

Jaume C. i B. ha dit...

L'assumpte de la cacera ja no va més enllà d'on està. Potser no era correcte que el ministre de justícia i el jutge anessin de cacera enmig d'una investigació per corrupció contra el principal partit de l'oposició, però jo trobo pitjor el cas de corrupció i no veig que el senyor Mariano Rajoy hagi fet res per impedir-ho.