26 de febr. 2009

El nervis del PP

A Esperanza Aguirre només cal que li possin davant dels nasos una carxofa perquè es posi a dir rucades. No sé si les diu en privat però les ficades de pota en públic de la senyora Aguirre són antològiques.
A Esperanza Aguirre solo es necesario que le pongan delante de las narices una alcachofa porque se ponga a decir burradas. No sé si las dice en privado pero las meteduras de pata en púlico de la señora Aguirre son antológicas.

L'operació Gürtel - Correa en alemany, com el principal implicat en aquest assumpte - és el nom que rep l'operació contra la corrupció que afecta al Partit Popular. Aquesta operació policial contra la corrupció política està posant als dirigents del PP molt nerviosos, només així s'expliquen certes declaracions com les que ha fet Esperanza Aguirre on pretenia fer una gràcia absurda.

La operación Gürtel - Correa en alemán, como el principal implicado en este asunto - es el nombre que recibe la operación contra la corrupción que afecta al Partido Popular. Esta operación policial contra la corrupción política está poniendo a los dirigentes del PP muy nerviosos, solo así se explican ciertas declaraciones como las que ha hecho Esperanza Aguirre donde pretendía hacer una gracia absurda.

Aguirre quiso romper la tensión que genera en el PP tratar el tema del Gürtel y, bromeando en todo momento, 'implicó' a la actriz Angelina Jolie en la trama, además de al alcalde de Torrejón y al consejo de Sanidad, que, atónitos, rieron con ganas las palabras de la presidenta. "Es como si el alcalde de Torrejón dice (en esas grabaciones) que tiene muchas relaciones con Angelina Jolie, muy bien, que lo publique", ironizó Aguirre, quien, no obstante, aseguró que esta declaración podría ser más factible en el caso de Güemes, elegido como el político más sexy del panorama político nacional, según una encuesta. ( Veure article complet)

Rajoy esgotats altres arguments ara s'agafa al fet que Garzón va militar en el PSOE. Segons Rajoy, "Garzón és socialista" però el que Rajoy oblida és que Garzón va engarjolar a algun ministre del PSOE per l'assumpte del GAL. Alguns tenim memòria però els polítics haurien de tenir també vergonya abans de dir disbarats.
Rajoy agotados otros argumentos ahora se coge al hecho de que Garzón militó en el PSOE. Según Rajoy, "Garzón es socialista" pero el que Rajoy olvida es que Garzón enchironó a algún ministro del PSOE por el asunto del GAL. Algunos tenemos memoria pero los políticos deberían tener también vergüenza antes de decir disparates.

2 comentaris:

Patric ha dit...

Tu dius que Esperanza Aguirre tracta de trencar la tensió que genera l'escàndol i els interrogatoris de tanta gent, fent broma en tot moment, el que em sembla una total lleugeresa de la seva part. És cert que hem de respectar les presumpcions d'innocència, però els càrrecs són greus, per no dir gravíssims. No és com per fer bromes de l'assumpte.

Tu dius també que tractant de disminuir la gravetat dels càrrecs, Rajoy ha dit que Garzon és socialista, com si això pogués justificar les responsabilitats de les persones per delictes comesos. Em dóna la impressió que vol que la gent pensi que Garzón està jutjant als militants del PP perquè són del PP i no perquè són culpables de corrupció. Em sembla el súmmum.

Jaume C. i B. ha dit...

A vegades sembla que Esperanza Aguirre no hi és tota o que no toca ni quarts ni hores. Fa declaracions absurdes. Per dir el que diu li valdria més callar.
Rajoy sap que l'assumpte de la corrupció és molt greu però sap que el seu coll depén de les persones que estan implicades, ja que són persones molt influents dins del partit i ell en canvi està en la corda fluixa.