27 de febr. 2009

Querella fatxa contra Garzón arxivada

Querella fatxa contra Garzón arxivada
La querella que el periodista Jesús Cacho va presentar contra Baltasar Garzón pel seu llibre "Un mundo sin miedo" ha sigut arxivada per l'Audiència de Barcelona. La sentència denuncia la "campanya d'empaitament públic denigrador" al que sotmeten al jutge alguns mitjans. Garzón en el seu llibre denuncia a Jesús Cacho y Federico Jiménez Losantos per la seva manca d'ètica professional i d'actuar per "odi i interessos espuris".
-----
Querella facha contra Garzón archivada
La querella que el periodista Jesús Cacho presentó contra Baltasar Garzón por su libro "Un mundo sin miedo" ha sido archivada por la Audiencia de Barcelona. La sentencia denuncia la "campaña de acoso público denigrante" al que someten al juez algunos medios. Garzón en su libro denuncia a Jesús Cacho y Federico Jiménez Losantos por su falta de ética profesional y de actuar por "odio e intereses espurios".

2 comentaris:

Patric ha dit...

Crec que "qualsevol persona té dret a la seva llibertat d'opinar i informar, sense censura prèvia, en qualsevol forma i en qualsevol mitjà, sense perjudici d'haver de respondre dels delictes o abusos que es cometin en l'exercici d'aquestes llibertats, d'acord amb la llei "... D'acord amb que tu pots publicar el que vulguis sempre que no incórrer en delicte de difamació.

Jaume C. i B. ha dit...

Farà un parell d'anys es publicava que Federico Jiménez Losantos - locutor episcopal a qui Garzón acusava de "manca d'ètica professional i d'actuar per "odi i interessos espuris" guanyava 800.000 euros anuals.

Recomano llegir l'article
http://www.rebelion.org/noticia.php?id=23609