28 de gen. 2009

El líder accidental / Spy PP

El líder accidental
Rajoy va ser escollit a dit pel seu predecessor, Aznar, que ara aprofita totes les oportunitats que té per treure-li l'autoritat dins del partit a Rajoy. El principal candidat del PP a les eleccions europees li va dir que no confiava en Rajoy i Rajoy el va nomenar candidat a la UE. Ara sorgeix a la Comunitat de Madrid l'escàndol dels espies on una part del PP investiga l'altra part. I Rajoy que diu d'aquest tema?. En uns actes del partit va demanar unitat i va dir que ells eren la solució a tots els mals d'Espanya però que el PSOE no els deixava i no els feia cas. Si no pot governar el seu partit que s'ha convertit en una casa de barrets o en un orgue de gats - si ho preferiu - ¿com espera que ens creguem que té solucions?. Rajoy va invocar novament el patriotisme, un recurs barat del qual el PP en fa abús. Cada dia que passa l'assumpte dels espies es més propi entre un vodevil o d'una comèdia d'embolics que d'un partit que diu que té solucions per a tots els problemes d'un país - el seu i a la seva manera - però són incapaços de desembolicar els embolics del seu propi partit.
El líder accidental
Rajoy fue escogido a dedo por su predecesor, Aznar, que ahora aprovecha todas las oportunidades que tiene por quitarle la autoridad dentro del partido a Rajoy. El principal candidato del PP a las elecciones europeas le dijo que no confiaba en Rajoy y Rajoy lo nombró a candidato a la UE. Ahora surge en la Comunidad de Madrid el escándalo de los espías donde una parte del PP investiga la otra parte. ¿Y Rajoy que dice de este tema?. En unos actos del partido pidió unidad y dijo que ellos eran la solución a todos los malos de España pero que el PSOE no los dejaba y no les hacía caso. Si no puede gobernar su partido que se ha convertido en una casa de sombreros o en un órgano de gatos - si lo preferís - ¿como espera que nos creamos que tiene soluciones?. Rajoy invocó nuevamente el patriotismo, un recurso barato del que el PP hace abuso. Cada día que pasa el asunto de los espías más propio entre un vodevil o de una comedia de líos que de un partido que dice que tiene soluciones para todos los problemas de un país - el suyo y a su manera - pero son incapaces de resolver los líos de su propio partido.
Spy PP
L'èxit de la temporada politicoteatral de la Comunitat de Madrid, el vodevil dels espies del PP va embolicant-se una mica més. Rajoy ha encarregat a Dolores de Cospedal que es prengui el seu temps per tancar les perquisicions mentre que el cas ha entrat en el jutjat núm. 47 de Madrid. El jutge José Sierra ha obert diligències per un presumpte delicte de revelació de secrets. Malgrat tot, de Cospedal ha seguit investigant. Del vicealcalde de Madrid Manuel Cobo ha rebut les dades de les que disposava d'aquest assumpte. Cobo, partidari de l'alcalde Gallardón enfrontat a Esperanza Aguirre parla d'espionatge de caràcter mafiós però en canvi la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre diu que a "la Comunitat de Madrid no n'hi ha d'espies". Això per començar no és veritat ja que Madrid com a "capital de l'imperi" té la seu del CNI, que és l'equivalent castís de la CIA - tot i que els espies del PP semblen més aviat Mortadel·lo i Filemó, els agents de la TIA creats per Ibáñez o potser Maxwell Smart, el (pocatraça)superagent 86 - i suposo que alguna cosa hi haurà per espiar a Madrid. En el PP, els espies van i vénen. Esperanza Aguirre faria be callant ja que va ser el conseller d'interior de la Comunitat de Madrid el responsable de crear el servei d'intel·ligència - li haurien de dir servei d'estupidesa - que s'ha dedicat a investigar d'altres dirigents del PP que estan més propers al sector de l'alcalde Gallardón. Continuant amb el vodevil dels espies del PP el conseller d'interior ha declarat a El Economista que tot apunta a Caja Madrid i que és un complot per causar un perjudici a Esperanza Aguirre. El conseller d'Interior del govern d'Esperanza Aguirre responsable d'organitzar un servei d'intel·ligència que s'ha dedicat a investigar els draps bruts de pepers del sector Gallardón ens surt ara dient que tot això és un complot contra Aguirre. Però si tot aquest assumpte l'ha muntat ell i ho ha fet per fotre als oponents de la seva mestressa. ¿Com es pot tenir tant poca vergonya com la que té aquest individu?
Spy PP
El éxito de la temporada politicoteatral de la Comunidad de Madrid, el vodevil de los espías del PP va envolviendose algo más. Rajoy ha encargado a Dolores de Cospedal que se tome su tiempo por cerrar las pesquisas mientras que el caso ha entrado en el juzgado núm. 47 de Madrid. Le juez José Sierra ha abierto diligencias por un presunto delito de revelación de secretos. A pesar de todo, de Cospedal ha seguido investigando. Del vicealcalde de Madrid Manuel Cobo ha recibido los datos de los que disponía sobre este asunto. Cobo, partidario del alcalde Gallardón enfrentado a Esperanza Aguirre habla de espionaje de carácter mafioso pero en cambio la presidenta de la Comunidad de Madrid, Esperanza Aguirre dice que en "la Comunidad de Madrid no hay de espías". Eso para empezar no es verdad ya que Madrid como a "capital del imperio" tiene la sede del CNI, que es el equivalente castizo de la CÍA - aunque los espías del PP parecen más bien Mortadelo y Filemón, los agentes de la TÍA creados por Ibáñez o quizá Maxwell Smart, el (patoso)superagente 86 - y supongo que alguna cosa habrá que espiar en Madrid. En el PP, los espías van y vienen. Esperanza Aguirre haría bien callando ya que fue el consejero de interior de la Comunidad de Madrid el responsable de crear el servicio de inteligencia - le deberían llamar servicio de estupidez - que se ha dedicado a investigar a otros dirigentes del PP que están más próximos al sector del alcalde Gallardón. Continuando con el vodevil de los espías del PP el consejero de interior ha declarado a El Economista que todo apunta a Caja Madrid y que es un complot por causar un perjuicio a Esperanza Aguirre. El consejero de Interior del gobierno de Esperanza Aguirre responsable de organizar un servicio de inteligencia que se ha dedicado a investigar los paños sucios de peperos del sector Gallardón nos sale ahora diciendo que todo eso es un complot contra Aguirre. Pero si todo este asunto lo ha montado él y lo ha hecho para joder a los oponentes de su jefa. ¿Como se puede tener tan poca vergüenza como la que tiene este individuo?