16 de gen. 2009

Catalunya

Espanya frena l'ús del català a la UE
L'Estat espanyol només compleix un 10% dels acords firmats pel govern espanyol per impulsar l'ús del català, euskera i gallec a les institucions europees, segons un estudi realitzat pel Cercle d'Estudis Sobiranistes. A mi ja em sorprén que compleixin un 10%, potser és per equivocació o perquè no s'han adonat. El Cercle Sobiranista insta als diputats catalans a ser més bel·ligerants a l'hora de defensar l'ús del català en les institucions europees.

España frena el uso del catalán a la UE
El Estado español solo cumple un 10% de los acuerdos firmados por el gobierno español para impulsar el uso del catalán, euskera y gallego a las instituciones europeas, según un estudio realizado por el Círculo de Estudios Soberanistas. A mí ya me sorprende que cumplan un 10%, quizá es por equivocación o porque no se han percatado. El Círculo Soberanista insta a los diputados catalanes a ser más beligerantes a la hora de defender el uso del catalán en las instituciones europeas.

Nova "ambaixada" catalana a Nova York
La delegació del govern de la Generalitat a Nova York serà inaugurada la setmana que ve amb la presència de l'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall, l'expresident del Parlament Joan Rigol i el vicepresident de la Generalitat Josep-Lluís
Carod-Rovira.

Nueva "embajada" catalana en Nueva York
La delegación del gobierno de la Generalitat en Nueva York será inaugurada la próxima semana con la presencia de la expresidente de la Generalitat Pasqual Maragall, el expresidente del Parlament Joan Rigol y el vicepresidente de la Generalitat Josep-Lluis Carod-Rovira.