9 de gen. 2009

L'autobús provablement ateu

L'autobús provablement ateu
Ja he parlat de l'anunci que un grup d'ateus ha contactat i que penjarà dels laterals de dos autobusos de Barcelona. Sembla que continuen produint-se reaccions. D'una banda un grup evangèlic ha contractat a Fuenlabradal'espai publicitari d'un autobús per dir que "Déu si existeix. Gaudeix de la vida en Crist". Aquesta campanya començarà el mes de març. Fixeu-vos en el detall:Els ateus diuen que "provablement Déu no existeix", no afirmen res, només diuen que és provable que Déu no existeixi.Els creients en canvi afirmen que si existeix. Com poden afirmar que algú a qui ningú ha vist mai, existeix?.L'altre detall és que els creients parlen de gaudir la vida en Crist, no en Déu. Anava a fer una llarga dissertació però podria acabar a la foguera inquisitorial. Des del Vaticà - només ens faltava el Vaticà en aquesta història - es qualifica la campanya atea d'estúpida i superficial. Tant estúpida i superficial no ho deu ser quan surten tots a dir que Déu existeix, fins i tot fent contracampanyes. Ara seria bo que els capellans demostrin que Déu existeix ja que ells afirmen que existeix, els ateus només diuen que és provable que no existeixi. Ara cal que els capellans ens demostrin la seva rotunda afirmació.
El autobús probablemente ateo
Ya he hablado de el anuncio de que un grupo de ateos ha contactado y que colgará de los laterales de dos autobuses de Barcelona. Parece que continúan produciéndose se reacciones. Por un lado un grupo evangélico ha contratado a Fuenlabradal'espai publicitario de un autobús para decir que "Dios si existe. Disfruta de la vida en Cristo". Esta campaña comenzará el mes de marzo. Fijaos en el detalle: Los ateos dicen que "probablemente Dios no existe", no afirman nada, sólo dicen que es probable que Dios no exista. Los creyentes en cambio afirman que si existe. ¿Cómo pueden afirmar que alguien a quien nadie ha visto nunca, existe?. El otro detalle es que los creyentes hablan de disfrutar la vida en Cristo, no en Dios. Iba a hacer una larga disertación pero podría acabar en la hoguera inquisitorial. Desde el Vaticano - sólo nos faltaba el Vaticano en esta historia - se califica la campaña atea de estúpida y
superficial. Tanto estúpida y superficial no lo debe ser cuando salen todos a decir que Dios existe, incluso haciendo contracampanyes. Ahora sería bueno que los sacerdotes demuestren que Dios existe ya que ellos afirman que existe, los ateos sólo dicen que es probable que no exista. Ahora es necesario que los sacerdotes nos demuestren su rotunda afirmación.

2 comentaris:

Jaume Pros ha dit...

Ostres, noi! entro al teu bloc i veig que tots dos hem escrit del mateix tema, encara que... amb visions força diferents, em temo.

Salut!

Jaume C. i B. ha dit...

En aquest assumpte veig que s'ha fet un drama d'una campanya que sembla haver posat nerviosos a molts.
La campanya que es farà a Barcelona diu que provablement Déu no existeix, vull remarcar la paraula "provablement". No neguen ni afirmen.
La part bona d'aquesta campanya és que potser farà que la gent pensi una mica en aquest tema.