15 de gen. 2009

A presó, per insubmís, 15 anys després

David Sánchez, de 36 anys i veí de Vilafranca del Penedès, va declarar-se insubmís fa 15 anys. L'acusen d'un delicte d'atemptat contra l'autoritat de l'any 1998 comés durant una manifestació antifeixista del 12 d'octubre. De tots dos delictes fa més de deu anys. Els jutges haurien de preocupar-se pels delictes greus i no anar a caçar a gent per delictes que avui no són contemplats com a delictes pel codi penal i deixar d'intentar de destrossar la vida de gent normal.

A presó, per insubmís, 15 anys després
divendres, 9 gener 2009

FONT: RAC 1
Un home de 36 anys de Vilafranca del Penedès, David Sànchez, haurà d'ingressar a la presó arran d'haver-se declarat insubmís ara fa 15 anys. Ara un jutge ho ha considerat un antecedent a l'hora de condemnar-lo per un delicte que va cometre el 1998. Aquest divendres a El món a RAC1 hem parlat amb la seva companya, l'Alba, que ha posat en dubte la condemna.
El 12 d'octubre del 1998 David Sánchez va ser detingut per un delicte de desordre públic i atemptat a l'autoritat durant la manifestació anti-feixista del dia de la Hispanitat. La suma de les dues condemnes fan que acumuli més de dos any de pena, fet pel qual, ha d'ingressar a la presó. L'any 2000 es va publicar la sentència i li va caure un any i mig de presó. Aquest dimarts (9 anys després) els Mossos el van detenir quan sortia de l'associació cultural i independentista on treballa. Un jutjat de Barcelona ha ordenat que ingressi immediatament a la presó perquè ha tingut en compte que es declarés insubmís fa 15 anys, tot i que ara aquesta conducta no és delicte.En una entrevista a El món a RAC1 la seva companya, Alba, ha explicat que l'Ajuntament de Vilafranca no ha rebut cap notificació sobre la denegació de l'indult.

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

David Sánchez, de 36 años y vecino de Vilafranca del Penedès, se declaró insumiso hace 15 años. Le acusan de un delito de atentado contra la autoridad del año 1998 cometido durante una manifestación antifascista del 12 de octubre. De ambos delitos hace más de diez años. Los jueces deberían preocuparse por los delitos graves y no ir a cazar gente por delitos que hoy no son contemplados como delitos por el código penal y dejar de intentar destrozar la vida de gente normal.

A prisión, por insubmís, 15 años después viernes

9 de enero de 2009

FUENTE RAC 1

Un hombre de 36 años de Vilafranca del Penedès, David Sánchez, deberá ingresar en prisión a raíz de haberse declarado insubmís hace 15 años. Ahora un juez lo ha considerado un antecedente a la hora de condenarlos por un delito que cometió en 1998. Este viernes en El món a RAC1 hemos hablado con su compañera, Alba, que ha puesto en duda la condena. El 12 de octubre de 1998 David Sánchez fue detenido por un delito de desorden público y atentado a la autoridad durante la manifestación anti-fascista del día de la Hispanidad. La suma de las dos condenas hacen que acumule más de dos año de pena, por lo cual, debe ingresar en prisión. En el año 2000 se publicó la sentencia y le cayó un año y medio de prisión. Este martes (9 años después) los Mossos le detuvieron cuando salía de la asociación cultural y independentista donde trabaja. Un juzgado de Barcelona ha ordenado que ingrese inmediatamente a la cárcel porque ha tenido en cuenta que se declarara insubmís hace 15 años, aunque ahora esta conducta no es delito. En una entrevista en El món a RAC1 su compañera, Alba, ha explicado que el Ayuntamiento de Vilafranca no ha recibido ninguna notificación sobre la denegación del indulto