7 de nov. 2009

La cimera que no va servir per a res

La cimera que no va servir per a res

Durant aquest dies s'ha celebrat a Barcelona una cimera per discutir sobre el canvi climàtic. Ha arribat gent de tot el món, s'han reunit, han esmorçat, dinat i sopat, alguns potser han requerit els serveis professionals d'aquestes noies que passegen per les Rambles "donant un cop de mà" a qui ho sol·liciti i finalment han tornat cap a casa seva, fos on fos, havent acordat per unanimitat continuar sense posar-se d'acord en res. En altres cimeres sobre aquest tema tots tenien clar dues coses: s'han de prendre mesures per reduir els nivells de CO2 i això ho han de fer els altres, no pas ells. Considerant quina utilitat tenen aquestes cimeres se les podien, ens les podíem també, estalviar. Si volen venir a Barcelona a fer turisme que ho facin però que no sigui amb l'excusa que aspiren a posar-se d'acord a l'hora de prendre mesures que cap país té la més mínima intenció d'aplicar.

La cumbre que no sirvió para nada

Durante este días se ha celebrado en Barcelona una cumbre para discutir sobre el cambio climático. Ha llegado gente de todo el mundo, se han reunido, han desayunado, comido y cenado, algunos quizá han requerido los servicios profesionales de estas chicas que pasean por las Ramblas "echando una mano" a quien lo solicite y posteriormente han regresado a su casa, fuese donde fuese, habiendo acordado por unanimidad continuar sin ponerse de acuerdo en nada. En otras cumbres sobre este tema todos tenían claro dos cosas: se deben tomar medidas para reducir los niveles de CO2 y eso lo deben hacer los otros, no ellos. Considerando que utilidad tienen estas cumbres se las podían, nos las podíamos también, ahorrar. Si quieren venir a Barcelona a hacer turismo que lo hagan pero que no sea con le excusa de que aspiran a ponerse de acuerdo a la hora de tomar medidas que ningún país tiene la más mínima intención de aplicar.

1 comentari:

Patric ha dit...

A Barcelona es van reunir 4.000 i 180 delegacions. Tenen una nova trobada a Copenhaguen el desembre d'aquest any em sembla entender.Al semblar el problema és que els països més industrialitzats especialment Estats Units es neguen a reduir les emissions a les xifres que assenyalen els cims a mínim un 15%, perquè diuen qe això perjudicaria les seves economies.
Sembla comprensible tant pessimisme.

D'acord amb tu en que tot es redueix a una frase: "" Estem d'acord que cal reduir les emissions però això ho han de fer els altres, no nosaltres ".