2 de nov. 2009

S'han perdut 1000 euros

S'han perdut 1000 euros

Aquest cartell es trobava penjat d'un arbre al carrer Méndez Núñez cantonada Trafalgar. Una tal Anna ens diu que ha perdut 1000 euros en aquesta zona i ens diu que truquem a un número de telèfon si els trobem. O és una ànima càndida que encara creu en la bondat de la humanitat o ens pren el pèl a tots. En una zona on si deixes el cotxe te l'obren rebentant els vidres per robar-te tot el que hagis comprat en les tendes de la zona s'ha de ser molt innocent per esperar que si algú ha trobat 1000 euros els hi retorni.Se han perdido 1000 euros
Este cartel se encontraba colgado de un árbol en la calle Méndez Núñez esquina Trafalgar. Una tal Anna nos dice que ha perdido 1000 euros en esta zona y nos dice que llamemos a un número de teléfono si los encontramos. O es un alma cándida que aún cree en la bondad de la humanidad o nos toma el pelo a todos. En una zona donde si dejas el coche te lo abren reventando los cristales para robarte todo lo que hayas comprado en las tiendas de la zona hay que ser muy inocente para esperar que si alguien ha encontrado 1000 euros se los devuelva.

3 comentaris:

Patric ha dit...

Pot ser cert i pot no ser-ho. Si efectivament una jove ha perdut mil euros, és possible que, en el seu desig de recuperar-recorri a tot, fins a la possibilitat que algú els hagués trobat. Perquè si algú va trobar 1.000 euros que no són d'ell és possible que siguin els euros de l'Anna.
Si no hi ha Anna i només és una persona que li agrada jugar i posa un avís per si de cas algú troba mil euros, i en lloc de quedar-se amb ells la flama i els dóna.
Poden haver moltes altres possibilitats depenent del que pensen les persones crec jo.

Antoniatenea ha dit...

Aunque parezca mentira a mi me devolvieron un billetero con dinero que me dejé en el pantano del Arbós y me llamaron por teléfono desde Barcelona para que fuera a buscarlo y no aceptaron propina!...todavía quedan almas cándidas...lo mismo que gatos a rayas de colores, je je ...pocos pero los hay.

Jaume C. i B. ha dit...

Patrícia: En el meu barri obren cotxes per robar el que hi ha dins, hi ha moltes tendes a l'engros i els comprador deixen els articles en els cotxes i quan tornen amb més mercaderia els han buidat el cotxe.

Antonia: Como dicen los gallegos sobre las meigas "haberlas haylas" pero yo no creo que existan. A veces la especie humana es capaz de sorprender gratamente como a ti te pasó.