16 de nov. 2009

La regeneració de la política que proposa Rajoy comença damunt el llom d'un “cavallino rampante”?

La regeneració de la política que proposa Rajoy comença damunt el llom d'un “cavallino rampante”?

Rajoy anunciava que volia acabar amb la corrupció i de pas exportar (des d'Espanya a Catalunya) l'estil PP, per ser exactes el “model de pacte a la basca”. Mentrestant el “seu millor amic” Francisco Camps donava exemple del model que el PP vol imposar a tot Espanya donant-se una volta en un Ferrari amb la popular – en tots els sentits – alcaldessa de València Rita “Vuiton” Barberá. Ja imagino el nou model PP implantat a Catalunya, la presidenta de la Generalitat de Catalunya Alicia Sánchez Camacho en un Ferrari a Montmeló amb l'alcalde Alberto Fernández Díaz.

Les paraules de Rajoy en la que parlava de combatre la corrupció i de regenerar la política quedaven en evidència gràcies al seu amic el president valencià. Ara entenc que Rajoy preferís mantenir-se en silenci, ja que és evident que ell diu una cosa i els seus camarades i amics el deixen amb el cul enlaire.

La regeneració sigui del propi PP o de tota la política de la que parlava Rajoy no pot començar amb una mostra de frivolitat com la de Camps a la mateixa hora en què el seu cap i “millor amic” parlava d'acabar amb tot allò que precisament Camps ha donat mostres de ser.

Camps no pot queixar-se del seu “millor amic” Rajoy si ha escoltat aquestes paraules: "Això és qüestió de cada u. A mi sincerament no em sembla malament (...) Crec que tant al Rei com a Jordi Pujol els he vist en actuacions semblants i no passa res. Personalitats molt importants de la vida política espanyola s'han fet fotografies semblants".

El problema del PP és que pretén donar lliçons que no s'aplica a ell mateix. Us enrecordeu d'aquella història en què el PP i els seus mitjans afins van començar a parlar dels cotxes que fan servir els dirigents d'altres partits i com després de criticar-ho vam saber que el cotxe oficial més car era el d'un dirigent del PP i que quan un altre dirigent del PP va dir que substituiria el cotxe oficial per un de fabricació gallega, parlo de Feijoo en referència a la fàbrica gallega de Citröen, ho va fer sense pensar que en aquella fàbrica feien furgonetes i que per tant el Citröen que aspirava segurament havia de venir des de França. És evident que Rajoy no sap que passa en el seu partit, realment espera que algú es cregui que pot ser un bon president del govern, el PP és una immensa casa de barrets impossible de controlar per a algú com en Rajoy més interessat en les notícies sobre ciclisme del Marca que en la política i en el que fan els seus companys de partit.

----

Vídeo: CAMPS I RITA BARBERÁ EN UN FERRARI

El president de la Generalitat Valenciana Francisco Camps i l'alcaldessa de València Rita Barberá donant un exemple del que ens espera amb el nou Partit Popular anunciat des de Barcelona pel líder "indiscutible" Mariano Rajoy. Aquest és l'estil que el PP exportarà a totes les CCAA a mesura que les conquisti, un estil de sobrietat, honestedat, discreció... l'exemple que s'ha de seguir per tots.

El presidente de la Generalidad Valenciana Francisco Camps y la alcaldesa de Valencia Rita Barberá dando un ejemplo de lo que nos espera con el nuevo Partido Popular anunciado desde Barcelona por el líder "indiscutible" Mariano Rajoy. Este es el estilo que el PP exportará a todas las CCAA a medida que las conquiste, un estilo de sobriedad, honestidad, discreción... el ejemplo a seguir por todos.

-----


¿La regeneración de la política que propone Rajoy empieza sobre el lomo de un "cavallino rampante"?

Rajoy anunciaba que quería acabar con la corrupción y de paso exportar (desde España en Cataluña) el estilo PP, para ser exactos el "modelo de pacto a la vasca". Mientras "su mejor amigo" Francisco Camps daba ejemplo del modelo que el PP quiere imponer a toda España dándose una vuelta en un Ferrari con la popular - en todos los sentidos - alcaldesa de Valencia Rita "VUITON" Barberá. Ya imagino el nuevo modelo PP implantado en Cataluña, la presidenta de la Generalidad de Cataluña Alicia Sánchez Camacho en un Ferrari en Montmeló con el alcalde Alberto Fernández Díaz.

Las palabras de Rajoy en la que hablaba de combatir la corrupción y de regenerar la política quedaban en evidencia gracias a su amigo el presidente valenciano. Ahora entiendo que Rajoy prefiriera mantenerse en silencio, ya que es evidente que él dice una cosa y sus camaradas y amigos le dejan con el culo al aire.

La regeneración sea del propio PP o de toda la política de la que hablaba Rajoy no puede comenzar con una muestra de frivolidad como la de Campos a la misma hora en que su cabeza y "mejor amigo" hablaba de acabar con todo aquello que precisamente Camps ha dado muestras de ser.

Campos no puede quejarse de su "mejor amigo" Rajoy si ha escuchado estas palabras: "Esto es cuestión de cada uno A mí sinceramente no me parece mal (...) Creo que tanto el Rey como Jordi Pujol les he visto en actuaciones similares y no pasa nada. Personalidades muy importantes de la vida política española se han hecho fotografías similares ".

El problema del PP es que pretende dar lecciones que no se aplica a sí mismo. ¿Os acordáis de aquella historia en que el PP y sus medios afines comenzaron a hablar de los coches que utilizan los dirigentes de otros partidos y como después de criticarlo supimos que el coche oficial más caro era el de un dirigente del PP y que cuando otro dirigente del PP dijo que sustituiría el coche oficial por uno de fabricación gallega, hablo de Feijoo en referencia a la fábrica gallega de Citröen, lo hizo sin pensar que en esa fábrica hacían furgonetas y que por tanto el Citröen que aspiraba seguramente tenía que venir desde Francia. Es evidente que Rajoy no sabe que pasa en su partido, realmente espera que alguien se crea que puede ser un buen presidente del gobierno, el PP es una inmensa casa de sombreros imposible de controlar para alguien como Rajoy más interesado en las noticias sobre ciclismo de Marca que en la política y en lo que hacen sus compañeros de partido.

2 comentaris:

Patric ha dit...

¿Estás criticando los automóviles de los dirigentes políticos? ¿La conducta "en todos los sentidos" de una alcaldesa y la marca de las carteras que usa?

Jaume C. i B. ha dit...

Critico a dos dirigentes de un partido que trata de dar lecciones de comportamiento que ellos no ponen en práctica ni son un ejemplo edificante de lo que tanto predican.