1 de nov. 2009

Garrotades entre ultres

Garrotades entre ultres

Les xifres de manifestants no tenen importància

La manifestació que dies enrere va organitzar la dreta més casposa de les Espanyes en contra de l'avortament va implicar l'habitual ball de xifres als que estem acostumats. Dels dos milions que va dir l'organització passant pel milió de la Comunitat de Madrid, el quart de milió de la policia fins arribar a quasi 60000 que van mesurar electrònicament un grup que disposa d'un sistema per comptar gent.

I la raó de la manifestació tampoc

El de menys era la raó de la manifestació ja que sembla que dos dels grups organitzadors ara s'estan tirant els plats pel cap per unes altres xifres. La manifestació contra l'avortament va estar a punt de no celebrar-se per les desavinences entre els dos principals grups organitzadors: el grupuscle ultradretà Hazte Oír i l'ultracatòlic Foro de la Familia.

El negoci és el que realment importa

Les dues organitzacions han acabat trencant relacions perquè s'acusen mútuament d'haver volgut fer negoci venent els seus articles de propaganda. La manifestació va costar 130000 euros dels quals 80000 va posar-los el Foro de la Familia, la resta hauria de sortir de les vendes de packs familiars de productes commemoratius, les guardioles que portaven els voluntaris i els bebes-Aído. No sé que són els bebes-Aído però coneixent els personatges m'ho puc imaginar i em fan venir basques. Hazte Oír va posar 3000 euros i preveia aconseguir 100000 euros amb la venda d'aquests productes i també dels seus propis productes. El preu de la bandera amb el pollastre deu estar molt alt o tenien pensat vendre moltes. García Julià (Foro de la Familia) acusava a alguns col·lectius – Hazte Oír – de posar pocs diners per l'organització de l'acte i de voler fer negoci venent els seus productes. I es clar, el Foro de la Familia no ho volia fer, oi?.

Garrotazos entre ultras

Las cifras de manifestantes no tienen importancia

La manifestación que días atrás organizó la derecha más casposa de las Españas en contra del aborto implicó el habitual baile de cifras a los que estamos acostumbrados. de los dos millones que dijo la organización pasando por el millón de la Comunidad de Madrid, el cuarto de millón de la policía hasta llegar a casi 60000 que midieron electrónicamente un grupo que dispone de un sistema para contar gente.

Y la razón de la manifestación tampoco

Lo de menos era la razón de la manifestación ya que parece que dos de los grupos organizadores ahora se están tirando los platos por la cabeza por otras cifras. La manifestación contra el aborto estuvo a punto de no celebrarse por las desavenencias entre los dos principales grupos organizadores: el grupúsculo ultraderechista Hazte Oír y el ultracatólico Foro de la Familia.

El negocio es el que realmente importa

Las dos organizaciones han acabado rompiendo relaciones porque se acusan mutuamente de haber querido hacer negocio vendiendo sus artículos de propaganda. La manifestación costó 130000 euros de los cuales 80000 puso el Foro de la Familia, el resto debería salir de las ventas de packs familiares de productos conmemorativos, las huchas que llevaban los voluntarios y los bebés-Aído. No sé que son los bebés-Aído pero conociendo los personajes me lo puedo imaginar y me dan asco. Hazte Oír puso 3000 euros y preveía lograr 100000 euros con la venta de estos productos y también de sus propios productos. El precio de la bandera con el pollo debe estar muy alto o tenían pensado vender muchas. García-Juliá (Foro de la Familia) acusaba a algunos colectivos – Hazte Oír – de poner pocos dineros por la organización del acto y de querer hacer negocio vendiendo sus productos. Y claro está, el Foro de la Familia no lo quería hacer, ¿verdad?.

3 comentaris:

Patric ha dit...

Tot això em recorda, no se per què em recorda les manifestacions religioses a Xile, les processons i pergrinaciones que es realitzen durant la qual a vegades es mobilitzen fins a gairebé un milió de persones i per descomptat que en aquestes circumstàncies hi ha molta gent que va exclusivament a vendre els seus productes: calendaris, espigues i espelmes als devots. Són tots pelegrins devots que pagaran demandes i entren de genolls al temple, pateixen per la verge. A prop del santuari és possible observar famílies completes que a equipats vehicles acampen, molts d'ells uns quants dies abans. Però no es tracta de fervor religiós, sinó que són veritables "clans" de comerciants ambulants-principalment de Santiago-que van any rere any per augmentar els seus ingressos i arriben d'hora per assegurar-se una bona ubicació. Diuen que és bon negoci vendre coses a la gent i és un bon negoci per al municipi el qual deixa les locals propers al temple.
Sempre que hi ha manifestacions massives hi ha comerç i negoci i no precisament de fidels.

Encara que en el cas de les manifestacions polítiques, el més segur és que siguin els propis partits els que venguin les insígnies, banderetes, llibres, i altres coses. És una forma que tenen d'ajuntar diners per als partits i la seva propaganda. Generalment això l'organitzen les organitzacions bases dels partits per ajuntar diners.

Tothom tracta d'ajuntar diners quan es mobilitza tanta gent.

Patric ha dit...

Está clara la noticia, lo que tú crees al respecto, y lo que sientes acerca de los grupos de la derecha tradicional española o ultraderecha/ultracatólicos, como tú les llamas.

Entiendo que tú crees que a ellos sólo les interesa el dinero que podían conseguir con la venta de sus artículos , y creo yo, seguramente los votos que pueden conseguir con dicha manifestación contra el aborto. Tu crees que el dinero pasó a primer plano ,y que el objeto de la manifestación y la cantidad de personas que asistieron pasaron a segundo plano.

Muy triste si es así.

Jaume C. i B. ha dit...

En el fondo creo que a los que organizaron la manifestación los niños les importan un pimiento. Hazte Oir necesita pasta para poder seguir funcionando, especialmente su patética web, y poder seguir transmitiendo su pensamiento - si lees sus artículos te entran dudas de que realmente piensen - a través de sus artículos y campañas. Y encima ahora les ha dado por querellarse contra todo el mundo, eso conlleva unos gastos ya que los abogados no viven del aire. Y por ahora creo que no han ganado ninguna de sus querellas.