28 de nov. 2008

Rajoy

Rajoy
Rajoy acusava ahir en el Congrés dels Diputats de ser massa imprevisible perquè presentava moltes mesures per combatre la crisi, no fa gaires dies Rajoy acusava Zapatero de no presentar cap mesura per combatre a la crisi. Rajoy torna a fer servir aquell recurs demagògic que ja va fer servir quan es discutia sobre la negociació amb ETA.
Rajoy
Rajoy acusaba ayer en el Congreso de los Diputados de ser demasiado imprevisible
porque presentaba muchas medidas por combatir la crisis, no hace muchos días
Rajoy acusaba Zapatero de no presentar ninguna medida por combatir a la crisis.
Rajoy vuelve a usar aquel recurso demagógico que ya usó cuando se discutía sobre
la negociación con ETA.
Rajoy i Blanco
El més sorprenent de la sessió d'ahir va ser la fredor amb què els diputats del PP donaven suport al cap del seu partit i les crítiques que li van fer considerant que va ser tou. Però no va ser tou, va estar desencertat. El to de les seves paraules era dur però semblava que ho portés preparat abans de saber quines eren les propostes de Zapatero. Però el fet més sorprenent és que davant l'apatia de la claca pepera que no donava suport moral al seu líder va ser José Blanco (PSOE) qui va aplaudir al líder del PP. Blanco va dir: "És que m'interessa que Rajoy se senti abrigat i ja que no l'aplaudeixen molt en el seu partit, l'aplaudeixo jo per donar-li ànims. M'interessa per sobre de tot que Rajoy segueixi sent candidat del PP en les eleccions generals de 2012, ara que Aznar està buscant un successor per al successor". En altres temps la claca pepera hauria corejat i potser fet l'onada davant de qualsevol rucada dita pel seu líder però ara tots posant en dubte la capacitat del líder del PP. El fet que Aznar li hagi retirat el seu suport i que critiqui obertament a Rajoy és la sentència de mort política de Rajoy i en el PP tots corrent a clavar la tapa del taüt.
Rajoy y Blanco
Lo más sorprendente de la sesión de ayer fue la frialdad con que los diputados del PP daban apoyo al jefe de su partido y las críticas que le hicieron considerando que fue blando. Pero no fue blando, estuvo desatinado. El tono de sus palabras era duro pero parecía que lo llevase preparado antes de saber cuáles eran las propuestas de Zapatero. Pero el hecho más sorprendente es que ante la apatía del claque pepera que no daba apoyo moral a su líder fue José Blanco (PSOE) quien aplaudió al líder del PP. Blanco dijo: "Es que me interesa que Rajoy se sienta abrigado y ya que no le aplauden mucho en su partido, le aplaudo yo para darle ánimos. Me interesa por encima de todo que Rajoy siga siendo candidato del PP en las elecciones generales de 2012, ahora que Aznar está buscando un sucesor para el sucesor". En otro tiempo la claque pepera habría coreado y quizá hecho la ola ante cualquier burrada dicha por su líder pero ahora todos poniendo en duda la capacidad del líder del PP. El hecho de que
Aznar le haya retirado su apoyo y que critique abiertamente a Rajoy es la sentencia de muerte política de Rajoy y en el PP todos corren a clavar la tapa del ataúd.