26 de nov. 2008

26/11/2008

Detinguts els individus que van ruixar amb àcid a unes estudiants afganeses
Fa unes setmanes escrivia sobre l'agressió que van patir quinze noies afganeses ruixades amb àcid que els van provocar lesions de diversa gravetat. Ara s'ha sabut que han estat detinguts deu individus acusats de cometre aquesta terrible agressió. Segons diu l'article tres dels detinguts han reconegut que van rebre 2000 dolars per cometre aquest atemptat. La professora que de les noies que també va patir l'atac amb àcid ha demanat que als culpables els ruixin amb cid i després els penjin. Estic d'acord. El govern afganés - confesso que no tenia gaires esperances que fessin res - va considerar aquest atac com contrari a l'Islam i se seus valors. El president Karzai ja va mostrar-se partidari abans de la detenció d'executar públicament als autors d'aquell atac.
Detenidos los individuos que rociaron con ácido a unas estudiantes afganas

Hace unas semanas escribía sobre la agresión que sufrieron quince chicas afganas rociadas con ácido que les provocaron lesiones de diversa gravedad. Ahora se ha sabido que han estado detenidos diez individuos acusados de cometer esta terrible agresión. Según dice el artículo tres de los detenidos han reconocido que recibieron 2000 dólares para cometer este atentado. La profesora que de las chicas que también sufrió el ataque con ácido ha pedido que a los culpables los rocíen con ácido y después los cuelguen. Estoy de acuerdo. El gobierno afgano - confieso que no tenía muchas esperanzas que hiciesen nada - consideró este ataque como contrario al Islam y sus valores. El presidente Karzai ya se mostró partidario antes de la detención de ejecutar públicamente a los autores de aquel ataque.

300€ i expulsió per cardar
Dos britànics havien estat condemnats a 3 mesos de presó per follar en una platja de Dubai. La condemna ha estat anul·lada però els dos britànics hauran de pagar 300 dolars i han estat convidats amablement a sortir de Dubai. Encara estan de sort considerant que si fossin nadius de Dubai és provable que els haguessin executat per conducta immoral. Ara podran dir que han estat expulsats d'un país. Això no ho pot dir tothom.
300€ y expulsión por cardar
Dos británicos habían sido condenados a 3 meses de prisión por follar en una playa de Dubai. La condena ha sido anulada pero los dos británicos deberán pagar 300 dólares y han sido invitados amablemente a salir de Dubai. Aún están de suerte considerando que si fuesen nativos de Dubai es probable que los hubiesen ejecutado por conducta inmoral. Ahora podrán decir que han sido expulsados de un país. Eso no lo puede decir todo el mundo.
Les tres xemeneies de Sant Adrià

VIDEO

Els veins de Sant Adrià han votat a favor de mantenir les tres xemeneies de Sant Adrià. L'any 2010 es decidirà quin us se'n farà. Les tres xemeneies de Sant Adrià són propietat d'Endesa i en altres temps van produir bona part de l'electricitat que es consumia a Catalunya, avui aquesta central tèrmica té una importància menor. Però els veins han donat el seu vot per salvar-les de l'enderroc ja que són un símbol i un punt de referència.

Las tres chimeneas de Sant Adrià

Los vecinos de Sant Adrià han votado a favor de mantener las tres chimeneas de Sant Adrià. El año 2010 se decidirá que uso se les dará. Las tres chimeneas de Sanr Adrià son propiedad de Endesa y en otro tiempo produjeron buena parte de la electricidad que se consumía en Catalunya, hoy esta central térmica tiene una importancia menor. Pero los vecinos han dado su voto por salvarlas del escombro ya que son un símbolo y un punto de referencia.