7 de nov. 2008

Berlusconi , Obama i un caganer

Berlusconi
Un dirigent polític hauria de tenir, li hauriem d'exigir, que tingui certa capacitat d'anàlisi política. Berlusconi considera que Obama és "jove, guapo i està bronzejat". Per a dir això més li valia callar. Però no només no ha callat. Davant la crítica que se li feia des d'altres partits per aquesta poca-soltada, ell els ha qualificat d'imbècils.
Berlusconi

Un dirigente político debería tener, le deberíamos exigir, que tuviera cierta capacidad de análisis político. Berlusconi considera que Obama es "joven, guapo y está bronceado". Para decir eso más le valía callar. Pero no solo no ha callado, ante la crítica que se le hacía desde otros partidos por esta botaratada, él los ha calificado de imbéciles.

Obama triomfa fins i tot als pessebres

Obama ha guanyat les eleccions als Estats Units però a Catalunya aquest Nadal pot convertir-se en l'estrella dels pessebres. Una empresa del Baix Empordà dedicada a la fabricació de caganers va decidir fa tres setmanes incloure en el seu catàleg de caganers al president electe Barack Obama.

Obama triunfa hasta en los pesebres
Obama ha ganado las elecciones en Estados Unidos pero en Catalunya esta Navidad puede convertirse en la estrella de los pesebres. Una empresa del Baix Empordà dedicada a la fabricación de caganers decidió fa tres semanas incluir en su catálogo de caganers al presidente electo Barack Obama.