24 de nov. 2008

Bretolada feixista contra el monument el President Companys / Gamberrada fascista contra el monumento el President Companys


Bretolada feixista contra el monument el President Companys

El monument al President Companys situat al lloc on va ser assassinat - fossat de Santa Helena del Castell de Montjuïc - pels feixistes ha estat atacat per, segons l'ABC, uns desconeguts que han llençat pintura. Desconeguts?. Tots sabem qui han estat els fills de puta que han fet aquesta bretolada, ara no ens vinguin dient que no se sap qui són. El fet que uns fills de puta com aquests deixessin inscripcions ofensives contra el President Companys en el mateix lloc que uns altres fills de puta el van assassinar no pot quedar impune. Cal que aquesta gent se n'adoni que no poden actuar amb aquesta impunitat. La ideologia infame d'aquestos personatges ha de començar a ser considerada delicte punible amb la presó. El de menys és que tirin pintura, la pintura es pot netejar amb relativa facilitat, és la merda feixista la que em de netejar prenent mesures dures contra ells.
Video del monument en el seu estat original.

Gamberrada fascista contra el monumento el President Companys


El monumento al President Companys situado al lugar donde fue asesinato - foso de Santa Helena del Castillo de Montjuïc - por los fascistas ha sido atacado por, según el ABC, unos desconocidos que han lanzado pintura. ¿Desconocidos?. Todos sabemos quienes han sido los hijos de puta que han hecho esta gamberrada, ahora no nos vengan diciendo que no se sabe quien son. El hecho de que unos hijos de puta como estos dejen inscripciones ofensivas contra el President Companys en el mismo lugar que otros hijos de puta le asesinaron no puede quedar impune. Es necesario que esta gente se dé cuenta que no pueden actuar con esta impunidad. La ideología infame de esos personajes debe empezar a ser considerada delito punible con la prisión. Lo de menos es que tiren pintura, la pintura se puede limpiar con relativa facilidad, es la mierda fascista la que me de limpiar tomando medidas duras contra ellos.