2 d’oct. 2008

Google i Softcatalà compleixen 10 anys

10 anys de Softcatalà
Softcatalà és segons indiquen a la seva pàgina una associació sense ànim de lucre fundada l'any 1998 per promoure l'us de la llengua catalana en el terreny de la informàtica, internet i les noves tecnologies. Des de la seva pàgina es pot descarregar tot allò que cal per fer anar el nostre programa en la nostra llengua. El foment de l'us del català amb un important catàleg de software en català per als principals sistemes operatius, així com versions en català dels principals programes que tots tenim en el nostre ordinador.
10 años de Softcatalà

Softcatalà es, según indican en su página, una asociación sin ánimo de lucro fundada el año 1998 por promover la uso de la lengua catalana en el terreno de la informática, internet y las nuevas tecnologías. Desde su página se puede descargar todo lo que ha que por hacer ir nuestro programa en nuestra lengua. El fomento del uso del catalán con un importante catálogo de software en catalán para los principales sistemas operativos, así como versiones en catalán de los principales programas que todos tenemos en nuestro ordenador.


10 anys de Google
Google també celebra el seu desé aniversari. El cercador més conegut i fet servir d'internet ho fa amb dues iniciatives. D'una banda ens permet veure com era el mateix Google era fa 10 anys, però també com eren altres pàgines ara fa 10 anys. Així podrem veure com han canviat d'aspecte les nostres pàgines favorites en aquests 10 anys. Google desé aniversari
També podeu veure els logos de Google al llarg d'aquests anys. Com sabeu els
logos en dates commemoratives o fets excepcionals són modificats. En el següent
enllaç podreu veure aquests logos. Logos de Google.
10 años de Google
Google también celebra su décimo aniversario. El buscador más conocido y hecho
servir de internet lo hace con dos iniciativas. Por una parte nos permite ver
como era el mismo Google era hace 10 años, pero también como eran otras páginas
ahora hace 10 años. Así podremos ver como han cambiado de aspecto nuestras
páginas favoritas en estos 10 años. Google décimo aniversario

También podéis ver los logos de Google a lo largo de estos años. Como sabéis los
logos en fechas conmemorativas o hechos excepcionales son modificados. En el
siguiente enlace podréis ver estos logos. Logos de Google.