13 d’oct. 2008

Ahir va ser 12 d'octubre

La concentració feixista a Tarragona va reunir a 150 fatxes, que arribaren a la ciutat procedents de fora de Catalunya. A Barcelona el nombre va ser més gran però tampoc gaire més. En un cas com en l'altre els antifeixistes superaven als feixistes. A Barcelona van produir-se aldarulls quan els Mossos d'Esquadra van impedir que els antifeixistes anessin cap a Montjuïc a fer fora els feixistes que allà estaven reunits en un mitin d'exaltació feixista on van cremar una Senyera estelada i es van proferir crits contra Catalunya, Zapatero i contra tothom.
1-Veig malament que la policia protegeixi a gent que fa apologia de l'odi, la xenofòbia i el racisme.
2-Veig malament que es permeti que aquests malparits feixistes vinguin a casa nostra a insultar-nos i a fer la seva propaganda.
Pel proper any el que s'hauria de fer és que els Mossos esperessin els autocars dels feixistes al límit de Catalunya amb Aragó i València i fer-los donar mitja volta.La concentración fascista a Tarragona reunión a 150 fachas, que llegaron a la ciudad procedentes de fuera de Catalunya. En Barcelona el número fue más grande pero tampoco mucho más. En un caso como en el otro los antifascistas superaban a los fascistas. En Barcelona se produjeron alborotos cuando los Mossos d'Esquadra impidieron que los antifascistas fuesen hacia Montjuic a echar a los fascistas que allí estaban reunidos en un mitin de exaltación fascista donde quemaron una Senyera estrellada y se profirieron gritos contra Catalunya, Zapatero y contra todo el mundo. 1-Veo mal que la policía proteja a gente que hace apología del odio, la xenofobia y el racismo.

2-Veo mal que se permití que estos malparidos fascistas vengan a casa nuestra a insultarnos y a hacer su propaganda. por el próximo año el que se debería hacer es que los Mossos esperasen los autocares de los fascistas al límite de Catalunya con Aragón y Valencia y hacerles dar media vuelta.