2 d’oct. 2008

El Parc de l'Espanya Industrial

Avui ha aparegut la notícia als diaris sobre el mal estat del Parc de l'Espanya Industrial. Vaig estar el mes de febrer d'aquest any gravant el vídeo que veureu a continuació i ja vaig adonar-me del grau de deteriorament d'aquest parc públic situat al costat de l'Estació de Sants. A l'article donen la culpa entre altres coses a les obres de l'AVE, però aquest deteriorament ja fa anys que es produeix, molt abans que es comencessin les obres de l'AVE. Apart d'haver-se convertit en el lloc de residència d'indigents també és deu a la desídia municipal que ha deixat que aquest parc construït fa més de 20 anys, s'hagi anat deteriorant. Haig de dir que aquest parc mai m'ha agradat, és lleig- Quan el van dissenyar podien haver fet un parc més maco però l'actual parc és el que hi ha i hauria d'haver-se mantingut en condicions.
Hoy ha aparecido la noticia a los diarios sobre el mal estado del Parque de la España Industrial. Estuve el mes de febrero de este año grabando el vídeo que veréis a continuación y ya me percaté del grado de deterioro de este parque público situado en el lado de la Estación de Santos. En el artículo dan la culpa entre otras cosas a las obras del AVE, pero este deterioro ya hace años que se produce, mucho antes de que se empezasen las obras del AVE. Aparte de haberse convertido en el lugar de residencia de indigentes también se debe a la desidia municipal que ha dejado que este parque construido hace más de 20 años, s'haya ido deteriorando. Tengo que decir que este parque nunca me ha gustado, es feo - cuando lo diseñaron podían haber hecho un parque más bonito pero el actual parque es lo que hay y debería haberse mantenido en condiciones.
VIDEO PARC DE L'ESPANYA INDUSTRIAL
VIDEO QUE PARLA DEL MAL ESTAT DE L'ESPANYA INDUSTRIAL

Aquest parc es troba al costat de l'Estació de Sants. Si ens dirigim cap al fons del parc hi trobem unes pistes de basquet i un frontó, així com un parell de escultures - una d'elles d'A. Alsina.Text extret de Barcelona On-Line:

Este parque se encuentra al lado de la Estación de Sants. Si nos dirigimos hacia el fondo del parque encontramos unas pistas de baloncesto y un frontón, así como un par de esculturas - una de ellas de A. Alsina. Texto extraído de Barcelona On-Line:

És un parc contigu a l'estació de Sants, format per un gran llac rodejat per grades, ponts, torres- mirador i un Drac (dragó) de sant Jordi de ferro colat, original d'Andrés Nagel. Emergeix de les aigües del llac, i l'autor fa de les seus entranys tobogans que són les delícies dels més petits. El seu arquitecte Peña Ganchegui va pretendre crear a escala urbana una rèplica de l'antic món mediterrani.

Es un parque contiguo a la estación de Sants, formado por un gran lago rodeado por gradas, puentes, torres- mirador y un Drac (dragón) De sant Jordi de hierro colado, original de Andrés Nagel. Emerge de las aguas del lago, y el autor hace de sus entrañas toboganes que son las delicias de los más pequeños. Su arquitecto Peña Ganchegui pretendió crear a escala urbana una réplica del antiguo mundo mediterráneo.

http://www.barcelona-on-line.es/cas/t...

El primer video es de producción propia y lo podéis encontrar en Barcinonews y el origen del otro video es de otro usuario de youtube aunque la fuente original es El Periódico de Catalunya.