16 d’oct. 2008

C's irregulars

Recomanació prèvia. Qui llegeixi aquest article abans d'opinar sobre el dit per mi i per la notícia prego que ho llegeixi totes les vegades que sigui necessari. Em molesta molt haver de respondre comentaris de qui ha cregut entendre una cosa que en realitat deia el contrari.
Recomendación previa. Quien lea este artículo antes de opinar sobre lo dicho por mi y por la noticia ruego que lo lea todas las veces que sea necesario. Me molesta mucho tener que responder comentarios de quien ha creido entender algo que en realidad decía lo contrario.
C's va rebre massa diners
Política. Ciutadans va incomplir la llei en la campanya electoral de 2006 en acceptar donacions que superaven el límit individual de 6000 euros. la dada es despren de l'informe de la Sindicatura de Comptes. ACN/Metro. 16/10/2008.

Ciutadans és la sisena força del Parlament de Catalunya. Van aparèixer del no res amb uns mitjans amb els que no compten partits molt consolidats i amb un suport mediàtic que ja li agradaria tenir als partits tradicionals. Diuen ser antinacionalistes però tot el seu discurs ideològic - molt escàs és cert - es basa en un profund anticatalanisme. Pretenen suprimir la Diada, volen fer desaparéixer el català de Catalunya, ataquen els partits catalanistes i fins i tot han arribat a acusar de ser-ho al PP. Ells ho poden negar però els fets ho demostren que s'han fet més espanyolistes que el PP. Un altre punt curiós és el de la seva adscripció ideològica. Diuen que són intel·lectuals d'esquerra però haurien d'explicar com és que sent d'esquerra tenen tant bones relacions i es reuneixen amb Democracia Nacional, Falange, Convivencia Cívica Catalana en una reunió conjunta contra l'Estatut poc abans del referèndum del 18 de juny de 2006. Un acte que va comptar amb la presència d'en Tejero. També hi eren grups com el Foro d'Ermua. i d'altres grupuscles diversos de l'ultradreta. Per ser
d'esquerres tenen unes "amistats" molt de dretes. I per ser antinacionalistes van de la ma de gent molt nacionalista. També hi ha hagut queixes contra els C's per la seva peculiar metodologia per aconseguir afiliats que era la d'inscriure a la gent sense que aquesta ho sabés. Del finançament irregular d'aquesta gent haig de dir que no em sorprèn saber que hi va haver generoses donacions, potser d'aquells que els van impulsar mediàticament i probablement econòmicament. Un partit partint de zero no arriba a on van arribar aquests si no cometen irregularitats importants. Dos dels principals impulsors que després s'han amagat destaquen per haver caricaturitzat al President Pujol després que el llavors govern de CIU no nomenés al director de certa companyia - suposadament - teatral el càrrec de director del TNC. L'altre impulsor de C's, ara amagat, destaca per anar per la vida fent el paper d'enfant terrible o d'agent provocateur, perquè va dient-li a les seves alumnes que tenen cara de meuca. Això són els C's.



C's recibió demasiado dinero
Política. Ciutadans incumplió la ley en la campaña electoral de 2006 al aceptar donaciones que superaban el límite individual de 6000 euros. el dato se destoma del informe de la Sindicatura de Cuentas. ACN/Metro. 16/10/2008.

Ciutadans es la sexta fuerza del Parlamento de Cataluña. Aparecieron del nada con unos medios con los que no cuentan partidos muy consolidados y con un apoyosoporte mediático que ya le gustaría tener a los partidos tradicionales. Dicen ser antinacionalistas pero todo su discurso ideológico - muy escaso es cierto - se basa en un profundo anticatalanismo. Pretenden suprimir la Festividad, quieren hacer desaparéixer el catalán de Cataluña, atacan a los partidos catalanistas e incluso han llegado a acusar de serlo en el PP. Ellos lo pueden ahogarnegar pero los hechos lo demuestran que se han hecho más españolistas que el PP. Otro punto curioso es el de su adscripción ideológica. Dicen que son intelectuales de izquierda pero tendrían que explicar cómo es que siendo de izquierda tienen tanto buenas relaciones y se reúnen con Democracia Nacional, Falange, Convivencia Cívica Catalana en una reunión conjunta contra el Estatuto poco antes del referéndum del 18 de junio de 2006. Un acto que contó con la presencia de Tejero. También estaban grupos como el Foro d'Ermua. y otros grupúsculos diversos de la ultraderecha. Para ser de izquierdas tienen unas amistades mucho de derechas. Y para ser antinacionalistas van de la mi de gente muy nacionalista.También ha habido quejas contra los C's porpara su peculiar metodología para conseguir afiliados que era la de inscribir a la gente sin que ésta lo supiera.De la financiación irregular de esta gente tengo que decir que no me sorprende saber que hubo generosas donaciones, quizás de aquéllos que los impulsaron de forma mediática y probablemente económicamente. Un partido partiendo de cero no llega en dondedónde llegaron éstos si no cometen irregularidades importantes. Dos de los principales impulsores que después se han escondido destacan por haber caricaturizado al Presidente Pujol después de que el entonces gobierno de CIU no nombrara al director de cierta compañía - supuestamente - teatral el cargo de director del TNC. El otro impulsor de C's, ahora escondido, destaca para ir porpara la vida haciendo el papel de enfant terrible o de agente provocateur, porque va diciéndole a sus alumnas que tienen cara de ramera. Eso son los C's.