6 d’oct. 2008

Castellers i selecció catalana femenina de futbol sala

Castellers
Els castellers van celebrar ahir la XXIIena edició del concurs de Castells de Tarragona a la Plaça de toros de la ciutat recentment remodelada. Unes 10.000 persones han pogut presenciar el concurs a la mateixa plaça on les millors 18 colles castelleres han competit per aixecar els millors castells. Per quart any consecutiu els Castellers de Vilafranca han estat els guanyadors del concurs. A l'acte hi van assistir el President de la Generalitat de Catalunya, el President del Parlament Ernest Benach, el Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresseras i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros que hi ha mostrat molt satisfet tant amb el nivell del concurs com amb l'assistència.
Los castellers celebraron ayer la XXII edición del concurso de Castiells de Tarragona en la Plaza de toros de la ciudad recientemente remodelada. Unas 10.000 personas han podido presenciar el concurso a la misma plaza donde las mejores 18 colles han competido por levantar los mejores castillos. Por cuarto año consecutivo los Castellers de Vilafranca han sido los ganadores del concurso. Al acto asistieron al Presidente de la Generalitat de Catalunya, el Presidente del Parlament Ernest Benach, el Consejero de Cultura y Medios de Comunicación, Joan Manuel Tresseras y el alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros que se ha mostrado muy satisfecho tanto con el nivel del concurso como con la asistencia.
Notícia (video) al 3CAT24
Notícia a El País
Notícia a La Vanguardia
Notícia a Europa Press

Èxit de la selecció catalana de futbol sala

La selecció catalana de futbol sala femení ha guanyat el I campionat del Món d'aquest esport celebrat a Reus.

Catalunya campiona del món de futbol sala

La selecció catalana ha guanyat el I Campionat del Món femení de futbol sala que s’ha disputat a Reus. Les catalanes han derrotat a la selecció de Galícia per 4 gols a 0, mostra del domini que han tingut tot el partit. Maria Àngels Navarro del Penya Esplugues (Baix Llobregat) ha estat la protagonista dels dos primers gols, el primer en rematar una assistència de Laura Rodríguez del Futbol Sala Femení de Castelldefels (Baix Llobregat) i el segon en culminar un contraatac. A la segona part dos gols més de les mateixes protagonistes però en aquest cas ha estat Laura Rodríguez qui ha aconseguit els gols a passada de Maria Àngels Navarro.
La selecció de la Federació Catalana de Futbol Sala va passar a quarts de final en quedar segona de grup per darrera de la selecció colombiana, després va derrotar Austràlia a quarts, una de les seleccions favorites i Rússia a la semifinal. La selecció de Galícia també va quedar segona en el seu grup darrera Rússia i posteriorment va derrotar les seleccions d’Argentina i Colòmbia.
Éxito de la selección catalana de fútbol sala

La selección catalana de fútbol sala femenino ha ganado el I campeonato del Mundo de este deporte celebrado a Reus.
La selección catalana ha ganado el I Campeonato del Mundo femenino de fútbol sala que se ha disputado en Reus. Las catalanas han derrotado a la selección de Galicia por 4 goles a 0, muestra del dominio que han tenido todo el partido. Maria Ángeles Navarro del Penya Esplugues (Baix Llobregat) ha sido la protagonista de los dos primeros goles, el primero al rematar una asistencia de Laura Rodríguez del Fútbol Sala Femenino de Castelldefels (Baix Llobregat) y el segundo al culminar un contraataque. En la segunda parte dos goles más de las mismas protagonistas pero en este caso ha sido Laura Rodríguez quien ha conseguido los goles a pasada de Maria Ángeles Navarro. La selección de la Federación Catalana de Fútbol Sala pasó a cuartos de final al quedar segunda de grupo después de derrotar a la selección colombiana, después derrotó Australia en cuartos, una de las selecciones favoritas y Rusia a la semifinal. La selección de Galicia también quedó segunda en su grupo después de Rusia y posteriormente derrotó las selecciones de Argentina y Colombia.