29 d’oct. 2008

Déu dirigirà l'Argentina / Dios dirigirá a Argentina / L'aigua escasseja / La agua escasea

Déu dirigirà l'Argentina

Encara que algú - potser algun argentí - cregui que ja que els polítics humans argentins no deixen de donar ensurts als ciutadans argentins potser serà una bona idea que Déu baixi i s'ocupi de presidir el país però no es tracta d'aquest Déu. En el moment d'escriure aquest article tot apunta que Diego Armando Maradona serà el pròxim seleccionador d'Argentina. Maradona és innegable que és un dels grans futbolistes de la història. A l'Argentina molts aficionats al futbol l'han "divinitzat" fins al punt de fundar una Església de la què el futbolista és la divinitat suprema. L'afició li perdona els seus problemes amb les drogues i recorden que ell va alçar la moral dels argentins amb el seu futbol virtuós.

Dios dirigirá a Argentina

Aunque alguien - puede que algún argentino - crea que ya que los políticos humanos argentinos no dejan de dar sustos a los ciudadanos argentinos quizá sea una buena idea que Dios baje y se ocupe de presidir el país pero no se trata de ese Dios. En el momento de escribir este artículo todo apunta que Diego Armando Maradona será el próximo seleccionador de Argentina. Maradona es innegable que es un de los grandes futbolistas de la historia. A la Argentina muchos aficionados al fútbol lo han "divinizado" hasta el punto de fundar una Iglesia de la qué el futbolista es la divinidad suprema. La afición le perdona sus problemas con las drogas y recuerden que él levantó la moral de los argentinos con su fútbol virtuoso.


L'aigua escasseja

L'Estat espanyol és el 5è del Món en el consum d'aigua dolça segons un informe d'ADENA. Segons l'informe si el consum hídric continua en els mateixos nivells que ara caldran dos planetes per poder mantenir els nivells de consum cap a l'any 2030. Doncs mentre no es descubreixi un altre planeta amb aigua només en tenim un.


La agua escasea

El Estado español es el 5è del Mundo en el consumo de agua dulce según un informe de ADENA. Según el informe si el consumo hídrico continúa en los mismos niveles que ahora serán necesarios dos planetas para poder mantener los niveles de consumo hacia el año 2030. Pues mientras no se descubra otro planeta con agua solo tenemos uno.