25 d’oct. 2008

25 d'octubre de 2008 part II

Traficant precoç

Els Mossos han detingut un nen de 12 anys que traficava amb haixix a la porta d'una escola de Barcelona. Els Mossos tenien l'escola sota vigilància degut a què havien rebut trucades de la mateixa direcció del centre escolar, el professorat, pares i alumnes denunciant les activitats de tràfic de drogues que es desenvolupaven a la porta. El noi no serà jutjat perquè és menor. També ha estat detingut el subministrador que com que és major d'edat si que pot ser imputat pels delictes de tràfic de drogues i delicte contra la salut pública.

Traficante precoz

Los Mossos han detenido un niño de 12 años que traficaba con hachís a la puerta de una escuela de Barcelona. Los Mossos tenían la escuela bajo vigilancia debido a que habían recibidos llamadas de la misma dirección del centro escolar, el profesorado, padres y alumnos denunciando las actividades de tráfico de drogas que se desarrollaban a las puertas. El chico no será juzgado porque es menor. También ha sido detenido el suministrador que como que es mayor de edad si que puede ser imputado por los delitos de tráfico de drogas y delito contra la salud pública.

Joves britànics molt calents

El Regne Unit té l'índex més elevat d'embarassos adolescents d'Europa. El govern britànic ha decidit que per a posar-hi remei a aquest problema s'han de fer classes d'educació sexual als nens des dels cinc anys. M'imagino que només faran classes teòriques...

Jóvenes británicos muy calientes

El Reino Unido tiene el índice más elevado de embarazos adolescentes de Europa. El gobierno británico ha decidido que para poner remedio a este problema se deben dar clases de educación sexual a los niños desde los cinco años. Me imagino que solo harán clases teóricas...

La fiscalia vol aturar el jutge Garzón
La fiscalia ha obert una via inèdita per impedir que el jutge Garzón revisi el franquisme. El fiscal Javier Zaragoza intenta ara apartar al jutge Garzón de la causa oberta contra el franquisme. Als defensors del franquisme els estan entrant preses ja que veuen com la causa contra el franquisme avança. La fiscalia continua encaparrada a al·legar la prescripció dels delictes en base a la llei d'amnistia de 1977, una llei que només pel fet d'haver estat imposada pels franquistes hauria de ser derogada. Els crims contra la Humanitat no prescriuen, té un caràcter mundial. En aquest assumpte es donen vàries situacions absurdes. La primera és una llei ( Llei d'Amnistia de 1977) redactada amb l'únic propòsit de protegir a criminals que va ser redactada pels criminals i acceptada pels demòcrates sota coacció. Un altre fet és que un fiscal enlloc d'acusar s'erigeix en defensor de la dictadura franquista. La tercera és que tot l'argument que té el fiscal-defensor és que hi ha una llei imposada per criminals de guerra per evitar que se'ls jutgi.
La fiscalía quiere parar le juzgo Garzón

La fiscalía ha abierto una vía inédita por impedir que el juez Garzón revise el franquismo. El fiscal Javier Zaragoza intenta ahora apartar al juez Garzón de la causa abierta contra el franquismo. A los defensores del franquismo les están entrando prisas ya que ven como la causa contra el franquismo avanza. La fiscalía continúa emperrada a alegar la prescripción de los delitos en base a la ley de amnistía de 1977, una ley que solo por el hecho de haber sido impuesta por los franquistas debería ser derogada. Los crímenes contra la Humanidad no prescriben, tiene un carácter mundial. En este asunto se dan varias situaciones absurdas. La primera es una ley ( Ley de Amnistía de 1977) redactada con el único propósito de proteger a criminales de guerra que fue redactada por los criminales y aceptada por los demócratas bajo coacción. Otro hecho es que un fiscal en vez de acusar se erige en defensor de la dictadura franquista. La tercera es que todo el argumento que tiene el fiscal-defensor es que hay una ley impuesta por criminales de guerra para evitar que se les juzgue.

Les tempestes de Rajoy

Rajoy diu que dóna suport al govern - encara sort que donen suport - però que li exigeix seriositat. Quan li pregunten si el PP faria servir els contactes d'Aznar amb Bush Rajoy ve a dir que ho faran si els demanen. I si no els demanen el bigotut continuarà mirant de tancar les relacions entre el govern del seu país i el seu amo?. Després Rajoy amenaça amb què "qui sembra vents recull tempestes". Amb tots els vents que han sembrat els dirigents del PP a aquestes alçades da temps que un huracà de grau cinc se'ls hauria d'haver emportat a tots aquests pocavergonyes.

Las tempestades de Rajoy
Rajoy dice que da apoyo al gobierno - menos mal que dan apoyo - pero que le exige seriedad. Cuando le preguntan si el PP haría servir los contactos de Aznar con Bush Rajoy viene a decir que lo harán si se lo piden. Y si no se lo piden ¿el bigotudo continuará mirando de cargarse las relaciones entre el gobierno de su país y su amo (Bush)?. Después Rajoy amenaza con que "quien siembra vientos recoge tempestades". Con todos los vientos que han sembrado los dirigentes del PP a estas alturas hace tiempo que un huracán de grado cinco se los tendría que haber llevado a todos estos sinvergüenzas.