31 d’ag. 2015

FELIPE GONZÁLEZ


FELIPE GONZÁLEZ

 

 

 

 

 

Molta gent amb més influència que jo i amb més possibilitats d’arribar a Felipe González han respost a l’infame “carta” que l’expresident del Gobierno español ens ha dedicat als catalans i a on ens ha titllat de nazis, apart d’augurar que seríem com Albània.

Felipe González diu que una Catalunya independent seria com l’Alemanya nazi i l’Itàlica feixista dels anys 30 (i 40), i que Albània (no sé de quin any). En Felipe González podria haver escollit un referent geogràficament més pròxim a ell, l’Espanya de Franco, si, aquell general baixet amb veu efeminada que va alçar-se en armes contra el seu propi país, que va ser responsable d’una Guerra Civil que va durar 3 anys, que durant quasi 40 anys va dirigir una dictadura feixista, ultracatòlica i ultraespanyolista, que va morir al llit i que va ser enterrat en un mausoleu megalític el manteniment del qual costa una morterada d’euros infame.

Aquesta Espanya és la que 40 anys després de la mort del dictador continua mantenint, crec, més de 100.000 persones enterrades als vorals de les carreteres. Felipe González no va fer ni un pas per obrir aquestes foses comunes en els 14 anys durant els quals va ser president del Govern d’Espanya. Espanya ha tingut des de la mort del dictador 6 presidents del Govern de tres partits diferents, cap d’ells va fer res per treure dels vorals de les carreteres els cossos de les més de 100.000 víctimes de la dictadura, cap dels sis presidents del govern espanyol ha fet cap esforç per portar els criminals franquistes davant la Justícia, la Justícia tampoc ha tingut cap interès en jutjar els crims franquistes.

Només en els últims 200 anys a Espanya hi ha hagut mig centenar de cops d’Estat perpetrats per militars espanyols, tres guerres carlines, diversos canvis de règim, una guerra civil i dues dictadures militars (7 anys la de Primo de Rivera i 39 la de Franco). Només ha estat un breu resum dels últims 200 anys de la història d’Espanya.

Afegir que el President Companys va ser detingut a França per la Gestapo (la policia política de l’Alemanya nazi) i entregat als franquistes espanyols que el van torturar, jutjar sumàriament i assassinar. Però per l’expresident Felipe González els nazis som els catalans i molt especialment els catalans independentistes. El paio que va governar Espanya durant 14 anys, incapaç de portar el franquisme als tribunals, que no va obrir les foses comunes plenes de víctimes del franquisme, que no va ordenar el retorn dels documents robats pels franquistes i que no va fer res per anul·lar la sentència de mort al President Companys, assassinat pels franquistes i detingut a França pels nazis, té la barra de titllar-nos de nazis a nosaltres. A parer de l’expresident González això de voler independitzar-nos d’un Estat que empara el feixisme votant és cosa de nazis.

Del passat de Felipe González podem dir que corre per la xarxa una foto de Felipe González – tot i que n’hi ha alguns que neguen que sigui ell – vestit amb l’uniforme feixista i braç en alt.

En els 14 anys que va governar Espanya es van crear els GAL, un grup terrorista finançat amb els fons de rèptils (fons reservats) de l’Estat, que van perpetrar assassinats terroristes. Era l’estil de l’Estat espanyol combatre el terrorisme d’ETA emprant el terrorisme del GAL. I el GAL depenia de Felipe González. Una gent que assassinava i enterrava les seves víctimes en calç viva. Però per en Felipe González els independentistes catalans som nazis per voler votar,se independentistes i voler ser independents.

En Felipe González ha escrit el seu libel catalanòfob probablement des del seu iot mentre la seva parella li posava protector solar a l’esquena. L’ha publicat el molt decadent diari El País, en altres temps un diari (suposadament) d’esquerres, ara una còpia kitsch de La Razón. Que en Felipe González faci catúfols és una possibilitat, el més lamentable ha estat veure Duran i Lleida aplaudint amb les orelles que el comandant en cap dels GAL ens digui nazis.

Felipe González com gran part dels polítics espanyols i molts columnistes espanyols banalitzen el nazisme vergonyantment, per ignorància, per mala fe, o per ambdues raons.

El coneixement en matèria històrica de la majoria dels polítics espanyols i columnistes és nul·la, i són un gran exemple d’allò que es diu que la ignorància és atrevida, i els polítics, columnistes i periodistes espanyols, descomptada alguna excepció, són uns talossos.

Que el senyor X del GAL ens titllés de nazis als catalans és repugnant, però encara és més greu que hi hagi polítics catalans que l’aplaudeixin, especialment vergonyant és l’actitud de Miquel Iceta i d’altres dirigents del PSC, que riuen i aplaudeixen els insults de la vella mòmia (Felipe González) vers els catalans.

Si us plau, deixem de banalitzar el nazisme, estic fins els collons que qualsevol politicastre carallot de les Espanyes sense cap argument contra la independència utilitzi aquest terme repugnant per referir-se a nosaltres.

 

 

 

 

 

 

 

 

FELIPE GONZÁLEZ

 

 

 

 

 

Mucha gente con más influencia que yo y con más posibilidades de llegar a Felipe González han respondido a la infame "carta" que el ex presidente del Gobierno español nos ha dedicado a los catalanes y donde nos ha tachado de nazis, aparte de augurar que seríamos como Albania.

Felipe González dice que una Cataluña independiente sería como la Alemania nazi y la Itálica fascista de los años 30 (y 40), y que Albania (no sé de qué año). Felipe González podría haber escogido un referente geográficamente más próximo a él, la España de Franco, si, aquel general bajito con voz afeminada que se alzó en armas contra su propio país, que fue responsable de una guerra civil que duró 3 años, que durante casi 40 años dirigió una dictadura fascista, ultracatólica y ultraespañolista, que murió en la cama y que fue enterrado en un mausoleo megalítico cuyo mantenimiento cuesta una morterada de euros infame.

Esta España es la que 40 años después de la muerte del dictador sigue manteniendo, creo, más de 100.000 personas enterradas en los arcenes de las carreteras. Felipe González no hizo ni un paso para abrir estas fosas comunes en los 14 años durante los cuales fue presidente del Gobierno de España. España ha tenido desde la muerte del dictador 6 presidentes del Gobierno de tres partidos diferentes, ninguno de ellos hizo nada para sacar los arcenes de las carreteras los cuerpos de las más de 100.000 víctimas de la dictadura, ninguno de los seis presidentes del gobierno español ha hecho ningún esfuerzo para llevar a los criminales franquistas ante la Justicia, la Justicia tampoco ha tenido ningún interés en juzgar los crímenes franquistas.

Sólo en los últimos 200 años en España ha habido medio centenar de golpes de Estado perpetrados por militares españoles, tres guerras carlistas, varios cambios de régimen, una guerra civil y dos dictaduras militares (7 años la de Primo de Rivera y 39 la de Franco). Sólo ha sido un breve resumen de los últimos 200 años de la historia de España.

Añado que el presidente Companys fue detenido en Francia por la Gestapo (la policía política de la Alemania nazi) y entregado a los franquistas españoles que lo torturaron, juzgar sumariamente y asesinaron. Pero para el expresidente Felipe González los nazis somos los catalanes y muy especialmente los catalanes independentistas. El tipo que gobernó España durante 14 años, incapaz de llevar el franquismo a los tribunales, que no abrió las fosas comunes llenas de víctimas del franquismo, que no ordenó el regreso de los documentos robados por los franquistas y que no hizo nada por anular la sentencia de muerte al Presidente Companys, asesinado por los franquistas y detenido en Francia por los nazis, tiene la desvergüenza de tacharnos de nazis a nosotros. A juicio del expresidente González esto de querer independizarnos de un Estado que ampara el fascismo votando es cosa de nazis.

Del pasado de Felipe González podemos decir que corre por la red una foto de Felipe González - aunque hay algunos que niegan que sea él - vestido con el uniforme fascista y brazo en alto.

En los 14 años que gobernó España se crearon los GAL, un grupo terrorista financiado con los fondos de reptiles (fondos reservados) del Estado, que perpetraron asesinatos terroristas. Era el estilo de España combatir el terrorismo de ETA empleando el terrorismo del GAL. Y el GAL dependía de Felipe González. Una gente que asesinaba y enterraba a sus víctimas en cal viva. Pero para Felipe González los independentistas catalanes somos nazis por querer votar, ser independentistas y querer ser independentistas.

Felipe González ha escrito su libelo catalanófobo probablemente desde su yate mientras su pareja le ponía protector solar en la espalda. La ha publicado el muy decadente diario El País, en otros tiempos un diario (supuestamente) de izquierdas, ahora una copia kitsch de La Razón. Que Felipe González haga cangilones es una posibilidad, lo más lamentable ha sido ver Duran aplaudiendo con las orejas que el comandante en jefe de los GAL nos llame nazis.

Felipe González como gran parte de los políticos españoles y muchos columnistas españoles banalizan el nazismo vergonzosamente, por ignorancia, por mala fe, o por ambas razones.

El conocimiento en materia histórica de la mayoría de los políticos españoles y columnistas es nulo, y son un gran ejemplo de lo que se dice que la ignorancia es atrevida, y los políticos, columnistas y periodistas españoles, descontada alguna excepción, son unos tarugos.

Que el señor X del GAL nos tildara de nazis a los catalanes es repugnante, pero todavía es más grave que haya políticos catalanes que le aplaudan, especialmente vergonzante es la actitud de Miquel Iceta y otros dirigentes del PSC, que ríen y aplauden los insultos de la vieja momia (Felipe González) hacia los catalanes.

Por favor, dejemos de banalizar el nazismo, estoy hasta los cojones que cualquier politicucho gilipollas de las Españas sin ningún argumento contra la independencia utilice este término repugnante para referirse a nosotros.