29 de març 2010

Robatori de sacs de runa

Robatori de sacs de runaJa n'havia llegit alguna cosa sobre el robatori de sacs de runa. Les dues imatges corresponen al carrer Bruc (cantonada carrer Ausiàs March) i a la Ronda Sant Pere (cantonada plaça Urquinaona). Els lladres s'han emportat els sacs deixant la runa escampada damunt de la vorera. Desconec quin preu pot tenir el tràfic il·legal de sacs de runa, suposo que deu ser alt per a què algú li valgui la pena fer l'esforç de buidar-los o la gent està molt malalta i ara ja roben tot allò que no estigui fixat a terra o a una paret. Aquest pas no serà rar veure el robatori de tifes de gos punxades en un pal.

Robo de sacos de escombros
Ya había leído algo sobre el robo de sacos de escombros. Las dos imágenes corresponden a la calle Bruc (esquina calle Ausiàs March) y en la Ronda Sant Pere (esquina plaza Urquinaona). Los ladrones se han llevado los sacos dejando los escombros esparcidos encima de la acera. Desconozco qué precio puede tener el tráfico ilegal de sacos de escombros, supongo que debe ser alto para que alguien le valga la pena hacer el esfuerzo de vaciarlos o la gente está muy enferma y ahora ya roban todo aquello que no esté fijado al suelo o una pared. A este paso no será raro ver el robo de boñigas de perro pinchadas en un palo.

3 comentaris:

Eloi1977 ha dit...

molt bo akest post sobretot la ultima frase.

Jaume C. i B. ha dit...

El que em preocupa més és que això que a tu t'ha cridat l'atenció i que jo només pretenia ser irònic no acabi convertint-se en una realitat.

jtrasa ha dit...

FFXIV Gil,Buy FFXIV Gil,FFXIV Power Leveling,FFXIV Gold,Tera Gold,APB Cash,Eudemons Eps,C9 Gold,Dragonica Gold,Last Chaos Gold,Buy FFXIV Gil,Sell all kinds of game gold, welcome to visit website Orderwww.wowlv.com.