3 de març 2010

Les dones són massa tontes per a tenir dret a votar, segons Intereconomía

Les dones són massa tontes per a tenir dret a votar, segons Intereconomía

A Intereconomía ja han trobat la forma que el PP guanyi les eleccions. Segons aquest individu que parla la culpa que les eleccions les hagi guanyat dues vegades seguides Rodríguez Zapatero la tenen les dones que no saben votar perquè segurament són curtes de gambals. Sempre poden demanar a la Conferència Episcopal Espanyola per a què intercedeixi davant el Vaticà i declarin, novament, que les dones no tenen ànima, després poden presentar una Iniciativa Legislativa Popular al Congrés del Diputats, si és que aquest procediment no el troben excessivament democràtic, que ja sabem que a Intereconomía el concepte de democràcia no el tenen gaire clar, prefereixen les democràcies esmorteïdes com la de l'oncle Paquito, demanant que es retirin tots els drets de les dones en base a què estudis d'eminències intereconòmiques consideren que com que les dones no saben votar perquè n'hi ha que voten al PSOE i d'altres partits democràtics, on s'ha vist?, poden votar partits com el del cabdill Aznar, millor que no tinguin aquest dret, no sigui que Rajoy torni a perdre les eleccions. Les paraules d'aquesta eminència intereconòmica són: “És a dir, es manipula la dona per a aconseguir el vot des de la seva ignorància, que es proposa, es planteja permanentment la falta de desenvolupament intel·lectual de la dona del poble per a aconseguir el vot, i el Partit Socialista ha aconseguit 15 diputats en les últimes eleccions amb el vot de la dona”. Noies, tranquil·les, no cal que hi aneu a tirar ous podrits a l'emissora d'Intereconomía que sinó a més de dir-vos que sou tontes diran de vosaltres que sou unes vàndales però si decidiu anar jo també m'hi apunto. La mentalitat d'aquesta gent d'Intereconomía és absolutament retrògrada. I ho diu sense que la cara se li caigui de vergonya a terra ni ruboritzar-se.

Vídeo: INTERECONOMÍA CONSIDERA LES DONES MASSA TONTES PER TENIR DRET A VOTAR

Las mujeres son demasiado tontas para tener derecho a votar, según Intereconomía
En Intereconomía ya han encontrado la forma que el PP gane las elecciones. Según este individuo que habla la culpa de que las elecciones las haya ganado dos veces seguidas Rodríguez Zapatero la tienen las mujeres que no saben votar porque seguramente son cortas de alcances. Siempre pueden pedir a la Conferencia Episcopal Española para que interceda ante el Vaticano y declaren, nuevamente, que las mujeres no tienen alma, después pueden presentar una Iniciativa Legislativa Popular en el Congreso de los Diputados, si es que este procedimiento no lo encuentran excesivamente democrático, que ya sabemos que en Intereconomía el concepto de democracia no lo tienen muy claro, prefieren las democracias amortiguadas como la del tío Paquito, pidiendo que se retiren todos los derechos de las mujeres en base a que estudios de eminencias intereconòmiques consideran que como que las mujeres no saben votar porque los hay que votan al PSOE y otros partidos democráticos, donde se ha visto?, pueden votar partidos como el del caudillo Aznar, mejor que no tengan este derecho, no sea que Rajoy vuelva a perder las elecciones. Las palabras de esta eminencia intereconòmica son: "Es decir, se manipula la mujer para conseguir el voto desde su ignorancia, que se propone, se plantea permanentemente la falta de desarrollo intelectual de la mujer del pueblo para conseguir el voto, y el Partido Socialista ha conseguido 15 diputados en las últimas elecciones con el voto de la mujer ". Chicas, tranquilas, no es necesario que vaya a tirar huevos podridos a la emisora de Intereconomía que sino además de deciros que sois tontas dirán de vosotros que sois unos vándalos pero si decide ir yo también me apunto . La mentalidad de esta gente de Intereconomía es absolutamente retrógrada. Y lo dice sin que la cara se le caiga de vergüenza al suelo ni ruborizarse.

7 comentaris:

zel ha dit...

No m'ho puc creure, no fotis, de veritat poden arribar a publicar això? I la nostra estimada censura? Jollons...

Jaume C. i B. ha dit...

I no es tracta de cap humorista, encara que ho sembli, ell creu el que diu.

Anònim ha dit...

escolta noi,aixó de que les dones són massa tontes per poder votar no em sembla massa bé, aixó ets una violació els drets de la dona, et denunciaré si no borres aquest article, tenim més dret que els homes imbécil brut de merda, que te penses o que imbécil adèu i borra Aquesta puta entrada de merda.

som unes noies de Barcelona. HD

Anònim ha dit...

Els homes no saben més que follar i follar, ni treballen, ni llimpien les cases, ni cuiden els nenes, ni tenen la regla, ni es queden embrassats ni es fan mal a l'hora de parir.

Jaume C. i B. ha dit...

Que consti que les meves opinions no són les del personatge d'Intereconomía. Vull deixar clar que no comparteixo cap de les seves opinions i que considero que les seves declaracions són pròpies d'un cretí.

Anònim ha dit...

ho sento molt, et demano moltes disculpes, però això de que critiquen a les dones i les consideren menys del que són emposa molt nerviosa,esperem que ens disculpes perqué ignoràvem que no era vosté el qui ho va escriure.

Jaume C. i B. ha dit...

Si t'hi fixes el to de l'article és crític amb Intereconomía i la seva ideologia, aquesta gent continua tenint la mentalitat típicament franquista considerant la dona menor d'edat independentment de quina sigui l'edat. Discursos com aquest són ridículs i impropis del segle XXI.