24 de set. 2010

Telecinco i Youtube

Telecinco i Youtube

La notícia diu el següent: Telecinco va demandar el portal de vídeos d'Internet Youtube en defensa dels seus drets sobre la propietat intel·lectual. La demanda ha sigut desestimada perquè segons la sentència Youtube és un simple intermediari. Telecinco ha anunciat que recorrerà la sentència. Bé, posar en la mateixa frase Telecinco i intel·lectual és un error, qualsevol que hagi vist qualsevol dels programes de producció pròpia de Telecinco o els seus informatius pot adonar-se que la idea d'intel·lectualitat vinculada a Telecinco és una broma. Tot i que crec que Telecinco té dret a demanar que ningú se n'aprofiti dels seus nyaps i les seves cutradres, altra cosa és que qualifiquin d'intel·lectual els programes d'aquesta cadena.Telecinco y Youtube

La noticia dice lo siguiente: Telecinco demandó al portal de vídeos de Internet Youtube en defensa de sus derechos sobre la propiedad intelectual. La demanda ha sido desestimada porque según la sentencia Youtube es un simple intermediario. Telecinco ha anunciado que recurrirá la sentencia. Bueno, poner en la misma frase Telecinco e intelectual es un error, cualquiera que haya visto cualquiera de los programas de producción propia de Telecinco o sus informativos puede darse cuenta de que la idea de intelectualidad vinculada a Telecinco es una broma . Aunque creo que Telecinco tiene derecho a pedir que nadie se aproveche de sus chapuzas y sus cutradras, otra cosa es que califiquen de intelectual los programas de esta cadena.


2 comentaris:

zel ha dit...

psèèèè, n'hi ha més d'una que pot anar al mateix sac, no trobes? és clar que aquests s'enduen la palma...

Jaume C. i B. ha dit...

Tens raó, n'hi ha molts canals que hi podrien anar al mateix sac però Telecinco per les seves dimensions és capdavantera a l´hora de produïr porqueria televisiva. Podríem incloure Antena 3, Veo7 i Intereconomía.