9 de set. 2010

Un campió represaliat per ser català

Un campió represaliat per ser català




Dani Comas és el campió del Món de bike trial però la federació espanyola de ciclisme li ha prohibit participar al Mundial d'enguany com a represalia per “haver-se atrevit a defensar els colors de la selecció catalana en una competició de bike trial”, segons ha reconegut el seleccionador espanyol Miguel Hernández al propi Comas. És a dir, el campió del món no pot participar al Mundial que se celebra al Quebec perquè els directius de la federació espanyola volen revenjar-se per haver participat amb la selecció catalana.

El seleccionador espanyol li ha reconegut a Dani que “això és un càstig perquè Catalunya n'aprengui” Comas ha reconegut que el seleccionador li va dir que “ell no podia fer-hi res, que ho sentia molt però que les ordres venien de més amunt"i ha afegit que "la veritat és que el crec. Han anat per a mi perquè sóc el campió del bike trial".
Comas ha acusat la federació espanyola de ciclisme de ser “ultraespanyolista”. Ha dit que “em fot que un esport nascut a Catalunya, on els grans campions surten d'aquí, que és on hi ha més afició, hagi d'estar regit per una Federació que ha donat prioritat a altres temes que no tenen res a veure amb l'esport". "No me'n penedeixo d'haver competit amb Catalunya. I si ara pugués escollir, ho tornaria a fer”. Doncs, amb aquestes actituds aquells que defensen Espanya si que ens ensenyen als catalans alguna cosa, tot i que potser no és que ells pensen. No fan més que confirmar que ens cal allunyar-nos d'ells. Llàstima que per una revenja miserable d'uns buròcrates i pixatinters hi hagi un campió que no pugui participar en un campionat del món. No és ni Catalunya ni Dani Comas qui ha d'aprendre, són els cretins que dirigeixen la reial federació espanyola de ciclisme, els que s'han equivocat són ells, no pas Dani Comas, qui ha actuat de forma miserable és la RFEC.
Un campeón represaliado por ser catalán

Dani Comas es el campeón del Mundo de bike trial pero la federación española de ciclismo le ha prohibido participar en el Mundial de este año como represalia por "haberse atrevido a defender los colores de la selección catalana en una competición de bike trial", según ha reconocido el seleccionador español Miguel Hernández al propio Comas. Es decir, el campeón del mundo no puede participar en el Mundial que se celebra en Quebec para que los directivos de la federación española quieren vengarse por haber participado con la selección catalana. El seleccionador español le ha reconocido a Dani que "esto es un castigo porque Catalunya aprenda" Comas ha reconocido que el seleccionador le dijo que "él no podía hacer nada, que lo sentía mucho pero que las órdenes venían de más arriba "y ha añadido que" la verdad es que el creo. Han ido para mí porque soy el campeón del bike trial ". Comas ha acusado a la federación española de ciclismo de ser "ultraespañolista". Ha dicho que "me jode que un deporte nacido en Cataluña, donde los grandes campeones salen de aquí, que es donde hay más afición, deba estar regido por una Federación que ha dado prioridad a otros temas que no tienen nada que ver con el deporte "." No me arrepiento de haber competido con Catalunya. Y si ahora pudiera elegir, lo volvería a hacer ". Pues, con estas actitudes los que defienden España sí que nos enseñan los catalanes algo, aunque quizás no es que ellos piensan. No hacen más que confirmar que necesitamos alejarnos de ellos. Lástima que por una venganza miserable de unos burócratas y chupatintas haya un campeón que no pueda participar en un campeonato del mundo. No es ni Cataluña ni Dani Comas quien tiene que aprender, son los cretinos que dirigen la real federación española de ciclismo, los que se han equivocado son ellos, no Dani Comas, quien ha actuado de forma miserable es la RFEC.