11 de set. 2010

Lladre de bicicletes

Lladre de bicicletes


La Guàrdia de Barcelona va detenir un individu per robar 235 peces de les bicicletes del Bicing valorades en 8000 euros. Els agents van detectar un individu que circulava en bicicleta portant peces que els agents van identificar com a peces del Bicing. Van seguir-lo fins a una nau industrial en la que aquest individu identificat com Nicholas J.R. va entrar. Els agents van trucar al timbre i l'individu va obrir. Els agents de la Guàrdia Urbana van veure peces del Bicing dins del magatzem i van interrogar al lladre que va respondre que se les havia trobat al carrer, després va dir que les havia comprat. Després de constatar que les peces pertanyien al Bicing van procedir a la detenció del lladre que ja havia sigut detingut mesos enrere.

Des del començament el servei del Bicing s'ha vist colpejat per tota mena d'actes vandàlics i robatoris, fallades del propi servei al marge, que també hi ha hagut. Però vaig poder veure a Paris on vaig estar l'any passat i a Sevilla on he estat aquest any que els actes vandàlics no són una cosa que afecti només a aquest servei públic de lloguer de bicicletes, també en aquestes dues ciutats les bicicletes dels respectius serveis pateixen tota mena d'actes vandàlics. A Sevilla de tant en tant han de treure un munt de bicicletes del seu servei de bicing del riu Guadalquivir.

Ladrón de bicicletas

La Guardia de Barcelona detuvo a un individuo por robar 235 piezas de las bicicletas del Bicing valoradas en 8.000 euros. Los agentes detectaron un individuo que circulaba en bicicleta llevando piezas que los agentes identificaron como piezas del Bicing. Van seguirlo hasta una nave industrial en la que este individuo identificado como Nicholas JR entró. Los agentes llamaron al timbre y el individuo abrió. Los agentes de la Guardia Urbana vieron piezas del Bicing dentro del almacén y interrogaron al ladrón que respondió que se las había encontrado en la calle, después dijo que las había comprado. Tras constatar que las piezas pertenecían al Bicing procedieron a la detención del ladrón que ya había sido detenido meses atrás.
Desde el comienzo el servicio del Bicing se ha visto golpeado por todo tipo de actos vandálicos y robos, fallos del propio servicio al margen, que también ha habido. Pero pude ver a Paris donde estuve el año pasado en Sevilla donde he estado este año que los actos vandálicos no son algo que afecte sólo a este servicio público de alquiler de bicicletas, también en estas dos ciudades las bicicletas de los respectivos servicios sufren todo tipo de actos vandálicos. En Sevilla de vez en cuando tienen que sacar un montón de bicicletas de su servicio de bicing del río Guadalquivir.