12 de des. 2009

Sant Jaume de Frontanyà diu “SI” a la independència de Catalunya

Sant Jaume de Frontanyà diu “SI” a la independència de Catalunya

El petit municipi de Sant Jaume de Frontanyà (Berguedà) , és el més petit de Catalunya, té 31 habitants ha sigut l’escenari de la segona consulta per a la independència – la primera va ser la d’Arenys de Munt (Maresme) i amb un cens electoral de 21 persones. Han votat a favor de la independència 18 persones, 2 s’han abstingut i una ha votat en contra.

SI

18

86%

NO

1

4%

Abst

2

9%

Total

21

Sant Jaume de Frontanyà dice “SI” a la independencia de Catalunya

El pequeño municipio de Sant Jaume de Frontanyà (Berguedà) , es el más pequeño de Catalunya, tiene 31 habitantes ha sido el escenario de la segunda consulta para la independencia – la primera fue la de Arenys de Munt (Maresme) y con un censo electoral de 21 personas. Han votado a favor de la independencia 18 personas, 2 se han abstenido y una ha votado en contra.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Jaume, he intenta enviar-te diversos correus privats però em quedaven tallats i finalment no he pogut acabar d'enviar-te tot el meu missatge. Siusplau, podries posar-te en contacte amb mi a través de l'adreça que ja he posat a la casella? Moltes gràcies.

Gina

Jaume C. i B. ha dit...

Gina, he comprovat que el meu correu si que hi és. Desconec quin és el problema.

Patric ha dit...

Creo que la situación que vive Catalunya es muy interesante, especialmente si una mayoría de catalanes aprueba la independencia de Catalunya de España. Aunque esta no se hiciera efectiva en forma inmediata, ese solo hecho reviste mucha importancia creo yo, para la democracia participativa de un pueblo.

Tú dices que la derecha política y mediática, y también el PSOE son responsables por haberlos empujado a ella; desde tu punto de vista creo tienes razón.