12 de des. 2009

Vídeos de Carles Móra, Vicent Sanchís i Josep Maria Solé i Sabaté

Vull exposar les declaracions de tres personalitats en defensa de la independència de Catalunya amb motiu de les consultes per la independència. / Quiero exponer las declaraciones de tres personalidades en defensa de la independencia de Cataluña con motivo de las consultas por la independencia.

Primer vídeo: Un vídeo del programa Els Matins, de TV3, amb Josep Cuní al capdavant entrevistant l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra. Carles Móra i Tuxans va néixer a Arenys de Mar el 21 de maig de 1955, és alcalde d'Arenys de Munt (Arenys de Munt 2000). És professor de Llengua i Literatura Catalanes. / Primer vídeo: Un vídeo del programa Els Matins, de TV3, con Josep Cuní al frente entrevistando al alcalde de Arenys de Munt, Carles Móra. Carlos Mòra y Tuxans nació en Arenys de Mar el 21 de mayo de 1955, es alcalde de Arenys de Munt (Arenys de Munt 2000). Es profesor de Lengua y Literatura Catalanas.

Segon vídeo: Vicent Sanchis parla de les consultes per la independència en un acte a Taradell (Osona). Vicent Sanchís va néixer a València l'any 1961, és periodista i professor de la Facultat de Comunicació de la Universitat Ramon Llull de Barcelona, director de continguts del Grup Cultura 03 i director de BarçaTV. /Segundo vídeo: Vicent Sanchis habla de las consultas por la independencia en un acto en Taradell (Osona). Vicente Sanchís nació en Valencia en 1961, es periodista y profesor de la Facultad de Comunicación de la Universidad Ramon Llull de Barcelona, director de contenidos del Grupo Cultura 03 y director de BarçaTV.

Tercer vídeo: Josep Maria Solé i Sabaté parla de les consultes per la independència en un acte a Taradell (Osona). Josep Maria Solé i Sabater va néixer a Lleida (1950) i és catedràtic d'Història Contemporània de la universitat de Barcelona. És conegut també en la seva faceta de divulgador de la Història i col·laborador de diversos programes. Ha escrit 14 llibres sobre la Guerra Civil. Actualment exerceix d'assessor històric del programa En guàrdia (Catalunya Ràdio) on va substituir l'Oriol Junqueras i on cada diumenge amb la conducció d'Enric Calpena fan un repàs a la història de Catalunya i el món. / Tercer vídeo: Josep Maria Solé i Sabaté habla de las consultas por la independencia en un acto en Taradell (Osona). Josep Maria Solé i Sabater nació en Lleida (1950) y es catedrático de Historia Contemporánea de la Universidad de Barcelona. Es conocido también en su faceta de divulgador de la Historia y colaborador de diversos programas. Ha escrito 14 libros sobre la Guerra Civil. Actualmente ejerce de asesor histórico del programa En guardia (Catalunya Ràdio) donde sustituyó Oriol Junqueras y donde cada domingo con la conducción de Enric Calpena hacen un repaso a la historia de Cataluña y el mundo.