13 de jul. 2010

De messies i apostols hispànics

De messies i apostols hispànics


El retorn del messies de les Espanyes

Si, com no podia ser d'una altra manera el messies Aznar ha tornat al món dels vius per dir que només el PP pot salvar Espanya. I de qui cal salvar a Espanya?. Doncs, segons el messies Espanya ha de ser salvada de si mateixa, dels catalans, i de pas, els catalans hem de ser salvats de nosaltres mateixos. El messies Aznar ve a dir que ell sap que és el que ens convé, i afirma que ens convé un govern del PP. Aznar diu que el PP ha de salvar l'única nació, que des del seu punt de vista és Espanya. Ho dubtaveu?.



El seu representant a la Terra, l'apòstol Rajoy acusa a Zapatero d'enganyar als catalans i que ells, el PP, van presentar el recurs de l'Estatut per salvar a Espanya dels catalans i als catalans d'ells mateixos, és a dir, ho van fer pel nostre bé. Doncs, si espera que li agraeixi val més que ho faci assegut, podria cansar-se.

Aznar ha dit des de FAES que “Hem de felicitar el PP per l'exercici de responsabilitat d'haver alertat sobre la inconstitucionalitat que seguia tenint un text [l'Estatut] només molt lleugerament corregit al Congrés dels Diputats”.

La presentació del recurs contra l'Estatut no va ser una mostra de responsabilitat del PP sinó de mala fe i fillputisme espanyolista ranci que fa fàstic, i una falta de respecte a la voluntat dels ciutadans i a les institucions. De les escasses qualitats que puguin tenir els dirigents del Partit Popular no crec que la de la responsabilitat sigui una d'elles. A més, no és només el recurs, tot el que va fer el PP per carregar-se l'Estatut, des de la recollida de signatures en contra de Catalunya fins a mostrar-se d'acord amb les paraules d'aquell general colpista, passant pels intents d'impedir l'admissió a tràmit del text al Congrés dels Diputats o els intents d'impedir el legítim i legal referèndum, cosa que el que va intentar organitzar el PP en contra no ho era, va ser una mostra que l'actitud del PP va ser tot menys responsable. I per cert, el mateix PP que amenaçava a Ibarretxe amb la presó si organitzava un referèndum va intentar organitzar un d'il·legal, sembla que el PP està pel damunt de la llei a Espanya, perquè no se'ls aplica el mateix barem.

Afegeix el cabdill de les Espanyes que “El TC ha rebutjat la idea que la Constitució expressés un suposat desig de la nació espanyola de posar fi a la seva pròpia existència", Jo crec que el messies Aznar no sap que diu. Llegiu la frase del personatge de nou: “El TC ha rebutjat la idea que la Constitució expressés un suposat desig de la nació espanyola de posar fi a la seva pròpia existència". Però si jo creia que el TC era el que havia potinejat era l'Estatut però sembla que, si fem cas a la frase d'Aznar, el TC ha decidit fer una interpretació també de la Constitució. Jo crec que la nació espanyola difícilment pot posar fi a si mateixa donat que no existeix però si existís no tinc cap dubte que el TC a instàncies del PP ha reblat els claus del taüt de l'Espanya constitucional. Ara ens han dit clarament que no cabem en la seva Constitució, segons ells no existim, vull dir que els catalans no existim i no tenim cap dret, toleren que parlem la nostra llengua però sempre que no pretenguem que sigui l'oficial del nostre país i sempre que no vulguem que sigui la llengua principal, i ens han dit clarament que des d'ara estem sota vigilància. El TC insisteix repetidament en el tema de la “indissoluble unió de la nació espanyola”. Sembla que s'ho repeteixen a si mateixos perquè ni ells s'ho creuen gaire, i ho repeteixen com un mantra per assegurar-se que els queda ben inculcat i de pas, intenten que nosaltres ens empassem la píndola de ranci espanyolisme que és aquesta sentència infame.

Aznar diu que “això ha quedat tancat i el Constitucional ha sentenciat que a Espanya hi ha una única nació, la nació espanyola, i un únic subjecte de sobirania, el conjunt de tots els espanyols". Res en aquest món és tanca per sempre, encara menys quan ve imposat des de fora i no s'ho creu ningú. El TC pot haver decidit “legislar” – cosa que no pot fer – i dir que des d'ara tots som espanyols de grat o per força, ens agradi o no, i s'inventa una nació que ni existeix ni ha existit mai, i ens diu que com a catalans hem deixat d'existir. El TC el que no pot fer és “legislar” – tampoc pot legislar en el sentit estricte de la paraula perquè no són una cambra legislativa encara que aquests magistrats s'hagin atribuït aquesta capacitat – sobre allò que molts ens sentim, no poden esborrar nacions amb 1022 anys d'existència, jo em sento català, no em sento espanyol, i haig de dir que aquesta sentència és un atemptat en contra dels catalans. A mi no em dóna la gana que el Constitucional m'obligui a ser una cosa que no em sento, jo sóc català, no vull pertànyer a una falsa i inexistent nació espanyola que em falta el respecte per la meva condició de català.

L'apòstol del messies

Rajoy, el seu fidel acòlit i apòstol diu que “Es parla molt de reformes. La reforma estructural més urgent és un canvi de governants. S'han de fer els deures. Es tracta de tornar a fer les coses bé, sense dreceres, amb valentia, sense mentides. Això es pot fer. Entre altres coses, perquè ja ho vam fer". Anem a pams. Certament cal un canvi però no només de governants i d'estructures, també de classe política, especialment de la classe política espanyola, i convé que desapareguin personatges impresentables, messiànics i lamentables com Aznar. A Espanya li cal una dreta moderna del segle XXI, no aquesta dreta tronada dels anys 30 de tendències profeixistes. Rajoy diu
que s'han de fer els deures, això ho diu el cap d'un partit que no ha fet res per acabar amb els nivells de corrupció que podreixen les estructures del seu partit. Ell no pot dir que s´han de fer els deures quan ell no ho ha fet, Rajoy no pot posar-se d'exemple, si ara que l'únic que governa – o això és el que ell creu – és el seu partit i és evident que no és així. La major part del temps procura estar en parador desconegut. De Rajoy es podria dir que ni està en el PP ni se l'espera. Rajoy diu que tot això s'ha de fer sense dreceres, amb valentia i sense mentides. Mentides sobre l'Estatut el PP ha dit moltes, però no dir, que les han dit totes i algunes més, i va intentar un munt de dreceres per impedir que l'Estatut s'aprovés, un cop aprovat han actuat amb la traïdoria amb la que actuen els covards i els antidemòcrates. Per acabar, tots sabem que van fer durant els vuit anys que van governar, i només algú que no tingui vergonya ni escrúpols pot dir que ho van fer bé. Els vuit anys de PP van suposar un retrocés en molts temes, però la mà del PP en el TC encara ens ha fet retrocedir en assumptes que pensàvem ja lliurats de possibles passos enrere, el PP també és responsable d'haver enterbolit la convivència entre els pobles de les Espanyes, esperant treure profit electoral dels enfrontaments. I si això ho han aconseguit sense tenir el poder no vull pensar el mal que aquests malparits poden arribar a fer quan tinguin tot l'aparell de l'Estat a les seves mans.

Rajoy acusa a Zapatero d'actuar amb frivolitat en el tema de l'Estatut, jo crec que a Zapatero se'l pot acusar de covardia per no haver intentat posar fre als despropòsit del PP, fins i tot de frívol en alguns moments, però qui ha actuat amb una frivolitat sense precedents ha sigut el PP presentant el recurs, però també el Tribunal Constitucional ha demostrat una frivolitat, mala fe i una falta de respecte cap als catalans que els inhabilita..
Aznar ha demostrat des de sempre que és un irresponsable, per tal d'arribar al poder no ha tingut mai cap mena d'escrúpols però es preocupant veure els aires messiànics amb els que el personatge reapareix periòdicament. Si una cosa sobren a la història d'Espanya són els salvapàtries i els messies de l'Espanya eterna. Han sigut un desastre sempre, i són una figura anacrònica en ple segle XXI, però el PP en molts aspectes continua vivint en els anys 40 i això de la democràcia els és un destorb.

L'apòstol del botiflerisme

Alícia Sánchez Camacho continua insistint que és ella qui representa Catalunya, com que sap que xifres en mà aquesta afirmació no és certa tracta ara d'atribuir-se la representació d'una majoria silenciosa que, segons ella, li ha dit – una majoria silenciosa li ha dit a ella – que li donen suport. I en què es basa la senyora Sánchez Camacho. En no res. Per a ella que per Barcelona es manifestin 1,5 milions de persones és una fotesa, una insignificança. La senyora Sánchez Camacho amb les dades a la mà només representa 300.000 votants. Per tant, la seva pretensió d'atribuir-se la representació dels 6 milions que no van assistir a la manifestació em sembla d'una falta de respecte i una prepotència indignes. Però suposo que per això és diputada pel PP, és el partit que més li escau.

Barcelona ciutat té segons el cens de població de 2009 1,6 milions, als que hi haurem d'afegir una xifra indeterminada de persones que no resideix aquí però que també ocupa un espai (gent de pas, turistes, gent que resideix però no consta enlloc) i per tant és una ciutat que té una densitat molt alta. Que es faci una manifestació a la ciutat a la que hi assisteixen el mateix nombre de persones que hi estan censades, aclarint que hi van haver molts manifestants que van venir d'altres comarques de Catalunya, també de la Catalunya nord i fins i tot del País Valencià. És a dir, el dissabte Barcelona estava plena de gom a gom amb gent que representava el sentiment de tots els punts del nostre país. I la senyora Sánchez Camacho va atribuir-se una representativitat que de cap de les maneres té, ella només pot demostrar que representa 300.000 persones. Però també cal dir una altra cosa, a la manifestació hi van assistir els quatre partits catalans del Parlament de Catalunya, només hi van faltar els dos partits espanyolistes, però la manifestació del dissabte no va ser una manifestació dels partits polítics, va ser la manifestació de la societat catalana, a la que hi van assistir des dels partits, sindicats, organitzacions socials, polítiques, culturals, etc. Va ser una manifestació de reafirmació davant l'atac perpetrat contra Catalunya pel Tribunal Constitucional a instàncies del Partit Popular, el partit del qual és la presidenta a Catalunya la senyora Sánchez Camacho. Comprenc que la senyora Sánchez Camacho pensava que Catalunya ja s'havia rendit o estava morta, deu ser dur descobrir que els catalans no som tan submisos com ella i els seus amos pensaven. Però li cal sortir del Matrix peper en el que està ficada i potser descobrirà que Catalunya no és el que el PP i els seus mitjans afins voldrien, que els catalans no siguem un poble violent no vol dir que no defensem els nostres drets, tot i que potser hauríem de donar més cops de puny damunt la taula i deixar-nos d'intentar pactar amb gent que no compleix amb els pactes, amb gent que no són de fiar. La manifestació ha sigut un cop de puny damunt de la taula, però a Espanya tenen les orelles plenes de caspa i no volen escoltar.

És curiós que la senyora Sánchez Camacho escolti veus d'aquesta majoria silenciosa de la que ella parla i ningú veu, i no escoltés les veus d'1,6 milions de persones que si que existeixen i tothom va veure dissabte passat. Quan un escolta veus que no existeixen cal que visiti al psiquiatre, quan no escolta les veus d'1,6 milions de persones que si existeixen cal anar a l'otorinolaringòleg.







De mesías y apóstoles hispánicos

El retorno del mesías de las Españas
Si, como no podía ser de otra manera el mesías Aznar ha vuelto al mundo de los vivos para decir que sólo el PP puede salvar España. ¿Y de quién hay que salvar a España?. Pues, según el mesías España debe ser salvada de sí misma, de los catalanes, y de paso, los catalanes tenemos que ser salvados de nosotros mismos. El mesías Aznar viene a decir que él sabe que es lo que nos conviene, y afirma que nos conviene un gobierno del PP. Aznar dice que el PP ha de salvar la única nación, que desde su punto de vista es España. ¿Lo dudábamos?.
Su representante en la Tierra, el apóstol Rajoy acusa a Zapatero de engañar a los catalanes y que ellos, el PP, presentaron el recurso del Estatut para salvar a España de los catalanes y los catalanes de ellos mismos, es decir, lo hicieron por nuestro bien. Pues, si espera que le agradezca vale más que lo haga sentado, podría cansarse. Aznar ha dicho desde FAES que "Tenemos que felicitar al PP por el ejercicio de responsabilidad de haber alertado sobre la inconstitucionalidad que seguía teniendo un texto [del Estatuto] sólo muy ligeramente corregido en el Congreso". La presentación del recurso contra el Estatut no fue una muestra de responsabilidad del PP sino de mala fe e hijoputismo españolista rancio que da asco, y una falta de respeto a la voluntad de los ciudadanos y a las instituciones. De las escasas cualidades que puedan tener los dirigentes del Partido Popular no creo que la de la responsabilidad sea una de ellas. Además, no es sólo el recurso, todo lo que hizo el PP para cargarse el Estatut, desde la recogida de firmas en contra de Cataluña hasta mostrarse de acuerdo con las palabras de aquel general golpista , pasando por los intentos de impedir la admisión a trámite del texto en el Congreso o los intentos de impedir el legítimo y legal referéndum, cosa que lo que intentó organizar el PP en contra no lo era, fue una muestra que la actitud del PP fue todo menos responsable. Y
por cierto, el mismo PP que amenazaba a Ibarretxe con la cárcel si organizaba un referendo intentó organizar uno de ilegal, parece que el PP está por encima de la ley en España, porque no se les aplica el mismo baremo. Añade el caudillo de las Españas que "El TC ha rechazado la idea de que la Constitución expresara un supuesto deseo de la nación española de poner fin a su propia existencia", Yo creo que el mesías Aznar no sabe que dice. Lea la frase del personaje de nuevo: "El TC ha rechazado la idea de que la Constitución expresara un supuesto deseo de la nación española de poner fin a su propia existencia". Pero si yo creía que el TC lo que había manoseado era el Estatut pero parece que, si hacemos caso a la frase de Aznar, el TC ha decidido hacer una interpretación también de la Constitución. Yo creo que la nación española difícilmente puede poner fin a sí misma dado que no existe pero si existiera no tengo ninguna duda de que el TC a instancias del PP ha remachado los clavos del ataúd de la España constitucional. Ahora nos han dicho claramente que no cabemos en su Constitución, según ellos no existimos, quiero decir que los catalanes no existimos y no tenemos ningún derecho, toleran que hablamos nuestra lengua pero siempre que no pretendamos que sea el oficial de nuestro país y siempre que no queramos que sea la lengua principal, y nos han dicho claramente que desde ahora estamos bajo vigilancia. El TC insiste repetidamente en el tema de la "indisoluble unión de la nación española". Parece que se lo repiten a sí mismos porque ni ellos se lo creen mucho, y lo repiten como un mantra para asegurarse de que les queda bien inculcado y de paso, intentan que nosotros nos traguemos la píldora de rancio españolismo que es esta sentencia infame. Aznar dice que "esto ha quedado cerrado y el Constitucional ha sentenciado que en España hay una única nación, la nación española, y un único sujeto de soberanía, el conjunto de todos los españoles". Nada en este mundo se cierra para siempre, menos aún cuando viene impuesto desde fuera y no se lo cree nadie. El TC puede haber decidido "legislar" - lo que no puede hacer - y decir que desde ahora todos somos españoles de grado o por fuerza, nos guste o no, y se inventa una nación que ni existe ni ha existido nunca, y nos dice que como catalanes hemos dejado de existir. El TC lo que no puede hacer es "legislar" - tampoco puede legislar en el sentido estricto de la palabra porque no son una cámara
legislativa aunque estos magistrados se hayan atribuido esta capacidad - sobre lo que muchos nos sentimos, no pueden borrar naciones con 1.022 años de existencia, yo me siento catalán, no me siento español, y tengo que decir que esta sentencia es un atentado en contra de los catalanes. A mí no me da la gana que el Constitucional me obligue a ser algo que no me siento, yo soy catalán, no quiero pertenecer a una falsa e inexistente nación española que me falta el respeto por mi condición de catalán.
El apóstol del mesías
Rajoy, su fiel acólito y apóstol dice que "Se habla mucho de reformas. La reforma estructural más urgente es un cambio de gobernantes. Hay que hacer los deberes. Se trata de volver a hacer las cosas bien, sin atajos, con valentía, sin mentiras. Esto se puede hacer. Entre otras cosas, porque ya lo hicimos ". Vayamos por partes. Ciertamente hay un cambio pero no sólo de gobernantes y de estructuras, también de clase política, especialmente de la clase política española, y conviene que desaparezcan personajes impresentables, mesiánicos y lamentables como Aznar. En España se necesita una derecha moderna del siglo XXI, no esta derecha tronada de los años 30 de tendencias profascistas. Rajoy dice que hay que hacer los deberes, eso lo dice el jefe de un partido que no ha hecho nada para acabar con los niveles de corrupción que pudren las estructuras de su partido. Él no puede decir que hay que hacer los deberes cuando él no lo ha hecho, Rajoy no puede ponerse de ejemplo, si ahora que lo único que gobierna - o eso es lo que él cree - es su partido y es evidente que no es así. La mayor parte del tiempo procura estar en paradero desconocido. De Rajoy se podría decir que ni está en el PP ni se le espera. Rajoy dice que todo esto debe hacerse sin atajos, con valentía y sin mentiras. Mentiras sobre el Estatuto el PP ha dicho muchas, pero no decir, que las han dicho todas y algunas más, e intentó un montón de atajos para impedir que el Estatuto se aprobara, una vez aprobado han actuado con la alevosía con la que actúan los cobardes y los antidemócratas. Por último, todos sabemos que hicieron durante los ocho años que gobernaron, y sólo alguien que no tenga vergüenza ni escrúpulos puede decir que lo hicieron bien. Los ocho años de PP supusieron un retroceso en muchos temas, pero la mano del PP en el TC todavía nos ha hecho retroceder en asuntos que pensábamos ya librados de posibles pasos atrás, el PP también es responsable de haber enturbiado la convivencia entre los pueblos de las Españas, esperando sacar provecho electoral de los enfrentamientos. Y si esto lo han conseguido sin tener el poder no quiero pensar lo mal que estos malnacidos pueden llegar a hacer cuando tengan todo el aparato del Estado en sus manos. Rajoy acusa a Zapatero de actuar con frivolidad en el tema del Estatuto, yo creo que a Zapatero se le puede acusar de cobardía por no haber intentado poner freno a los despropósito del PP, incluso de frívolo en algunos momentos, pero quien ha actuado con una frivolidad sin precedentes ha sido el PP presentando el recurso, pero también el Tribunal Constitucional ha demostrado una frivolidad, mala fe y una falta de respeto hacia los catalanes que los inhabilita ..
Aznar ha demostrado desde siempre que es un irresponsable, para llegar al poder no ha tenido nunca ningún tipo de escrúpulos pero es preocupante ver los aires mesiánicos con los que el personaje reaparece periódicamente. Si algo sobra en la historia de España son los salvapatrias y los mesías de la España eterna. Han sido un desastre siempre, y son una figura anacrónica en pleno siglo XXI, pero el PP en muchos aspectos sigue viviendo en los años 40 y esto de la democracia les es un estorbo.
La apóstol del botiflerismo
Alicia Sánchez Camacho sigue insistiendo en que es ella quien representa Cataluña, como que sabe que cifras en mano esta afirmación no es cierta trata ahora de atribuirse la representación de una mayoría silenciosa que, según ella, le ha dicho - una mayoría silenciosa le ha dicho a ella - que le dan apoyo. ¿Y en qué se basa la señora Sánchez Camacho. En nada. Para ella que por Barcelona se manifiesten 1,5 millones de personas es una nadería, una insignificancia. La señora Sánchez Camacho con los datos en la mano sólo representa 300.000 votantes. Por lo tanto, su pretensión de atribuirse la representación de los 6 millones que no asistieron a la manifestación me parece de una falta de respeto y una prepotencia indignas. Pero supongo que por eso es diputada por el PP, es el partido que más le corresponde.
Barcelona ciudad tiene según el censo de población de 2009 1,6 millones, los que tendremos que añadir una cifra indeterminada de personas que no reside aquí pero que también ocupa un espacio (gente de paso, turistas, gente que reside pero no consta ninguna parte) y por tanto es una ciudad que tiene una densidad muy alta. Que se haga una manifestación en la ciudad a la que asisten el mismo número de personas que están censadas, aclarando que hubo muchos manifestantes que vinieron de otras comarcas de Cataluña, también de la Cataluña norte e incluso del Comunidad Valenciana. Es decir, el sábado Barcelona estaba llena a rebosar con gente que representaba el sentimiento de todos los puntos de nuestro país. Y la señora Sánchez Camacho se atribuye una representatividad que de ninguna manera tiene, ella sólo puede demostrar que representa 300.000 personas. Pero también hay que decir otra cosa, a la manifestación asistieron los cuatro partidos catalanes del Parlamento de Cataluña, sólo faltaron los dos partidos españolistas, pero la manifestación del sábado no fue una manifestación de los partidos políticos, fue la manifestación de la sociedad catalana, a la que asistieron desde los partidos, sindicatos, organizaciones sociales, políticas, culturales, etc. Fue una manifestación de reafirmación ante el ataque perpetrado contra Cataluña por el Tribunal Constitucional a instancias del Partido Popular, el partido es la presidenta en Cataluña la señora Sánchez Camacho. Comprendo que la señora Sánchez Camacho pensaba que Cataluña ya se había rendido o estaba muerta, debe ser duro descubrir que los catalanes no somos tan sumisos como ella y sus dueños pensaban. Pero necesita salir del Matrix pepero en el que está metida y quizás descubrirá que Cataluña no es lo que el PP y sus medios afines querrían, que los catalanes no seamos un pueblo violento no quiere decir que no defendemos nuestros derechos, aunque que quizás deberíamos dar más puñetazos sobre la mesa y dejarnos de intentar pactar con gente que no cumple con los pactos, con gente que no son de fiar. La manifestación ha sido un puñetazo encima de la mesa, pero en España tienen las orejas llenas de caspa y no quieren escuchar.

Es curioso que la señora Sánchez Camacho escuche voces de esta mayoría silenciosa de la que ella habla y nadie ve, y no escuchara las voces de 1, 6 millones de personas que sí que existen y todo el mundo vio el pasado sábado. Cuando uno escucha voces que no existen es necesario que visite al psiquiatra, cuando no escucha las voces de 1, 6 millones de personas que si existen hay que ir al otorrinolaringólogo.